Futbol akademisi yapsınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hastane yapmayın arkadaş hastane olur mu ya oraya....
Hastane olmaz olmaz olmaz...En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 07:44.
Yorum
-
Siyasilerin tek derdi bu hizmet benim zamanımda yapıldı ben yaptım muhabbeti onların Trabzonspor'u zerre kadar düşündüğünü sanmıyorum
çözüm mü İstanbul Olimpiyat stadındaki Bursa maçımız da Akyazıya hastane yapılacak diyen siyasilerimize ayar vermek emin olun iki dakikada geri atım atacaklardır@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasilerin tek derdi bu hizmet benim zamanımda yapıldı ben yaptım muhabbeti onların Trabzonspor'u zerre kadar düşündüğünü sanmıyorum
çözüm mü İstanbul Olimpiyat stadındaki Bursa maçımız da Akyazıya hastane yapılacak diyen siyasilerimize ayar vermek emin olun iki dakikada geri atım atacaklardırişte bu dediğin imkansız gibi bişi oksoholu,
partimize zeval gelir diye hak ettiğimiz kupanın hesabını soramadık sen hastane için siyasilere ayar bekliyorsun, Nasrettin hocanın kraldan 2. bir fil istediği gibi bırak hastaneye itirazı,çok iyi düşünmüşsünüz diye el etek öpeceklerdir,yanına bir de terminal vsvs yapın diyeceklerdir,hiç şüphen olmasın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Akyazı projesinin ilk hali(2006) CpLNIy3WIAEQpxh.jpg"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı projesinin ilk hali(2006) [ATTACH]10125[/ATTACH]Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol akademisi yapsınlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum