Koltuk dizilişi nasıl olacak karar verildimi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlaşılmasın biri 3 şampiyonluk sonra ikinci yıldız olacak koltuk mu değiştiricez yazmış. Yahu şampiyon oldukta üç tane olmak kaldı geriye. Yorum yazmak için yorum yazmayın komik oluyor yahu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var ileriye dönük tür bu işler zaten olduki olduk belki sen göremicen ben göremicem ama illaki o kırılma anını yaşıcaz saçma olan bir durum sölermisin bana senin yorumun dışında.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlaşılmasın biri 3 şampiyonluk sonra ikinci yıldız olacak koltuk mu değiştiricez yazmış. Yahu şampiyon oldukta üç tane olmak kaldı geriye. Yorum yazmak için yorum yazmayın komik oluyor yahu
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 sampiyonluk görelim de hele o koltuklari kendi ellerimle dikerim ben.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 30 sene de 1 sampiyonlugumuz olunca simdi ki koltuklar iyidir.
3 sampiyonluk görelim de hele o koltuklari kendi ellerimle dikerim ben.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
Dün gece mesaisinde çekilen fotoğrafta membranlar ışık altında kötü gözüktü gözüme. Umarım arka tarafları kapatılır yada düzensiz ışık kötü göstermiştir. Gündüz pek fark edilmiyor ama membranların ışık geçirgenliği iyiymiş.
gece fotolarıAslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkasında kocaman bir hastane olacak olan stattan hayır gelmez
Spor kompleksi olan alana umarım hastane yaparak komik, rezil duruma düşmezler.
24 saat yaşanılabilir alandan kasıt bu ise yandık.
Biz halkın nefes alacağı sosyal donatılar, eğlence merkezleri yapılsın dedikçe. Bunlar rant sağlamak uğruna Trabzon'u hiçe sayıyor.
Ayrıca hastane yapılmasın demiyorum. İllaki bir arsa bulunarak, kamulaştırma yapılarak bu ihtiyaç karşılanabilir.
Fakat Akyazı dolgu alanı yeri değil.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimlerin siparişi verilmiş...
3. kez cim serecekler sahamiza, resmi sitelerinde ismimizlen reklamda yapiyorlar
inönü, seyrantepe ve su an serilen rizedeki zeminde onlarin eseri yanlis bilmiyorsam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHibrit çim yapımı ilk başta doğal çim serilir ondan sonra serilen çimin üstüne şimdi o işlemlerin adını bilmiyorum onlar uygulanır şimdiden söyleyelimde çimler serilmeye başlandıgı zaman bildğin serme çim seriyolar demeyin
ikimisi seyleri anlamsiz sekilde abartiyoruz
sanki botanik okuduk
jimnastik serdi, 3 hafta sonra oynadi, 1.sinif zemini var
nicede avrupa sampiyonasi ortasinda zemin degisti, 3gün sonrasi mac yapildi
sorun yok
botanik okuyan varsa deginsin bu konuya, bu isde teknoloji son yillarda inanilmaz ilerledi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserme cim dogal cim degilmi...
ikimisi seyleri anlamsiz sekilde abartiyoruz
sanki botanik okuduk
jimnastik serdi, 3 hafta sonra oynadi, 1.sinif zemini var
nicede avrupa sampiyonasi ortasinda zemin degisti, 3gün sonrasi mac yapildi
sorun yok
botanik okuyan varsa deginsin bu konuya, bu isde teknoloji son yillarda inanilmaz ilerledi
Hibrit bildiğimiz doğal çim serildikten sonra tek tek her çime uygulanan bir sistem varda işte adı şanı var o işlerin bilgisi olan daha iyi bilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum