Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] teşekkürler paylaşım için,güzel haber,çok iyi olmuş [MENTION=22897]ağasarlı[/MENTION] aynen dediğin gibi olur,ray yalan olur hastaneyi dikerler oraya
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hastaneye şükür, hapishaneye çevrilmese.
      Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• yav istanbuldan bile beter trafiği olan trabzona stadın yanına hastahane yapmak nedir aga ya
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• maç zamanı hastaneye adam nasıl yetiştirecekler? koskoca hastane binasının stadın yanında olması bence garip ama eğer yapılacak yeme-içme tesisleri TS nin olursa belki daha iyi olur. hastaneye gelen millet sayesinde orada bir canlılık olacaktır.
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maç zamanı hastaneye adam nasıl yetiştirecekler? koskoca hastane binasının stadın yanında olması bence garip ama eğer yapılacak yeme-içme tesisleri TS nin olursa belki daha iyi olur. hastaneye gelen millet sayesinde orada bir canlılık olacaktır.
            numune ye nasil yetistirildiyse öyle
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              numune ye nasil yetistirildiyse öyle
              numune ters tarafta.yolları farklı
              akyazıda ise tek yol
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                numune ters tarafta.yolları farklı
                akyazıda ise tek yol
                siren denilen bisey var
                sonra bu hastane yapilinca digerleri kapanmayacak, sehirde olsun , akcaabat tarafi olsun, yeterince hastane var

istemezken gercekten bir neden yazilsa bisey demicem, ha okadar istemiyorsunuz, cikin uzun sokakda protesto edin

Ünal Karaman

Yorum

• 121 tane loca varmış. Loca satışları da önümüzdeki günlerde başlayacakmış.

Yorum

• yer bulamiyoruz diyordular
                    haburaya yapilsin ozaman, sanirim yine dolgu olacak

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      siren denilen bisey var
                      sonra bu hastane yapilinca digerleri kapanmayacak, sehirde olsun , akcaabat tarafi olsun, yeterince hastane var

istemezken gercekten bir neden yazilsa bisey demicem, ha okadar istemiyorsunuz, cikin uzun sokakda protesto edin
                      ben istemiyorumki,sen olayı çok yanlış anlamıssın
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Trabzondaki renktaşlar daha iyi bilir ama, akyazı güzergahı hem hastane hem de stat trafiğini imkanı yok kaldırmaz ,kaç tane kavşak olursa olsun.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzondaki renktaşlar daha iyi bilir ama, akyazı güzergahı hem hastane hem de stat trafiğini imkanı yok kaldırmaz ,kaç tane kavşak olursa olsun.
                          Ben değil hastane sadece stadyumun bile maç günlerinde trafiği kilitleyeceğini düşünüyorum....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzondaki renktaşlar daha iyi bilir ama, akyazı güzergahı hem hastane hem de stat trafiğini imkanı yok kaldırmaz ,kaç tane kavşak olursa olsun.
                            Ben değil hastane sadece stadyumun bile maç günlerinde trafiği kilitleyeceğini düşünüyorum....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başka bir ülkede yoktur galiba spor tesislerin dibine kocaman hastane,bizim bu belediye başkanı tam bir yalaka uyuz oluyorum verdiği çohu sözde durmadı taraftara güzel oynadı.
                              En son emrex61 tarafından düzenlendi; 17.06.2016, 18:06.

Yorum

• Başkan çok samimiyse gülcemal dolgu alanına yapsın hastaneyi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X