Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    böyle insan ölçeğinde detayları görmek daha güzel. bıktım manzara seyretmekten.
    akyazinin bitki ortusu uzerine tez yapacak seviyeye geldim ben
    u will need justice at the end..

Yorum

• fotoraflar icin tskler..

güzel olacak güzel..
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• konuyla alakasız ama Bursa'nın kale arkaları iyi olmuş bence

En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 19:49.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yeni statta mutlaka taraftar grupları ile normal seyirci ayrılmalı. Yani taraftar grupları belli bir alanda toplanmalı(mesela kale arkası gibi). Dün ki bursa maçında arkamızda ki grup sürekli oturun arkadaşlar oturun diyip duruyordu,sonunda da kavga çıktı hatta. Yani avni akerdeki gibi yada dünki maçtaki gibi 4 bir köşeye dağılmak yerine hep beraber belli bir tribünde toplanmalı. Hem böylece organizasyon daha rahat olur.
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Stadyumun üstü yavaştan kapanmaya başlamış.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gri güzeldi, iyi gizliyordu, sırıtmıyordu burası. Beyaza boyamışlar kabak çiçeği gibi açılmışız yine.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• alt katı mavi üstü bordo yapacaklar demek ki komple mavi yapsalar keşke
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alt katý mavi üstü bordo yapacaklar demek ki komple mavi yapsalar keþke
                  Yok boyle iyi

Yorum

• Mavi koltuklar çok hoş durmuşlar.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeni soru sorabiliyorsak.
                      neden simdi kule vinci kuruldu?

2 senedir mobil vinclerlen ograsilip simdi zemin islerine yaklasmisken sahanin icine birde kule vinci kurulmasina anlam veremedim
                      ilk basda okadar mobil yerine 3 kule olsaydi simdi bu is bitmisdi bence
                      Para kardeşim para,para,para,para......

Yorum

• membran aralarina bisey gelmeyecek gibi, adamlarin yurudugu yerden su akacak veya kar birikecek gibi duruyor

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          membran aralarina bisey gelmeyecek gibi, adamlarin yurudugu yerden su akacak veya kar birikecek gibi duruyor
                          gelecek, korkma bekle biraz

via lazcopat_hakan

ergun usta

foursquare
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

gelecek, korkma bekle biraz
                            13876672_678625508957350_5444279983082683386_n.jpg

Korkma derken, Neyden bahsettigimi anlamadin herhalde. Bu adamin bastigi yeri diyorum. Yani membranlar bittikten sonra aralarin doldurulmasini beklemicez gibi. Bu seyler suyun karin taraftarlarin basina dusmesini engelleyecek.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]10260[/ATTACH]

Korkma derken, Neyden bahsettigimi anlamadin herhalde. Bu adamin bastigi yeri diyorum. Yani membranlar bittikten sonra aralarin doldurulmasini beklemicez gibi. Bu seyler suyun karin taraftarlarin basina dusmesini engelleyecek.
                              membran aralarida kapanacak, bu kanallar uc tarafdan akan sulari toplamak icin

bu yasanmamasi icin

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

membran aralarida kapanacak, bu kanallar uc tarafdan akan sulari toplamak icin

bu yasanmamasi icin

Şu görüntü nasıl yaşanır akıl alır gibi değil. suyun ordan aşağı akacağı nasıl öngörülemez. Türkiye'de İş ehli olmayanlara veriliyor. Tek açıklaması bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X