Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rafet el roman mý?
    Evet.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      RER acilisa kesin gelecek. az önce beyaz sow da dedi
      Hastayım bu adama bir gün maltepe sahilde konseri vardı çok koyu trabzonsporlu inanın sizin bizim gibi trabzonsporlu muhabbetlerinde anlayabilirsiniz yani öyle çakmadan deyil

Yorum

• Rafet El Roman yönetim davetlisi olarak mi geliyor sarki söylemek icin mi ? yada sade bir Trabzonspor`lu olarak mi gelecek ?
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Rafet candir, Tarkan bir o iki.. Tarkan da gelse keske. Adam gibi adam iki sanatci.
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadyumla ilgili çok güzel gelişmeler var. Stadın dört bir yanında çalışmalar acayip hızlandı iki üç gündür yanından geçiyorum sanırım Vodafone Arena'nın son 3 ayındaki sürece girdik. Daha 10 gün önce deniz tarafı kale arkasının üst kısmındaki parçaların hiçbiri takılmamıştı bugün çekilen bu fotoğrafta büyük bölümü bitmiş gözüküyor sahanın içinde de artık çok fazla malzeme kalmadı zaten daha çok kediyolu parçaları ve membran çıtaları var. Sahanın içine bugün bir büyük vinç daha geldi sanırım 4-5 tane falan büyük vinç var içerde ve 2-3 tane de küçük vinç. Dışarda ise yol tarafı kale arkasının membran çıtaları hızla takılıyor sanırım oradan devam edilecek membran montajına. Yani bu hızla giderse her geçen gün gözle görülür değişiklikler görürüz ve haziran sonuna çatının çelik işi biter.

Fotoğraflar, Twitterdaki Yasin Levent adlı arkadaştan.
            Gişeler de kuruluyor. Gözle görülür ilerleme var gerçekten.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• toki başkanı iyiki fotoğrafı yasaklamış daha bitmemiş bı soyunma odasına bu kadar eleştiri ne kadar doğru bu taraftar mı
              3 sene sabredecek yeni takıma

Yorum

• Yeniden membran serimi başlamış
                Trabzonspor

Yorum

• Sadece o koltuklarda değil de birçok yerde bu saçmalık var. Uzun yıllar önce başlanan şu Barcelona renkleri akımı biterse çok güzel olacak. Meydandaki eski logo da böyle bordo-lacivertti (sanırım yenisinin rengini açık yaptılar) Nerede görsem sinirleniyorum.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk şampiyonluk yıllarındaki efsane formamızdaki mavinin tonlarına bakmanı öneririm.
                    --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeniden membran serimi başlamış
                      ne tarafta

Yorum

• Efsane formamız değil bana kalırsa hocam, sadece 76-77 sezonunda malesef var yanlış görmediysem. Zira 75-76 ilk şampiyonluktaki forma açık mavi ideal olan. Puma ve kappanın (2004-05 hariç) çoğu sezonları da lacivertle geçti. Her neyse birileri dönem dönem empoze ediyor şu laciverti. Umarım stadın herhangi bir kısmında görmeyiz.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Tribün koltuklarında şahsen ben üst bordo alt mavi taraftarıyım. Tabi lacivert değil açık mavi.Ama kullanılan renklerin bütün stadın her yerinde aynı olması önemli bütünlük için.
                          --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Efsane formamız değil bana kalırsa hocam, sadece 76-77 sezonunda malesef var yanlış görmediysem. Zira 75-76 ilk şampiyonluktaki forma açık mavi ideal olan. Puma ve kappanın (2004-05 hariç) çoğu sezonları da lacivertle geçti. Her neyse birileri dönem dönem empoze ediyor şu laciverti. Umarım stadın herhangi bir kısmında görmeyiz.
                            Tahminimce bu sezon değil de sonraki sezon efsane formalardan biri tekrar çıkarılacaktır.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bizim ana rengimizi koltuga uyarladiginda renk tutmuyor kardesim. Boyle solmus, baymis, eskimis gibi duruyor. Lacivert en guzeli bence. Keske renklerimiz, kirmizi lacivert olsaydi, yada bordo lacivert
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Karanlık bir ortamda telefon ile çekilmiş fotoğrafa bakıp eleştirilerde bulunuluyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X