Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çatının yoğun bir çelik içinde olması daha heybetli tutuyor güzel olcak
    Umarım o yoğun çelik görüntüsü ses akustiğini bozmaz en başından beridir aklıma takılan tek şey bu çatıda kolon aralarına giren ses boğulup kalacak gibi geliyor bana
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umarım o yoğun çelik görüntüsü ses akustiğini bozmaz en başından beridir aklıma takılan tek şey bu çatıda kolon aralarına giren ses boğulup kalacak gibi geliyor bana
      Çelik değilde kolon arasından kaçacağı garanti.arka taraf mutlaka kapanmali .ve çatı alt kısmı düz yapılmalı dicez ama gene hiçbiri yapilmicak.sesin İngiliz stadlarndaki gibi kesinlikle olmayacağını düşünüyorum.cati alçak ama alt kısım düz değil kubbeli ve conta sizdiriyor arka taraftan sesin yüzde 80 ni kaçar.localara mavi koltuk koyduklarına gore alt kat mavi ust kat bordo olucak.umarim üst katta beyaz dalga saçmalığı yapılmaz.sadece Trabzonspor yazısı beyaz olur

Yorum

tribünleri içeriden görmüş biri olarak Ülkenin akustik anlamında en iyisi olacak diyebilirim sabredelim sadece
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• 21.07
          1.jpg

2.jpg

3.jpg
          twitter/barcelonkosusu

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar stadımız mevcut çalışma hızıyla ikinci yarı başına yetişirse öpün başınıza koyun. Eylül'e Ekime'e stad yetişecek diye boşyere kendinizi üzmeyin. Bu başlıkta pek mesajım yoktur ama içerden aldığım bilgiye göre durum bu. İnşallah ben yanılırım. Saygılarımla.
            İçeriden kimden alıyorsun bilgiyi ? yani isim olarak sormuyorum ? Bu aldığın kişi kim yönetici mi yoksa kalfa mı yoksa proje müdürü mü ? Verdiğin cevaba göre ben de bir takım cevaplar vereceğim. Felaket tellallığı burada yapmana gerek yok, mütahhit firma söz verdiği gibi ekip sayısını arttırmıştır, bundan sonra gece mesaileri de yapıp bu stadı 2-3 ayda rahatça bitirir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              harika..
              Destek kuleleri çekilince her bir taraftan ortaya doğru çöküverecek gibi geliyor insana
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yerde hala yüzlerce parça var, ne zaman bitecek bu çatı.

Yorum

• İlk maç için yerimizi almak için sabırsızlanıyoruz
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ses önemli ses... Akustik nasıl olacak?
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Sen stadı doldurda ses işini sonra düşünürüz...

Yorum

O stad tamamen dolup tribün bagırdıgı zaman istediği kdar bogulsun iyi bir aküstiği olucaktır bence.

Yorum

• Akustik işi halledilir. Baktık kötü oluyor; bir deplasman haftasında iç taraftan bordo-mavi brandalar çekilir. Olur biter...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İçeriden kimden alıyorsun bilgiyi ? yani isim olarak sormuyorum ? Bu aldığın kişi kim yönetici mi yoksa kalfa mı yoksa proje müdürü mü ? Verdiğin cevaba göre ben de bir takım cevaplar vereceğim. Felaket tellallığı burada yapmana gerek yok, mütahhit firma söz verdiği gibi ekip sayısını arttırmıştır, bundan sonra gece mesaileri de yapıp bu stadı 2-3 ayda rahatça bitirir.
                            Bilgi aldığım kişinin pozisyonunu söylemem de sıkıntı çıkarabilir. Bırakın felaket tellalığını benim bu başlıkta toplam mesaj sayım 5 bile yoktur. Amacım güvenilir kaynaktan aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmaktı. Neyse umarım siz haklı çıkarsınız da bu mesajı size hatırlatmak zorunda kalmam. Umarım firma 2-3 aya işi bitirir, siz haklı çıkarsanız bu mesajı alıntı yaparsanız inanın ben memnun olurum.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• facebook akyazı şantiyesi sayfasında Orhan altındaş arkadaşımız stadın içinden 360 derece foto paylaşmış ben buraya atmaya çalıştım olmadı lütfen bu işten anlayan varsa burda paylaşırsa sevinirim şimdiden tşklr..
                                başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X