Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kat aralarına takılacak olan led reklam panolarını gerçekten çok istiyordum harika olacak!
    İnşallah tribünle saha arasındaki bölmeler de suni çimle kaplanır. O zaman muhteşem görüntü olur.
    Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

• Bu stad ne seçimler ve darbe gördü heralde açıldıktan sonra efsane olacaktır.
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Kat aralarında takılacak led panolarla ilgili kesin bir haber mi var ?
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Gümüşhane yolunda, giderken sol tarafta bir inşaat vardı şuan yıktılar sanırım. Ben kendimi bildim bileli bir orası bir de bizim stad yapılamadı.

Yorum

• STSL 2016-17 Sezonu fikstürü açıklandı.
            Olağanüstü bir durum olmazsa Akyazı'da ilk maç 3 ay sonra yani ekim ayında Akhisar'a karşı oynanacak.

Yorum

• İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gümüşhane yolunda, giderken sol tarafta bir inşaat vardı şuan yıktılar sanırım. Ben kendimi bildim bileli bir orası bir de bizim stad yapılamadı.
              Bir de forumun karşısındaki inşaat var. Ben çocukken bile o haldeydi, aynı o halde duruyor.

Yorum

• İçerdeki 3.maçımız (cezasız maç) 5.haftadaki Atiker Konyaspor maçı 25.09.2016 5.Hafta Aynı zamanda Kurban bayramının bitiminde oluyor.
                İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İçerdeki 3.maçımız (cezasız maç) 5.haftadaki Atiker Konyaspor maçı 25.09.2016 5.Hafta Aynı zamanda Kurban bayramının bitiminde oluyor.
                  Başkan şikebahçe maçından dolayı cezalı seyircileri göz önüne alıp içerideki 3. maçta akyazıda oynayacağız diyordu ( Ben cezalı olduğum için merak ediyorum. )

Yorum

• Turkcell Arena yıllık 5 milyon euro yazmışlar twitterda.
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Stadın açılışı resmi olarak açıklansa da biletlerimizi alsak.Bu tarihi günde orada olmak boynumuzun borcu.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadın açılışı resmi olarak açıklansa da biletlerimizi alsak.Bu tarihi günde orada olmak boynumuzun borcu.
                        ogun bize bilet kalacagını sanmıyorum
                        ....

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Turkcell Arena yıllık 5 milyon euro yazmışlar twitterda.
                          Anlaşma 5 m€ olursa süresi kısa olur. Bence daha yüksek bir rakama 10 yıllık bir anlaşma yapılacak. Ki öğrendiklerimi hem buraya yazmıştım hem de BMN ana sayfada haber yapmıştık kısa süre önce. Aynı gün SOCAR iddiası çıkmıştı.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• konbine alın
                            İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ogun bize bilet kalacagını sanmıyorum
                            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Tam iki ay sonra bu stadyumda maç oynanacağına inananlar var. Renktaşlar bence hiç heveslenmeyin.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam iki ay sonra bu stadyumda maç oynanacağına inananlar var. Renktaşlar bence hiç heveslenmeyin.
                                İki değil yahu 3
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X