İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım o yoğun çelik görüntüsü ses akustiğini bozmaz en başından beridir aklıma takılan tek şey bu çatıda kolon aralarına giren ses boğulup kalacak gibi geliyor bana
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım o yoğun çelik görüntüsü ses akustiğini bozmaz en başından beridir aklıma takılan tek şey bu çatıda kolon aralarına giren ses boğulup kalacak gibi geliyor banaTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stadımız mevcut çalışma hızıyla ikinci yarı başına yetişirse öpün başınıza koyun. Eylül'e Ekime'e stad yetişecek diye boşyere kendinizi üzmeyin. Bu başlıkta pek mesajım yoktur ama içerden aldığım bilgiye göre durum bu. İnşallah ben yanılırım. Saygılarımla.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharika..
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım o yoğun çelik görüntüsü ses akustiğini bozmaz en başından beridir aklıma takılan tek şey bu çatıda kolon aralarına giren ses boğulup kalacak gibi geliyor bana
Yorum
-
Akustik işi halledilir. Baktık kötü oluyor; bir deplasman haftasında iç taraftan bordo-mavi brandalar çekilir. Olur biter...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçeriden kimden alıyorsun bilgiyi ? yani isim olarak sormuyorum ? Bu aldığın kişi kim yönetici mi yoksa kalfa mı yoksa proje müdürü mü ? Verdiğin cevaba göre ben de bir takım cevaplar vereceğim. Felaket tellallığı burada yapmana gerek yok, mütahhit firma söz verdiği gibi ekip sayısını arttırmıştır, bundan sonra gece mesaileri de yapıp bu stadı 2-3 ayda rahatça bitirir.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum