Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
noch-laeuft-die-bundesliga-uhr.jpg
Stadiumda Şike Aniti yapilacakti
fikir olsun diye Hamburg Stadindaki gibi bir Saat/Kronometre Stadin Disina yada icine yapilabilinirmi??
Kupayi Yil/Ay/Gün/ Saat dan beri verilmedi...!
Yorum
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]9363[/ATTACH]
fikir olsun diye Hamburg Stadindaki gibi bir Saat/Kronometre Stadin Disina yada icine yapilabilinirmi??
Kupayi Yil/Ay/Gün/ Saat dan beri verilmedi...!
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü stadlarını kendılerı yaptırdı.Tüm Sorunları kendılerı hallettı. Bizde devlet yapıyor.Hızlandırman ıcın bıle 10 kısıyı araya sokuyosun.Dırek muhattap almıyorlar senı ne beklıyodunuzTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]9363[/ATTACH]
Kupayi Yil/Ay/Gün/ Saat dan beri verilmedi...!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şampiyon olamadıkları süreyi mı gösteriyor.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle yani
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuan için malzeme olmamasindan deniliyor 15 Haziran diye zaman verilmiş takılması için
ben de bi yerde, vinçler gir çık yapmasın,içeride iş bitince en son orası yapılacak diye okumuştum,her ikisi de mantıklı değil ya dur bakalım
Bir de kaç parça mebran vardı bizim çatıda,
aklımda 170 kalmış,
geçmiş sayfalara baktım bulamadım,
bir de onu söylerseniz sevinirim can larEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 15:01.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol renktaş bilgi için,
ben de bi yerde, vinçler gir çık yapmasın,içeride iş bitince en son orası yapılacak diye okumuştum,her ikisi de mantıklı değil ya dur bakalım
Bir de kaç parça mebran vardı bizim çatıda,
aklımda 170 kalmış,
geçmiş sayfalara baktım bulamadım,
bir de onu söylerseniz sevinirim can lar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum