Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar yani inşaatçılar,üç senede üçüncü boğaz köprüsünü ve 120 km otoyolu inşa etti,bizim bu uyuşuklar üç senede bir çatıyı dikemedi.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adamlar yani inşaatçılar,üç senede üçüncü boğaz köprüsünü ve 120 km otoyolu inşa etti,bizim bu uyuşuklar üç senede bir çatıyı dikemedi.

Sence sorun ''Adamlar yani inşaatçılar''da mı ?
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sence sorun ''Adamlar yani inşaatçılar''da mı ?
        Valla bence sorun onlarda..tüm siyasiler ve bürokratlar bir an önce bitsin diye bekliyor..hatta teşvik ediyorlar...eeee para sorunları da yok..gecikmeye bahane olarak yolları gösteremezler.onların işi stadı yapıp bitirmek..yol ne zaman biterse bitsin..bunların ya elemanları yetersiz, ya bilgisiz yada makina ekipmanlarında sorun var..başka bir anlamı yok..

Yorum

• Büyük ihtimalle hatta ve kesinlikle bu stat yetişmez.

Yorum

• yanindan cokca geciyorum bu aralar, cok yavas ilerliyor. 7. haftaya da yetismez, arti cevresindeki yollar harabe, en az iki senesi var.

Yorum

• Günde üç tane vida,iki tane profil boru,bir tane membran,üç tane koltuk,iki kutu boya,5 metre kablo,10 adet florasan,8 adet priz,2 metre fayans,kullanılan yerde koskoca stadyumun bitmesini bekliyoruz.

Yorum

• Şu stat bitse de maç tüneli ve çıkış müziğini filan konuşsak ya

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Günde üç tane vida,iki tane profil boru,bir tane membran,üç tane koltuk,iki kutu boya,5 metre kablo,10 adet florasan,8 adet priz,2 metre fayans,kullanılan yerde koskoca stadyumun bitmesini bekliyoruz.
                  hep catiya bakinca öyle gözükebilir

via https://de.foursquare.com/v/trabzons...6f63e58/photos

ic taraflari mobilya düzeyine geldi
                  İçerden

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklısın bak bunu görmemiştim,6 kişi de günde bir ağaç dikiyor
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 17:04.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hep catiya bakinca öyle gözükebilir

via https://de.foursquare.com/v/trabzons...6f63e58/photos

ic taraflari mobilya düzeyine geldi
                    İçerden

Yorum

o resmi görünce aynı cümle geçti aklımdan
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• akillanmis oldum
                        bir dahinkine bunu paylasirim

En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.08.2016, 17:26.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o resmi görünce aynı cümle geçti aklımdan
                          Yemin ederim milletle dalga geçiyorlar..adam gibi çalışsalar şimdiye çoktan bitmişti..eften püften bahanelerle uzatıp durdular.

Yorum

• Buyrun taze çekim
                            Membran alt kısımlar değişerek bi bordo bi mavi oluyor(resim 1)
                            Yeniden söylüyorum. Stad asla resimlerde göründüğü kadar küçük değil. Reelde çok daha büyük. (resim 2)
                            İşçi sayısı baya yüksek. Oturan işçilerde gördüm fakat onları burada ifşa etmek istemedim. Yinede herkesin bir görevi var. (resim 3)
                            uploadfromtaptalk1470841374610.jpg
                            uploadfromtaptalk1470841425930.jpg
                            uploadfromtaptalk1470841600338.jpg

Yorum

• Koltukçular gelmiş sanırım görselini görmeden yapılmışını gorecez heralde

Yorum

• iscilerin birazdaha is uzasin birazdaha fazla para yapalim diye dusunme ihtimali yokmudur? eger durum bu ise, hic bir isci, isi tam zamaninda yapmak istemez. bilmiyorum ama bu stat 6 hafta icinde yetisecek gibi durmuyor. 6 haftada stat yetisse cevre yollar yetismeyecek, ha biz yinede acacaz derlerse acarlar tabi, olan halka olur. nasil bir trafik ve izdiham olacagini siz dusunun. oyle bir durumda, stada yuruyerek gitmek en akilli secenek olacaktir.
                                u will need justice at the end..

Yorum

Çalışıyor...
                                X