Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Çatı iskeletleri kaldırıldıktan sonra köşelerdeki bu boşlukları kesinlikle kapatmamız lazım. (1 tane neye yetmiyor?) BOĞUCU ve BASKIN, HOŞ atmosfer için...
Bunu TOKİ mi yapar yoksa kulüp mü yaptırır bilemem ama çok fazla bir maliyet olacağını sanmıyorum. Gerçekten böyle ince detaylara girmek gerekir. Harika bir stadyumumuz olcak. ATMOSFER çok önemli. Olursa ki inşallah, gerçekten muazzam olur.
Yapılacak tek şey fazladan prekast ve koltuk ekleme işi olacak. Hem kapasite bir miktar artmış olur.
Kat aralarındaki led panolar da olursa tamamdır.
(bjk sadece gördüğümüz yakın örnek)
En son altmisbiirr tarafından düzenlendi; 20.07.2016, 03:09.
Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.
* İstanbul takımlarının alıcağı parayı alıcağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü Real Madrid ve Juventus büyük kulupler ama aynı oranda reklam gelirleri yok misal verdim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum