Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İki değil yahu 3
    25.09.2016'da görünüyor Konyaspor maçı. Bu maçta da mı cezalıyız yoksa?

Ben üç ay sonra bile maç oynanabileceğini düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      25.09.2016'da görünüyor Konyaspor maçı. Bu maçta da mı cezalıyız yoksa?

Ben üç ay sonra bile maç oynanabileceğini düşünmüyorum.
      O maçta kısmen cezalıyız yine. fb maçına gidenler gidemeyeceği için Avni Aker'de oynanma ihtimali yüksek.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• stat yetismeyecek diyenler bi zahmet kenara cekilebilirlermi. anladik size gore yetismez, kac kere daha vurgulayacksiniz. ?
        u will need justice at the end..

Yorum

• Almanya 2. Bundesliga takımlardan St. Pauli stadının çıkış tüneli.

#BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Almanya 2. Bundesliga takımlardan St. Pauli stadının çıkış tüneli.

rakibe şöyle ayrı bir tünel yapılsa süpr olur

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] Takım 2 sezon önce olabilir ligde zor kalmıştı.

Bu tarz göz boyayacak&şova yönelik hareketlerden kaçınıp, özümüzde iyi olalım bence
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bugün çalışma var mı stadda. Wowturkey.com'da da ses seda yok.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @trabzonsporkits Takım 2 sezon önce olabilir ligde zor kalmıştı.

Bu tarz göz boyayacak&şova yönelik hareketlerden kaçınıp, özümüzde iyi olalım bence
                  almanya sonuçta

Yorum

• son köseye yeni parcalar gelmis

kaynak:Facebook Akyazi Santiyesi
                    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Bizim localar neden vodofone arane gibi kat arasında olmadı da alt tribünle bitişik yapıldı bunu gercekten çok merak ediyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 4.jpg

Çatı iskeletleri kaldırıldıktan sonra köşelerdeki bu boşlukları kesinlikle kapatmamız lazım. (1 tane neye yetmiyor?) BOĞUCU ve BASKIN, HOŞ atmosfer için...

Bunu TOKİ mi yapar yoksa kulüp mü yaptırır bilemem ama çok fazla bir maliyet olacağını sanmıyorum. Gerçekten böyle ince detaylara girmek gerekir. Harika bir stadyumumuz olcak. ATMOSFER çok önemli. Olursa ki inşallah, gerçekten muazzam olur.

Yapılacak tek şey fazladan prekast ve koltuk ekleme işi olacak. Hem kapasite bir miktar artmış olur.

Kat aralarındaki led panolar da olursa tamamdır.

(bjk sadece gördüğümüz yakın örnek)
                        En son altmisbiirr tarafından düzenlendi; 20.07.2016, 03:09.
                        Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

• İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim localar neden vodofone arane gibi kat arasında olmadı da alt tribünle bitişik yapıldı bunu gercekten çok merak ediyorum.

Bu soruyla bizi iki yıl geri götürdün
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim localar neden vodofone arane gibi kat arasında olmadı da alt tribünle bitişik yapıldı bunu gercekten çok merak ediyorum.

Allahım sana geliyorum ... Bu bir dejavumu bu bir sınav mı Allahım ... Ne yaptık ne ettik de böye bir sınava tutuyorsun bizi

renkdaş tepkim sana değil yanlış anlama lütfen... ama bu konu üzerine yaklaşık olarak 1,5 yıl tartışıldı ondan yani

sayfayı gerilerden takip edersen her türlü konu hakkında aradığını bula bilirsin
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• * İstanbul takımlarının alıcağı parayı alıcağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü Real Madrid ve Juventus büyük kulupler ama aynı oranda reklam gelirleri yok misal verdim
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allahım sana geliyorum ... Bu bir dejavumu bu bir sınav mı Allahım ... Ne yaptık ne ettik de böye bir sınava tutuyorsun bizi

renkdaş tepkim sana değil yanlış anlama lütfen... ama bu konu üzerine yaklaşık olarak 1,5 yıl tartışıldı ondan yani

sayfayı gerilerden takip edersen her türlü konu hakkında aradığını bula bilirsin
                                Doğrudur renkdaş zamanım oldukca bakabiliyorum foruma atlamışsam kusura bakma. Forumda en çok takip ettiğim başlık akyazıdır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X