Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftarımızdaki hep farklı olma çabası anlaşılmaz.Daha düne kadar avni aker stadyumuydu. Hemen herkes stadyum ismini kullanıyordu. Ali sami yen stadyumu, Atatürk stadyumu, İnönü stadyumu, saraçoğlu v.s. o zaman farklı olalım deyip ismini değiştirme gereği duydun mu? şimdi tüm dünya stadyumlar için daha modern bir isim kullanma yoluna gidiliyor. hemen tüm dünyada yeni stadyumların çoğuna arena ismi veriliyor.
    Park nedir allasen. park koyunca sıradanlıktan kurtulacaklarını sananlar yanılıyorlar. arena hemen hemen sadece stadyumlara verilirken park isminin verilmediği yer yok. avm den tut, bina isimlerine kadar her yerde park ismi var.. batıpark avm, park zirve evleri, Altınpark, medicalpark, ankapark, the greenpark otel, holidaypark, miragepark say say bitmez. park ve bahçelere eklenenleride düşünürsek artık insanlar nerdeyse çocuklarına park ismini verecek noktaya gelmiş. yakında mertcan yerine mertpark denilirse şaşırmamak lazım. şimdi biz kalkıp akyazı park diyecez ve sıradan olmayacak öyle mi? koca istanbulda bir kaç tane arena var, ama sayın bakalım kaç tane park ismi var...
    farklı olmaya çalışırken marka değerine zarar vermemek lazım. adına park dediğin şey stadyumu karşılamaz ve sen farkında olmadan akyazı park stadyumu demeye başlarsın..
    onca işimizin arasında bari buna takmayın birader. bana göre oranın ismi akyazı arenadır. Yarın sponsor gelirse isim ona göre şekillenir. Örneğin: Turkcell arena, yada fırtına turkcel arena, yada samsung arena yada fırtına türk Telekom arena gibi...
    Sen benim yazdıklarımı anlamamışsın ki
    Stadyum isimlerinin nereden geldiğini anlatarak ona göre bir isim konulabilir demek istedim.
    Ama "Arena" gerçekten çok arabesk oldu artık.
    "Stadyum" olsun daha iyi.

Yorum

• Sponsor muhabbetinde bi Turkcell'dir gidiyor avantajlarıda olur tabi ama renkleri biraz sıkıntı be

Yorum

• Akyazı spor kompleksi avni aker stadyumu der geçeriz ����
        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• "Coliseum of Emirates"

Olmaz mi? Bence güzel isim. Ve Coliseum kimse su an kulanmiyor......

Yorum

• Trabzonspor stadı tamamdır

Yorum

• Stad adi tartismalari bittiyse siradaki konuya gecelim arkadaslar.
              Bu stada rayli sistem olur mu olmaz mi? Ulasim nolucak?

Ondan sonra da hastane yapilir mi yapilmaz mi var. Sonra tekrar stad adina donus.

Yorum

• sponsor belli olmadığı için biz de park mı arena mı muhabbetine tekrar sarıyoruz Allah'ım..

stad(sponsor), forma ve transfer(gidecekler) başlığı biran önce hareketlenir inşallah..
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yok stat isminde kalalım. Sonuna kadar **kunu çıkaralım
                  Arena olacağına ErMeydanı olsun ))

Yorum

• West Ham kombine alan taraftarlarının isimlerini yeni statlarının duvarlarına işlemiş.

"BERABER YAPTIK"

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu stadın önümüzdeki sezonun 2.yarısına kadar yetişmiyeceğini öğrendim isim vermicem çalışan bir arkadaş söyledi imkanı yok yetişmesinin dedi ancak belki staddda çalışan işci sayısını 2 katına çıkarırsalar yetişme ihtimali var oda şuan ki stadda çalışanların işi yavaşlattığını söylüyor.

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi
                        amerika kapitalizmin baş ülkesidir. amerikada şehirleri türkiye ile kıyaslama. 350 milyon nufus var orada.. her şehir 2 avm diyosun .. yavaş salla ... bu link te ıspatı. https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._United_States

avm düşmanlığınız siyasi bi kavramdan başka bişey değil. bilerek değil akıllı geçinmek için konuşmayın muhalefet olmayın.
                        tamam uslubumu bozmayacam, ban yemeyecem, argo tabiler hic kullanmayacam. Bak ne kadar sakinim

evet simi cevap verebilirim,
                        1) ben sehirlerde iki den fazla avm yok dedim, eyaletlerden bahsetmedim. Bana eyalet shopping mall listesi cikarmissin, mesela california daki listeye bak, sonra california daki sehirlerde kacar tane mall olduguna bir bak. Bakmak bedava bi bak bakalim.
                        2) avm dusmani degilim, her sehrin ihtiyaci var, ozellikle serbest piyasa adi altinda yolunu bulan uzun sokak, kemeralti vsss esnafina cok da iyi oldu bu avm olayi.
                        3) ben gereginden fazlasina karsiyim. Ha sen karinla kizinla gdo lu mcdonaldata plastik ve petrol karisiki birseyden yapilmis kofte ve patatesi yiyecem diyosan, git forumda ye.
                        4) ben yillardir bu forumdayim, kimseye akıllılık etmedim, ama muhalefet olurum, cunku ben sen ve senin gibiler gibi duz beyinli ve tek tarafli dusunen bir insan degilim.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Muharrem usta gibi başkanınız var, siz 2 gündür arena ismini tartışıyorsunuz. Yahu ne vizyonsuz adamlarsınız. Atina'nın işsiz filozofları gibisiniz.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem usta gibi başkanınız var, siz 2 gündür arena ismini tartışıyorsunuz. Yahu ne vizyonsuz adamlarsınız. Atina'nın işsiz filozofları gibisiniz.
                            Ben üstüme aliniyorum bu konu ile ilgili. Siz cocugunuzun ismini önemsemiyor olabilirsiniz ama bir cok insan sizin gibi degil.
                            Burada belki 50 sene kullanilacak bir isimden bahsediyoruz. Zirt pirt istediginiz zaman degistirelecek bir sey degil.
                            Koskoca Trabzonspor'un en az bir yarim asir zaman gecirecegi yer. Birakin da bir zahmet vizyonumuz bu yarim asiri göz önünde bulundursun.

Ayrica su an sayin baskandan site yenilemesi disinda bir icraat ben göremedim.

Koskoca vizyonlu baskanimiz stadi kirmiziya boyattiriyor. Vizyonsuz oldugumuz icin, bir zahmet bu vizyonu bize anlatir misiniz?

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              West Ham kombine alan taraftarlarının isimlerini yeni statlarının duvarlarına işlemiş.

"BERABER YAPTIK"

Gerçekten harika olmuş işte taraftarla bağ böyle kurulur

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [Sponsor Ismi] Fırtına Mabedi
                                Mesela Turkcell Fırtına Mabedi ya da THY Fırtına Mabedi
                                benim bildigim tek mabed camii dir

bukadarda hedef asilmaz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X