Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşaattan anlamam o yüzden stat ne zaman biter bilmiyorum.

Ama bildiğim şu zamanımız 2 aydan fazla.

Çünkü ilk iki iç saha maçında seyircisiz oynama cezamız var 3. iç saha maçında ise geçen yıl fb maçına diden 20 binden fazla kişi cezalı.

Biz bu cezalar bitince Akyazı'ya geçeceğiz.

İnşallah yetişir.

Birde 4-5-6 eylül ve 6-7-8-9-10-11 ekim tarihlerinde Dünya Kupasi eleme maclari var. Akyazi Stadina bu tarihlerden sonra geceriz. Ekim ortasi veya ekim sonu olur bu. Yani daha stad calismalari icin 4 ay var. Bence rahat biter
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben Trabzonspor yonetiminden biri olsaydim, Samet kardesimize bunca emegine karsilik kesinlinlikle bir plaket verir ve ayrica birde lobi tahsis ederdim.. adam usanmadan stadin her detayini hatta cevresini bile cekiyor. bu arkadasa ne kadar tesekkur etsek azdir. ve bunu hicbir maddi karsilik beklemeden yapiyor. Yonetimin bu arkadasi gormesi lazim.
      Kesinlikle katılıyorum
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az önce Toki'inin yaptığı diğer stadlara baktım da koltukları bizimkiyle aynı model. Hani başkan değiştirdik 1. sınıf yaptık demişti ama bu bildiğin sıradan Toki koltuğu. Eğer başkan yalan söylemiyorsa kesinlikle bunlar olamaz.
        Hibrit çim, skorboard ve koltuk ihalesi yeniden yapılmış. Bu demek oluyor ki geçen günlerde gördüğümüz fotoğraftaki koltuklar olmayacak.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hibrit çim, skorboard ve koltuk ihalesi yeniden yapılmış. Bu demek oluyor ki geçen günlerde gördüğümüz fotoğraftaki koltuklar olmayacak.
          dogru
          protokol koltuklari sirketinle yazistim, oradaki görevlide bir süre önce yeni teklifler sunuldugunu yazdi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• #Bilgi - Tribün Koltuğu, Hibrit Çim ve Skor Panosu yapımı ihaleye çıktı. İhale 11 Temmuz'da yapılacak. Teslim süresi 45 gün.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Eyer ihale 11 temmuzsa ihaleyi adlıktan sonra 45 günlük bir süreç olucaksa eyer demekki 11 temmuza kadar stadın koltuk skorbord yada çim için yapım aşamasına hazır hale gelmesi gerekiyor çimleri zannetmıyorum fakat koltuk için hazır hale geleblir ihaleyi aldıktan hemen ertesi gün teslimat tarihi başlıyor diye biliyorum sanırım bu bize bir zaman ve bitmesi için bir ipucu veriyor.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eyer ihale 11 temmuzsa ihaleyi adlıktan sonra 45 günlük bir süreç olucaksa eyer demekki 11 temmuza kadar stadın koltuk skorbord yada çim için yapım aşamasına hazır hale gelmesi gerekiyor çimleri zannetmıyorum fakat koltuk için hazır hale geleblir ihaleyi aldıktan hemen ertesi gün teslimat tarihi başlıyor diye biliyorum sanırım bu bize bir zaman ve bitmesi için bir ipucu veriyor.
                25 agustosda en gec malzemeler Trabzonda olmali ihaleye göre
                bjk cim serildikten 3hafta sonra oynadi, bizde rahat 5 haftalik sürec olacak, bu da yeterli, rahat

gerisi vali dedigi gibi 2 ay icinde biter artik

Ünal Karaman

Yorum

• Su an calismalar varmis..

3,5-4 ay lik gibi zaman var. 7. ay`in sonunda cati bitse...8.-9. hatta 10. ay hesaplarsak 3 ay gibi sürec icerisinde Koltuk-Cim ve Ince isler normalinde yetismeli.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• stat ile sahil arasına avm planı var
                    kısa sürede hayata geçecek
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stat ile sahil arasına avm planı var
                      kısa sürede hayata geçecek
                      stadin yanina, kapali spor salonu planlanmis oldugu parselden tasindi yani

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stadin yanina, kapali spor salonu planlanmis oldugu parselden tasindi yani
                        stat ile deniz arasına
                        çelik prefabrik gibi
                        hızlı kurulacak bir avm
                        50 bin m2 lik
                        kaynak için
                        bölgeyi canlandırmak için
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

stat ile deniz arasına
                          çelik prefabrik gibi
                          hızlı kurulacak bir avm
                          50 bin m2 lik
                          kaynak için
                          insallah

uzatmakda istemiyorum
                          bos alanlar varken insaa edilmis food court yikilacak ve otopark alanlarinlan baglantisi olmayan noktaya diyorsun

not ettim...

İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orası o şekildemi canlancak arkadas akıl var mantık var adam kalkıp ta okadar yolu o avm içinmi gidicek onu geçtim oraya daha iyi bir şey yapılabilirdi Taraftar cafe vs gibi yani taraftarın birleşip oturabilecegi maç öncesi büyük bir cafe olabilir olmalıda al sana canlı tutmak için proje avm nedir ya.
                          emre onlar zaten var, platformun altinda, deniz tarafindada bulusma alani
                          avm ve hotel onlara ek

kaynak:wowturkey

varmi ekap üyesi, bir ihale detaylarina baksin
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.06.2016, 01:55.

Ünal Karaman

Yorum

stat ile deniz arasına
                            çelik prefabrik gibi
                            hızlı kurulacak bir avm
                            50 bin m2 lik
                            kaynak için
                            Orası o şekildemi canlancak arkadas akıl var mantık var adam kalkıp ta okadar yolu o avm içinmi gidicek onu geçtim oraya daha iyi bir şey yapılabilirdi Taraftar cafe vs gibi yani taraftarın birleşip oturabilecegi maç öncesi büyük bir cafe olabilir olmalıda al sana canlı tutmak için proje avm nedir ya.

Yorum

• gecen hafta Trabzona giderken yol kenarında stadı gördüm hoşuma gitti ama sanki yapılacak daha çok iş ar gibi duruyor...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bi ara mangal laflari donuyordu dusundukce gulesim geliyor

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X