Yeni yonetmelik yayinlandi tum statlar 2017 son ceyregine kadar bu uygulamaya gecmek zorunda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'da Zeki Öztürk görevinden istifa etti
Trabzonspor'da HES ve Akyazı projelerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
DHA’ya açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, yönetim kurulundaki görevinin sürdüğünü belirterek, "Şu an için Hes ve Akyazı projelerinden yükümlü olduğum görevimden istifa ettim. Bununla ilgili gerekli açıklamaları daha sonra yapacağım. Yönetim kurulundan istifa etmedim" dedi.
Bu konuma aktif, girişken, taraftarla ve medyayla ilişkisi iyi olan, sosyal medyayı aktif kullanabilen, yenilikçi ve yetkin bir ismin getirilmesi gerekiyordu.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yonetmelik yayinlandi tum statlar 2017 son ceyregine kadar bu uygulamaya gecmek zorundaBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Aslina bakarsaniz renk konusunda net bir yazi yok.Ibare parlak ve gorunur renk olarak geciyor ama TFF bunu ozellikle yeni yapilan stadlar icin tavsiye karari olarak ve turk is guvenligi yonetmeliginde de gecen sari renk olarak ongormus.Biraz da TFF nin malligiBunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna sen karar vermiyorsun.Uefa kriterleri var ve buna uymak zorundasin.TFF ile konunun alakasi yok."Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin avni aker'in merdivenleri açık mavi olabiliyorsa ve bu da uefa ve tff'de şimdiye kadar herhangi bir sorun oluşturmadıysa yine mavi olsun olmuyor mu? zaten kriterlerde ayırt edilebilecek açık renk diyor. illa sarı demiyor.
İlk katın mavi olduğunu duşunursek???
Yorum
-
güvenlik için merdiven boşluklarının maç anında boş olması gerekiyor ve bunun denetlenmesinin kolay olması için de tff koydu bu maddeyi.
ancak sarı rengi sadece tavsiye diye geçiyor. illa sarı olacak diye birşey yok.
ama görüyorum ki bizim taraftar da itiraz edeceğine dünden razı bir görüntü çiziyor. velev ki sarıyı zorunlu kılsın tff.
tff kim yahu. şikeye, dopinge, tarlaya dönen sahalarda top oynamaya izin veren bir kurum sonuçta. sarı olmazsa küme mi düşürecek takımı.
ama sesimizi çıkartmazsak tvden fb renkleriyle izlersiniz maçlarımızı.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Yukarıda talimatı paylaştık hala sarı zorunlu diyenler var. Ne kadar meraklısınız stadyumda sarı-kırmızı, sarı-mavi görmeye. Talimatta açıkça "açık parlak renk" diyor. Yani sarı renk stadyumlarda ZORUNLU DEĞİL. Ben stadyumda gs ve fb renklerini görmek istemiyorum açık ve net. Zaten sarı rengin koltuk tasarımını da bozduğu aşikar"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
Co8Hx5xWAAAk0u0.jpg
Örnek olarak kırmızı ile gösterdiğim bölge yani membranların al kısmı ilerde kapatılacak mı?En son Erdal UZUNYILMAZ tarafından düzenlendi; 03.08.2016, 21:29.
Yorum
-
İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10032[/ATTACH]
Örnek olarak kırmızı ile gösterdiğim bölge yani membranların al kısmı ilerde kapatılacak mı?
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda talimatı paylaştık hala sarı zorunlu diyenler var. Ne kadar meraklısınız stadyumda sarı-kırmızı, sarı-mavi görmeye. Talimatta açıkça "açık parlak renk" diyor. Yani sarı renk stadyumlarda ZORUNLU DEĞİL. Ben stadyumda gs ve fb renklerini görmek istemiyorum açık ve net. Zaten sarı rengin koltuk tasarımını da bozduğu aşikar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum