Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu başlıkta bu aralar fotoğraf falan göremiyoruz.
    yok merdiven yok koltuk yok hastane gereksiz tartışmalara giriyoruz.
    ama
    gurbetteyiz, trabzondaki renktaşlarımızdan fotoğraf bekliyoruz.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 8/8/16 tarihi itibarıyla 68 membran takılmış bulunmakta. ( Kaynak: @AkyaziArena )
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu ayın sonunda çatının biteceğini söylemişti yetkililer, ben de gülmüştüm. Bu hızla eylül ayında bile bitmez.

Yorum

• * Olm bu stada en çok muhalif olan bendim bilen bilir ama yemin ediyorum şu apartmanı çıkart birde dortmund gibi seyircimiz olsa biraz bakın bu staddan kimse çıkamaz çok heybetli bana öyle bir hisssiyat veriyor kendi kendime abartıyorda olabilirim ama hissiyat bu inanın
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ne yapıyor bu işçiler merak ediyorum. Ulan alt tarafı bir stad 3 senede bitmez mi ya. İnsanlıktan çıkacağım yeminle

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• akhisar maçına yetişmeyeceği apaçık
              sakin olun...

Yorum

• yukarda birisi niye hastaneye karşı çıkıyosunuz ne zararı var demiş. biz burda hastane düşmanı değiliz hastaneyle stadyumda yan yana olabilir ama o deniz alanı spor ve kültür kompleksi için dolduruldu ve bu çizilen projede hastaneye yer yok bunu anlayın artık. öyle bir araziyi çok güzel şekillerde kullanmak varken eğlenceli vakit geçirilcek stres atılcak bi yer haline getirmek varken neden hastane ? kimsenin hiç bir şeye muhalefet olduğu yok ama siz her verilen kararı sorgulamadan kabul ediyosunuz o alan Trabzonsporun kalbi olacak diye inşa edildi kimsenin rant oyunları için değil.

Yorum

• hastane yetmez huzur evide lazım.

böylece tam bitirmiş oluruz işi.

Yorum

• Trabzonspor futbol akademi olsun.
                    Karadenizli

Yorum

• Bilemiyorum bizim beynimiz mi az çalışıyor yoksa onların kimi fazla

şu Trabzonda denize gireceğin bir plaj stres atacağın havuzlar piknik alanları hafta sonları eğlenebileceğin mekanlar vs. aklına ne gelirse yapabileceğin bir yer burası buraya önçü olması gereken belediye sesini çıkarmıyor hala Hastane yapalım diye uğraşıyoruz
                      buna da şükredelim bence geniş yer buraya güzel bir mezarlık iyi gider diyen çıkmadı onu bile düşünürler
                      @ okşoholu

Yorum

• İşletmesi Trabzonspor'a bırakılacak bir Aqua Park fikri geldi aklıma ama mevsimlik bir tesis tabi.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Stadın önünden birkaç kere geçtim son günlerde

Öyle ummalı bir çalışma yok malesef.
                          Güya bayram sonrası 2 kata çıkacaktı çalışanların sayısı.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• vovturkey de sorulmuş bir soru

stadın etrafındaki yollar, akyazı tüneli bitmeden stadyum açılabilir mi?

buralardaki çalışmalarda durum nedir. stad eylüle yetişecek tamam peki bu yollar ne zamana bitecek?
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilemiyorum bizim beynimiz mi az çalışıyor yoksa onların kimi fazla

şu Trabzonda denize gireceğin bir plaj stres atacağın havuzlar piknik alanları hafta sonları eğlenebileceğin mekanlar vs. aklına ne gelirse yapabileceğin bir yer burası buraya önçü olması gereken belediye sesini çıkarmıyor hala Hastane yapalım diye uğraşıyoruz
                              buna da şükredelim bence geniş yer buraya güzel bir mezarlık iyi gider diyen çıkmadı onu bile düşünürler

düsün iste bu islerde nasil bir rant dönüyorsa. halbu ki önceliklerimiz söyle olmali.

1. ilk etapta Besikdüzünden Trabzon'a Kadar uzanan bir rayli sistem
                              2. insanlarin yegane stres atma kaynagi olan sahile rahatca ulasabilecekleri cevre düzenlemesi ve sahillerin tamamen sosyallesme alanlari dönüsmesi
                              3. sahilde disneyland tarzi bir kompleks
                              4. camlik ve agacliklarla olusturulmus mesire alanlari.
                              5. turistlerin ilgisini cekecek denizin üzerine yapilacak kiz kulesi tarzi yapilar vs.
                              6. uzun iskeleler yapilmali denizin üzerinde (vakfikebirliler bilirler bir zamanlar karadenizin en uzun iskelesine sahiptik, sahil doldurulunca pek bir havasi kalmadi ama yine de farkli bir sey, aksam serininde o iskeleye Dogru yürümek, denizin sesini dinlemek vs tam bir stres düsmani)
                              7. yani kisacasi Trabzon'u bir Istanbul yapabilecek potansiyelimiz varken, Ankara yapmaya ugrasiyorlar akil alir gibi degil
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                vovturkey de sorulmuş bir soru

stadın etrafındaki yollar, akyazı tüneli bitmeden stadyum açılabilir mi?

buralardaki çalışmalarda durum nedir. stad eylüle yetişecek tamam peki bu yollar ne zamana bitecek?
                                Bahsettiğiniz şey benim mesleğim. Kamulaştırmacıyım...

Bittabi stadyum açılabilir ama ulaşım ne derece sağlıklı olur? Muallak... Ki her yol, aynı zamanda potansiyel bir bağlantı yolu demektir. Orada daha çok yol inşaatı olacak.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X