Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu köşe vinçler içerideki işini bitirecek ondan sonra kapatılacak deniliyor doğru mu yoksa başka bir sebepten mi açık kaldı,var mı bilen.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• noch-laeuft-die-bundesliga-uhr.jpg

Stadiumda Şike Aniti yapilacakti
      fikir olsun diye Hamburg Stadindaki gibi bir Saat/Kronometre Stadin Disina yada icine yapilabilinirmi??
      Kupayi Yil/Ay/Gün/ Saat dan beri verilmedi...!

Yorum

• Bir önce paylaşılan futbolcuların sahaya çıkış kapısıydı bu logo stad içinde bir çok yerde var sanırım öyle gözüküyor.
        En son emrex61 tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 12:36.

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]9363[/ATTACH]

fikir olsun diye Hamburg Stadindaki gibi bir Saat/Kronometre Stadin Disina yada icine yapilabilinirmi??
          Cok guzel bir fikir ama bence saha icinde olmasi takima zarar verir. Stadyumda sadece takima destek verip sportif basari ile ilgilenmemiz lazim.

Yorum

• Facebook Akyazi Stadi Santiyesi
            yeni malzeme gelmis bugün
            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu köşe vinçler içerideki işini bitirecek ondan sonra kapatılacak deniliyor doğru mu yoksa başka bir sebepten mi açık kaldı,var mı bilen.
              Suan için malzeme olmamasindan deniliyor 15 Haziran diye zaman verilmiş takılması için
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çünkü stadlarını kendılerı yaptırdı.Tüm Sorunları kendılerı hallettı. Bizde devlet yapıyor.Hızlandırman ıcın bıle 10 kısıyı araya sokuyosun.Dırek muhattap almıyorlar senı ne beklıyodunuz
                Beşiktaşın stadi bizimkinden daha çok sıkıntılı süreçlerden geçti bence bu bir kıyaslama olmamalı
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]9363[/ATTACH]

Bu şampiyon olamadıkları süreyi mı gösteriyor.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yakında kombıneler açıklanacakmıs.
                    Acaba Istanbuldan ucaklı kombınenın fıyatı ne kadar olur?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu şampiyon olamadıkları süreyi mı gösteriyor.
                      Bundesliga da kaldiklari süre..

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1. Sınıf koltuktan herhalde hepimiz san mames tipi koltuğu anlıyoruz.

İnternette araştırınca konya Maraş ankarada stadyum koltuğu yapan firmanın kataloğunda gördüm, sanırım Bizimki de alfa tipi koltuk olacak.

[ATTACH]9359[/ATTACH]

Şöyle yani

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şöyle yani

evet büyük ihtimal
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Suan için malzeme olmamasindan deniliyor 15 Haziran diye zaman verilmiş takılması için
                            Sağol renktaş bilgi için,
                            ben de bi yerde, vinçler gir çık yapmasın,içeride iş bitince en son orası yapılacak diye okumuştum,her ikisi de mantıklı değil ya dur bakalım

Bir de kaç parça mebran vardı bizim çatıda,
                            aklımda 170 kalmış,
                            geçmiş sayfalara baktım bulamadım,
                            bir de onu söylerseniz sevinirim can lar
                            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 15:01.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağol renktaş bilgi için,
                              ben de bi yerde, vinçler gir çık yapmasın,içeride iş bitince en son orası yapılacak diye okumuştum,her ikisi de mantıklı değil ya dur bakalım

Bir de kaç parça mebran vardı bizim çatıda,
                              aklımda 170 kalmış,
                              geçmiş sayfalara baktım bulamadım,
                              bir de onu söylerseniz sevinirim can lar
                              146 olması lazım abi. Takip ettiğim kadarıyla 23 tanesi takıldı.

Yorum

• Trabzona raylı sistem geliyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrenciler

çok iyi haber

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X