Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce stadyum müdürümüz Hüseyin Emin bey ile konuştum. Stadyumun ne zaman yetişeceğini ve gelişmeleri sordum sağolsun beni kırmadı sorularımı şöyle cevapladı;

"Bu proje ile Cumhurbaşkanımız bizzat ilgileniyor. Başkanımız da bütün yolları deniyor muhtemelenağustos ayı içerisinde yetişecek. Fakat proje çok büyük, farklı bir çatı sistemi uygulanıyor. Bu yüzden kimse net ve tam bir tarih veremez."

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az önce stadyum müdürümüz Hüseyin Emin bey ile konuştum. Stadyumun ne zaman yetişeceğini ve gelişmeleri sordum sağolsun beni kırmadı sorularımı şöyle cevapladı;

"Bu proje ile Cumhurbaşkanımız bizzat ilgileniyor. Başkanımız da bütün yolları deniyor muhtemelenağustos ayı içerisinde yetişecek. Fakat proje çok büyük, farklı bir çatı sistemi uygulanıyor. Bu yüzden kimse net ve tam bir tarih veremez."
      ya muhalif oluyorsun diyorsunuzda kimse net bir tarih veremez ne demek yahu. Hangi çağdayız Allah aşkına adamlar neredeyse hesaplar yaparak olabilecek olayları tahmin edecek biz bu inşaat ne zaman biter kimse bilemez diyoruz yuh ya

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .....devam edelim .

1- stada çekilen membran toki işi olunca rengi de kirli beyaz oluyor demek ki .
        zamanında timsah arena.nın membranlarıyla dalga geçenleri podyuma alalım .

2- koordinasyon toplantısında tam birliktelik sağlanmış . her şey zamanında ilerliyormuş .
        yalanınızı yiyim .
        enteresan. yalan söylerken yüzleri bile kızarmıyor .

3- firmaya zorla hibrit çim yaptırırsan o da stadın diğer taraflarından kısar , kaliteyi bi tık hatta iki tık düşürür .
        hatta çaktırmadan yapıyorlardır bile . siz siz olun kasaplara , müteahhitlere ve emlakçılara asla güvenmeyin.

4- hafif raylı sistem falan hikaye . hem yalandan kim ölmüş ki . hem ray döşeyecen . hem de üstüne tren bindirecen . o trende git gel yapacak .
        evet bence de şaka yapıyorlar . espri anlayışları böyle demek ki .
        artı dolmuşçu tayfasını bu şehirde çok küçümsüyorsunuz .
        onların elleri ayakları ankara.ya kadar uzanır . dikkat edin derim .

5- drenaj sorunu var mı . var . çözülür mü . evet . çözülür . ama ne zaman . bence hiç bir zaman . fazla bir getirisi olmadığı için kimse
        drenajla ilgilenmez . koca belediye işi gücü bırakıp kıytırık bir drenaj için çaba mı sarf edecek . bi gidin Allah aşkına .
        biliyorsunuz onların daha önemli ve ulvi görevleri var .

6- mesela atık su nereye gidecek . takıma sinirlendim diyelim . devre arasında hacet giderdim . bunun akarı nereye bağlanacak .
        ben söyleyeyim . tabi ki denize . maviliğin tam ortasına . başka nereye olacak ki .

7- son olarak bu kompleksin tapusu var mıdır . varsa kimin üzerinedir.
        bir de resmi kabul esnasında komple binayı ve teşekkülü senetle kim teslim alacak .
        devir teslimi kim nasıl yapacak .

bunlar derin mevzular . yeşillendirin de öğrenelim .
        anlayabilen olursa özet geçsin arkadaşı
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anlayabilen olursa özet geçsin arkadaşı
          Özet, entry nick uyumsuzluğu ve paranormal aktivite.
          Biraz da paranoyaklık olabilir.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ronine 3 ay ceza neden verilmiş.çocuk twiter dan yalvarıyor bana.bişe yapmadım cezamı kaldırt diye..
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ronine 3 ay ceza neden verilmiş.çocuk twiter dan yalvarıyor bana.bişe yapmadım cezamı kaldırt diye..
              Twitter'da da mı var o ya Yk kararıyla verildi diye biliyorum. Sadece ona değil 2-3 kişiye daha, sebebi forumun rahatsız olması galiba.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az önce stadyum müdürümüz Hüseyin Emin bey ile konuştum. Stadyumun ne zaman yetişeceğini ve gelişmeleri sordum sağolsun beni kırmadı sorularımı şöyle cevapladı;

Biraz garip bir açıklama olmuş doğrusu.....

