devlet halk icin vardir. Halk istemiyorsa ya-pi-la-maz. Ha sen banane yapacam diyorsan buyur yap. Denizin icine ettiniz birazda hastane ile edin. Rantiniz batsin !
Bir çok kişi rantınız batsın diyor nedir bu rant? Yani hastane yapılınca kim rant elde edecek ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben nedenlerini sayıyorum sana. hastane oraya yaoılsın demıyorum. ama bu şehre o hastane yapılsın. maden sözverildi o yatırımın şehirden kaçirilması saçmalık. sen hasta değilsin ve hastaneye işin düşmemiş olabilir. kendi ihtıyaçlarını düşünerek konuşmamalısın. sağlıktan daha önemli değil bazı şeyler.
ben nedenlerini sayıyorum sana. hastane oraya yaoılsın demıyorum. ama bu şehre o hastane yapılsın. maden sözverildi o yatırımın şehirden kaçirilması saçmalık. sen hasta değilsin ve hastaneye işin düşmemiş olabilir. kendi ihtıyaçlarını düşünerek konuşmamalısın. sağlıktan daha önemli değil bazı şeyler.
Hastane tabiki önemli.. Benim için mezarlıkta önemli, mezarlık olsun o zaman..
Söz veren kim yahu.. Kime kaçıyor, oraya otel yap bak bakalım neler oluyo..
avni aker, numune, yavuz selim, 19 mayis salonu arsasina yapilsin
kamulastirmada gerekmiyor, hemen baslansin yikimlar
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
ewt mantıklı. oraya yapılsın.proje değişssin devasa bişe oldun. olmadı avni akerin etrafındakı eskı bınalarda ilave edilsin. olay basit. ama yapmıyorlar. numune zaten ruh sağlığı hastanesi oldu . yavuz selim yıkılmasın diyenlere söz verildi. herşey bitmiş değil. ama buralarda yazılanlar yukarılara ne kadar gıdıyor bılemıyorum. oda bmn forum yonetıcılerıne kalmış artık.
İyice kenara itilirse hastanenin bir sakıncası yok. Stadyum ile hastane arasına stadyum büyüklüğünün iki katı arsa kalır. Bu kadar büyütülecek bir konu değil. O arsa kamu yararı için dolduruldu.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Oraya hastane yapılması ulaşım açısından çok fayda getirecektir. Raylı sistem ile desteklenir. Zaten kocaman arazi arkadaşlar Otel mi dikilecekti. Avni akerin orayı park yapsınlar.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum