Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turkcell yada samsung olucak öyle hissediyorum

Yorum

• socar neden sponsor olsun, yani olursa guzel olurda mantiken olmalari sacma cunku vatandasla isi yok, devletle alakali olan bisey. Samsung veya turkcell sponsor olduktan sonra satislarinda bi artis gorebilir.

Yorum

• Isci sayisi 2.katina cikmis..Son köseye gecilmis...vb ben yetisecegini düsünüyorum...Cati haric büyük is kalmadi oda ztn sonuna gelindi neredeyse...membran takmiyorum o basit is.

Samsung, SOCAR falan yakisir.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yanlış görmediysem 7-8 tane vinç çalışıyordu bugün e nihayet be kardeşim
          İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak mesutaybar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Socar Azerbaycan devlet şirketi. Türkiye ilk yatırımını özelleştirilen Petkim i alarak yaptı (2 Milyar dolar) ve şu anda ilçemize Aliağa ya rafineri kuruyor, yaklaşık 6 milyar dolar civarı bir yatırım, Yakın zamanda doğalgaz istasyonları kurmaya başladı yakında Trabzonda da görürsünüz. Avrupa şampiyonasında ana sponsorlarındandı, maçları izleyenler saha kenarındaki ışıklı reklam panolarında bolca görmüştür. Aliağ da 2.ligde oynayan bir basket takımları var. Azerbaycan doğalgazının Türkiye üzerinden Avrupaya ulaştıracak Tanap projesinin baş aktörü. Yani enerji de tam bir dünya firması. Reklam ve sponsorluklara çok önem veriyorlar. İnşallah anlaşırlar..
            Valla hocam ben de socar firmasının büyüklüğünü ve türkiyede yaptığı işleri burada açıklamayı düşünüyordum, işlerden pek fırsat bulamamıştım, açıklama için ellerine sağlık. İnşallah Socar firması ile anlaşırız. İki dünya devi sponsor bu takımı uçurur..

Yorum

• Socar ile anlasirsak, ahanda buraya yaziyorum ilk yorumlardan biri.
              $ike'nin üstünü örtmek icin dava satildi ve böyle yüklü miktarda para kaynagi elde edinildi.
              bunu ayarliyanlar $ike'nin üstünü örtmek isteyenlerdir...
              Gerci bunu Sponsor olan her Firma icin diyen cikacak ama SOCAR olursa sayinin daha yüksek olacagini düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Socar ile anlasirsak, ahanda buraya yaziyorum ilk yorumlardan biri.
                $ike'nin üstünü örtmek icin dava satildi ve böyle yüklü miktarda para kaynagi elde edinildi.
                bunu ayarliyanlar $ike'nin üstünü örtmek isteyenlerdir...
                Gerci bunu Sponsor olan her Firma icin diyen cikacak ama SOCAR olursa sayinin daha yüksek olacagini düsünüyorum.
                Her sponsorluktan sonra açığa çıkıyor bu tipler. Özellikle fenevli ve birkaç tsli tipler.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turkcell yada samsung olucak öyle hissediyorum
                  İkisi de şahane olur,Türksel'i sevmem ama ismi güzel keşke Türksel olsa,
                  Sokar olmasın da ne olursa olsun modundayım ben.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Linea modeli olacaktır..

linea türkiyede hiç kullanılmadı şimdiki stadlarda hep star model koltuk kullanıyor toki bizde de öyle olacaktır

Yorum

• Akyazı ile ilgili başkana Pokemon go ile ilgili GYM ler ve pokestop lar almalarını söylemeliyiz insanlar buralara gitmek için yürüyor stadın etrafına 5 10 tane almak lazım pokemon go da acıklama yaptı bu şekilde bunun ticaretini yapacaklarını cafelere vs. satılacaklarını.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkisi de şahane olur,Türksel'i sevmem ama ismi güzel keşke Türksel olsa,
                        Sokar olmasın da ne olursa olsun modundayım ben.
                        Aynen abi ismi çok itici geliyor.

Yorum

• Çim serimi için zemini meşgul edecek herhangi bir vinç, çelik çatı elemanı, tribün cart curtu kalmamış olması gerekiyor mantıken. Bakıyorum, yerde bir dünya çatı malzemesi falan var. Nasıl olacak bu iş?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akyazı ile ilgili başkana Pokemon go ile ilgili GYM ler ve pokestop lar almalarını söylemeliyiz insanlar buralara gitmek için yürüyor stadın etrafına 5 10 tane almak lazım pokemon go da acıklama yaptı bu şekilde bunun ticaretini yapacaklarını cafelere vs. satılacaklarını.
                            Tebrikler çok iyi fikir gerçekten.

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tebrikler çok iyi fikir gerçekten.
                              Ayni düsüncede Degilim, yakinda Pokémon go diye birsey kalmaz, unutulur gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X