Ha tabiki Allah izin etmezse değişik aksaklıklar çıkarsa belli oranda süreç ileri taşınabilir lakin biteceği zaman aşağı yukarı bellidir....

Daha doğrusu belli olmalıdır....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ronine 3 ay ceza neden verilmiş.çocuk twiter dan yalvarıyor bana.bişe yapmadım cezamı kaldırt diye..
                  Twitterini verebilir misin hocam
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu arada dün gece çalışma vardı stadda gece vardiyası başladı sanırım.

Yorum

• Bir önceki sezonun istatistikleri; (Yinede fikir verir)

maç başı ortalamamız 8707 ,24 bin kişilik statta.
                      41.461 kişilik statta kimbilir ne olacak, yeni statta bu kadar seyirci cücük gibi kalır.

ikinci husus, bu tablonun gösterdiği acı durum yeni ne kadar atıl kalacak stad yapıldığıdır.
                      şuraya bakın mesela; http://www.gsb.gov.tr/HaberDetaylari...r-stadyum.aspx

10 bin ortalama yakalamış sadece 5 takım varken 25 yeni stadın kapasitelerine bakın.
                      çarçur edilen paralar, koca stadlarda cücük kadar kalacak taraftar toplulukları..

normalde bir stad yapılırken o şehrin nüfur ve seyirci verileri incelenir, 20 sene sonraki nüfus projeksiyonu yapılır ona göre karar verilir.
                      en büyüğünü yapalım, en fazlası olsun mantığı işte böyle sonuçlar verir.
                      En son calypso tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 10:39.
                      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Cımhirbışkınımız bizzat ilgileniyormuş statla!! Hatta rüyalarında görüyormuş. Beni başkan yaparsanız daha çabuk biter de demiş mi? Herşeyden bir propaganda konusu çıkarmak zorunda mı bu adamlar arkadaş??
                        Bışbıkınımız ise uykusunda akyazı akyazı diye sayıklıyormuş.
                        Bakanlarımız odalarında stadın gidişatını anlık takip ederken milletvekillerimiz "Akyazı stadına bir tuğlada biz koyalım" kampanyası başlatmayı düşünüyorlarmış..

Yahu sallamanın da bu kadarı. Nasıl ilgilenmek bu arkadaş kağnı hızında gidiyor bu stat.. Farklı bir çatı sistemi uygulanıyormuş.. Ne gibi acep?? Kanatlanıp uçan çatı mı yapıyoruz. Transformers'a dönüşebiliyormu o metaller?? Açılıp kapanan çatı mı yapılıyor yoksa??
                        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 12:44.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cımhirbışkınımız bizzat ilgileniyormuş statla!! Hatta rüyalarında görüyormuş.
                          Bışbıkınımız ise uykusunda akyazı akyazı diye sayıklıyormuş.
                          Bakanlarımız odalarında stadın gidişatını anlık takip ederken milletvekillerimiz "Akyazı stadına bir tuğlada biz koyalım" kampanyası başlatmayı düşünüyorlarmış..

Yahu sallamanın da bu kadarı. Nasıl ilgilenmek bu arkadaş kağnı hızında gidiyor bu stat.. Farklı bir çatı sistemi uygulanıyormuş.. Ne gibi acep?? Kanatlanıp uçan çatı mı yapıyoruz. Transformers'a dönüşebiliyormu o metaller?? Açılıp kapanan çatı mı yapılıyor yoksa??

hadi ins. dünya sisteminde insaasi mümkün olmayan bu stadi bize bahsederse padisahimiz bahseder. yoksa imkansizin da imkansizi. kendisine bu konuda minnettariz. ne diyorlar kupayi zaten alamayacagiz bari padisahimiz sayesinde stadimiz olsun.
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• yeni stadimizin yapiminda "her gün bir mebram" kampanyasina destek verelim arkadaslar!
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• umarim bu statta oynayacak bir Trabzonspor bulabiliriz seneye ...
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Son köşenin de kolonları bugün geldi. Membranlar da takılmaya devam ediyor. Membranların beyazlığı konusunda bir sıkıntı yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X