İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yeni statta mutlaka taraftar grupları ile normal seyirci ayrılmalı. Yani taraftar grupları belli bir alanda toplanmalı(mesela kale arkası gibi). Dün ki bursa maçında arkamızda ki grup sürekli oturun arkadaşlar oturun diyip duruyordu,sonunda da kavga çıktı hatta. Yani avni akerdeki gibi yada dünki maçtaki gibi 4 bir köşeye dağılmak yerine hep beraber belli bir tribünde toplanmalı. Hem böylece organizasyon daha rahat olur.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
alt katı mavi üstü bordo yapacaklar demek ki komple mavi yapsalar keşkeTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealt katý mavi üstü bordo yapacaklar demek ki komple mavi yapsalar keþke
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni soru sorabiliyorsak.
neden simdi kule vinci kuruldu?
2 senedir mobil vinclerlen ograsilip simdi zemin islerine yaklasmisken sahanin icine birde kule vinci kurulmasina anlam veremedim
ilk basda okadar mobil yerine 3 kule olsaydi simdi bu is bitmisdi bence
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemembran aralarina bisey gelmeyecek gibi, adamlarin yurudugu yerden su akacak veya kar birikecek gibi duruyor
via lazcopat_hakan
ergun usta
foursquare"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek, korkma bekle biraz
Korkma derken, Neyden bahsettigimi anlamadin herhalde. Bu adamin bastigi yeri diyorum. Yani membranlar bittikten sonra aralarin doldurulmasini beklemicez gibi. Bu seyler suyun karin taraftarlarin basina dusmesini engelleyecek.
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10260[/ATTACH]
Korkma derken, Neyden bahsettigimi anlamadin herhalde. Bu adamin bastigi yeri diyorum. Yani membranlar bittikten sonra aralarin doldurulmasini beklemicez gibi. Bu seyler suyun karin taraftarlarin basina dusmesini engelleyecek.
bu yasanmamasi icin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemembran aralarida kapanacak, bu kanallar uc tarafdan akan sulari toplamak icin
bu yasanmamasi icin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum