Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vali herkesten habersiz gitmis diye okumustum bir yerde. Ne kadar dogru bilmiyorum ama, bilmeden acimasizca elestirmemek lazim diye dusunuyorum.
    Yok, onu sadece en son olduğu için örnek verdim.
    adamın ne bir açıklamasını ne de gül cemalini görebildik bugüne dek,
    insan haftada bir en az, sorumlu olduğu olay yerine gider, incelemelerde bulunur, talimatlar verir ve taraftar ile basına kısa da olsa arada bir açıklamalarda bulunur değil mi?
    o sıfatı taşıyorsan gereken sorumlulukları da yerine getireceksin, getirmelisin.
    ayrıca vali yeni atandı ve her gün, şehir için önemli olarak gördüğü noktalara ziyaretlerde bulunuyor,
    yani kimseden habersiz olduğu falan gerçeği pek yansıtmıyor, en azından oradaki yetkililere geleceğinin haberi verilmiştir,
    ona göre düzen tertip alsınlar diye, onların başı da lafta "akyazıdan sorumlu yönetici"mize haber verirdi, eğer böyle bir istekleri olsaydı.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Vali herkesten habersiz gitmis diye okumustum bir yerde. Ne kadar dogru bilmiyorum ama, bilmeden acimasizca elestirmemek lazim diye dusunuyorum.
      evet öyle deniliyor, zaten sty dende sadece santiye sorumlusu varmis

anladigim vali protokolu pek takmiyor

via fb:akyazi stadi santiye
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.06.2016, 14:47.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bununla sinirli olmamak kaydıyla bende arkadaşın söyleyince katılıyorum Genel olarak yeni ama pek fazla stadyum ile içli dişli göremedik göremiyoruz en azından herkevden farklı bir kaç açıkla yapabilir bir kaç detay paylaşabilir
        Trabzonspor

Yorum

• Akyazı Trabzonspor stadyum inşaatı ile ilgili çarpıcı iddia!
          Neden konuşmuyorsun Zeki Öztürk?
          Akyazı Trabzonspor Stadyum’unun inşaatını dün Trabzon Valisi Yücel Yavuz, ziyaret etti. Burada Vali Yavuz’un sinirlendiği görüldü. Daha önce Yönetici Gençağa Meriç, “Stadyum inşaatının zamanında biteceğini” söylemesine rağmen nedense Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcılarından Akyazı Trabzonspor Stadyum İnşaatı baş sorumlusu Zeki Öztürk, suskunluğunu koruyor. Şu anda 20-30 milyon gibi bir paraya daha ihtiyaç olduğu ve bu temin edilmez ise stadyumun bitmesinin imkansız olduğunu iddia edenler de var.
          Akyazı stadyumunda inceleme yapan Trabzon'un yeni valisi Yücel Yavuz’un sinirlenmesine neden olan olayın Stadyumdan sorumlu yönetici Zeki Öztürk’ün konu ile ilgili açıklama yapmaması olarak gösterildi . Haber61 / Levent USTABAŞI

Kaynak: http://www.haber61.net/trabzonspor/a...a-h267577.html

...........................

İddia doğruysa Vali hızlı başlamış. Sevdim bu adamı...
          En son bkandil tarafından düzenlendi; 20.06.2016, 15:22.

Yorum

• 2 aya nasıl bitirmeyi planlıyorlar acaba ?

Beşiktaş stadı 11 nisan'da açtı. Açılmadan 2 ay önceki haline bakalım. Çatıda sadece membran serimi yapılacak. 42 uzun membran var. Koltukların 4'de 1'i takılmış.

ARADAKİ FARK SADECE 3 GÜN

11 Mart. Açılışdan tam 1 ay önce. Koltukların %90'ı takılmış ve takılacak 9 tane uzun membran kalmış.

Daha fazla vodafone resimleriyle doldurmak istemiyorum sayfayı. Her şey ortada. Vodafone'a göre 1 ay içerisinde ;
            - Çatı ara parçaları takılacak (Maraton'a takılacakları geçtim daha 1 köşeye hiç başlanmadı bile.)
            - Çatının üzerine kalan yaklaşık 100 membran takılacak. (Beşiktaş 40 membranı 1 ayda takabildi)
            - Koltukların %90'ı tamamlanacak (Çatı'da iş tamamen bitmeden koltuklara başlanmayacak bile)

Sizce 1 AY içerisinde yukarıdakileri yapabilecek miyiz ?

Buna ek olarak stat içi de gördüğümüz kadarıyla Vodafone'a kıyasla çok çok geride. Vodafone açılmadan 2 ay önce stad içinde de çoğu işi haletmişti. Ayrıca tüm bunlara ek olarak bir de çevre düzenlemesi yapmamız gerek.

Geçen sene de aynı palavralar söylenmişti. Yeni sezona yetişecek denilirken geçen sene başında "Yaza geldiğimizde bu stadı 2. yarıya yetiştirmenin hesabını yaparız" demiştim. Anlaşılan bu söz bu sene içinde geçerli olacak. Yine Ağustos ayı geldiğinde 2. yarıya yetiştirmenin planlarını yapacağız gibi.

Üzüldüğüm nokta bunun hesabını kimse vermeyecek yine. Stad yapıyorlar dimi sonuçta..
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 aya nasıl bitirmeyi planlıyorlar acaba ?

Beşiktaş stadı 11 nisan'da açtı. Açılmadan 2 ay önceki haline bakalım. Çatıda sadece membran serimi yapılacak. 42 uzun membran var. Koltukların 4'de 1'i takılmış.

ARADAKİ FARK SADECE 3 GÜN

11 Mart. Açılışdan tam 1 ay önce. Koltukların %90'ı takılmış ve takılacak 9 tane uzun membran kalmış.

Daha fazla vodafone resimleriyle doldurmak istemiyorum sayfayı. Her şey ortada. Vodafone'a göre 1 ay içerisinde ;
              - Çatı ara parçaları takılacak (Maraton'a takılacakları geçtim daha 1 köşeye hiç başlanmadı bile.)
              - Çatının üzerine kalan yaklaşık 100 membran takılacak. (Beşiktaş 40 membranı 1 ayda takabildi)
              - Koltukların %90'ı tamamlanacak (Çatı'da iş tamamen bitmeden koltuklara başlanmayacak bile)

Sizce 1 AY içerisinde yukarıdakileri yapabilecek miyiz ?

Buna ek olarak stat içi de gördüğümüz kadarıyla Vodafone'a kıyasla çok çok geride. Vodafone açılmadan 2 ay önce stad içinde de çoğu işi haletmişti. Ayrıca tüm bunlara ek olarak bir de çevre düzenlemesi yapmamız gerek.

Geçen sene de aynı palavralar söylenmişti. Yeni sezona yetişecek denilirken geçen sene başında "Yaza geldiğimizde bu stadı 2. yarıya yetiştirmenin hesabını yaparız" demiştim. Anlaşılan bu söz bu sene içinde geçerli olacak. Yine Ağustos ayı geldiğinde 2. yarıya yetiştirmenin planlarını yapacağız gibi.

Üzüldüğüm nokta bunun hesabını kimse vermeyecek yine. Stad yapıyorlar dimi sonuçta..
              zaten ilk macimiza 4ay var su an
              valiye 2 ayda cati bitecektir denmisdir, medya bunu stadyuma devsirdi
              2 ayda bitemeyecegini kundaktaki bebede kavriyordur

Ünal Karaman

Yorum

• [MENTION=46876]Ganzilis[/MENTION]

Verdiğin örneklerden de anlaşılacağı üzere stadyum Ağustos ayının sonuna yetişmeyecek. Yukarda içerden de fotoğraflar var, içerde de yapılacak daha bir ton iş var. Bence en iyi ihtimalle eksikliklerle birlikte ekim ayının sonunda maç oynanmaya hazır hale gelir stadyum.

Yorum

• Stadyum değil Karadeniz çok güzel emin olun. Bazı fotoğraflara tutulma nedeniniz stadyum değil Karadeniz.
                  En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 20.06.2016, 16:34.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Seneye anca açılır bu stat, en iyi ihtimalle ikinci yarı diyorum.

Yorum

• Muharrem Usta, 28 Haziran Salı günü katıldığı bir organizasyonda sponsor anlaşmasını açıklayacak!(İHA)
                      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• 4 ayda bitecek mi peki?

Eğer geri kalan bir çok iş kalemini 4 ayda bitireceğiz diyorlarsa çatının ilk direği dikildiği günden günümüze 2 yıl beklemek nedir? Ha bu arada saha içinde duran çatı destek direkleri ne zaman sökülecek? O direkler söküldükten sonra 2,5 - 3 ay sayabiliriz. Kimse kimseyi kandırmasın lütfen. Önümüzde 2 bayram var, hiç kimse işçiyi tutamaz orada.

Stat konusunda eleştiriyi kaldıramayan bir kitle var burada. Şahsi fikrim stadın tribünlerine kondurulan apartman localarla beraber çok kötü duruma evrildiği. Bu ve bunun gibi sayabileceğim yüzlerce nokta görüyorum iyi bir stat olması için gerekli unsurları kaybettiğimiz. Trabzon'un incisi diyebileceğimiz bu projenin yanına hastane yapmaya çalışmak zaten tüm olan bitenin siyasi çevrelerce kurgulandığının göstergesi gibi.

Benim için başarı TOKİ'ye koltuk, skorboard vb. şeyleri yaptırmak değil. Bakın bunlar proje bittikten sonra da yapılabilecek şeyler. Benim için başarı o araziden Trabzonspor'un satılmaz malları arasına katılacak yeni "para getirebilecek" tesislerdir.
                        Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zaten ilk macimiza 4ay var su an
                          valiye 2 ayda cati bitecektir denmisdir, medya bunu stadyuma devsirdi
                          2 ayda bitemeyecegini kundaktaki bebede kavriyordur
                          Medya değil Vali bizzat kendi ağzından söyledi. https://youtu.be/RsPqbk59LtY?t=4m25s
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 ayda bitecek mi peki?

Eğer geri kalan bir çok iş kalemini 4 ayda bitireceğiz diyorlarsa çatının ilk direği dikildiği günden günümüze 2 yıl beklemek nedir? Ha bu arada saha içinde duran çatı destek direkleri ne zaman sökülecek? O direkler söküldükten sonra 2,5 - 3 ay sayabiliriz. Kimse kimseyi kandırmasın lütfen. Önümüzde 2 bayram var, hiç kimse işçiyi tutamaz orada.

Stat konusunda eleştiriyi kaldıramayan bir kitle var burada. Şahsi fikrim stadın tribünlerine kondurulan apartman localarla beraber çok kötü duruma evrildiği. Bu ve bunun gibi sayabileceğim yüzlerce nokta görüyorum iyi bir stat olması için gerekli unsurları kaybettiğimiz. Trabzon'un incisi diyebileceğimiz bu projenin yanına hastane yapmaya çalışmak zaten tüm olan bitenin siyasi çevrelerce kurgulandığının göstergesi gibi.

Benim için başarı TOKİ'ye koltuk, skorboard vb. şeyleri yaptırmak değil. Bakın bunlar proje bittikten sonra da yapılabilecek şeyler. Benim için başarı o araziden Trabzonspor'un satılmaz malları arasına katılacak yeni "para getirebilecek" tesislerdir.
                            kimlermis bu, ve niye elestiriye tehamülü olmasin birinin

[MENTION=46876]Ganzilis[/MENTION]
                            sezona yetisecek denmistir, valide sezon 2ay sonra baslayacagindan öyle demistir
                            dedigim gibi 2 ayda bitmeyecegini görmeyen yok
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.06.2016, 17:06.

Ünal Karaman

Yorum

• İnşaattan anlamam o yüzden stat ne zaman biter bilmiyorum.

Ama bildiğim şu zamanımız 2 aydan fazla.

Çünkü ilk iki iç saha maçında seyircisiz oynama cezamız var 3. iç saha maçında ise geçen yıl fb maçına diden 20 binden fazla kişi cezalı.

Biz bu cezalar bitince Akyazı'ya geçeceğiz.

İnşallah yetişir.

Yorum

• ben Trabzonspor yonetiminden biri olsaydim, Samet kardesimize bunca emegine karsilik kesinlinlikle bir plaket verir ve ayrica birde lobi tahsis ederdim.. adam usanmadan stadin her detayini hatta cevresini bile cekiyor. bu arkadasa ne kadar tesekkur etsek azdir. ve bunu hicbir maddi karsilik beklemeden yapiyor. Yonetimin bu arkadasi gormesi lazim.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X