Mavi koltuk gerçekten çok güzel ama oranın fiyatlarını az çok duydum sadece kulak misafirliği tahmini bir konuşmada 60 bin TL den başlıcak diye biliyorum locaların.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En kalabalık başlık genelde burası oluyor diye soruyorum , bir arkadaş vardı forumda başlık açmıştı aylar önce Trabzonda yaşamak için destek istiyordu fitnees hocasıydı ne oldu ona bilgisi olan var mıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kalabalık başlık genelde burası oluyor diye soruyorum , bir arkadaş vardı forumda başlık açmıştı aylar önce Trabzonda yaşamak için destek istiyordu fitnees hocasıydı ne oldu ona bilgisi olan var mı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kalabalık başlık genelde burası oluyor diye soruyorum , bir arkadaş vardı forumda başlık açmıştı aylar önce Trabzonda yaşamak için destek istiyordu fitnees hocasıydı ne oldu ona bilgisi olan var mı
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeoman Karadeniz faceden ulasabilirsinİlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledayanamadi döndü sanirim.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyildiz armanin parcasi degil, 5 sampiyonluk göstergesi
Soyunma odasi koltuklarindaki armalarda yildiz kullandin diye kimse ayiplamazdi heralde kulubuEn son ESER tarafından düzenlendi; 27.06.2016, 07:55.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep stat koltuklarının dizilimini görünce, bizdeki beyaz koltukların nereye monte edileceğini anldım.
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi yildizin ne anlama geldigini acikladin yani
Soyunma odasi koltuklarindaki armalarda yildiz kullandin diye kimse ayiplamazdi heralde kulubu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum