Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ÇOK GÜZEL
    Bahtı da açık olur manzarası gibi umarım.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerel medyada yeni arkadaşlara ihtiyaç var.Kalemin yerel medya üslubuna çok yakın.Mesnetsiz ithamlar , alakasız eleştiriler , boş yorumlar, verilen cevaplara ve gerçeklere gözleri kapayarak sallamaya devam edebilme yetisi.

Tam aradığımız özellikler bunlar.Yarın gel başla.
      Anca bu kadar güzel kişilik analizi,anca bu kadar güzel bir iş önerisi olabilirdi,
      teşekkürler [MENTION=50846]bordo--mavi[/MENTION]
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Vayy be ne güzel dünya. Önce kupanın gelmesini engelledi, sonra da kimse yapmıyor diye bir talimatla bize stad bahşetti . Padişahım çok yaşaaa!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi
          • 1

la şu resme bakınca bıle bu inşaatın bıtmeyeceği anlaşılıyor. toplanmak için toplanmışlar. takım gıyınmışler resim çeekılmek için. kimlerin eline kalmış akyazı ! toplantı diye de milleti kekleyecekler... kim bunlar ? sıfatları ne ? bi bılen varsa soylesin .. üst düzey yetkılı kişiler olduklarınıda sanmıyorum ?

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yapı bazında "bina çirkinliği" ne bakıp mimarlar odasına otur anca çay iç demek bilmiyorum.. size nasıl cevap verebilirim ki böyle bir düşünceye.. He eğer kentleşmedeki çarpıklık olarak bakıyorsanız bu meslekler mimarlar ve şehir plancıları karar vericiler değildir yerel yönetimlere tavsiye niteliğinde belge sunarlar karar vericiler yerel yönetimlerdir. Çarpık kentleşmeyi sorgulamak istiyorsanız önce belediyelerde onaylanan planlardan verilen ruhsatlardan sorgulamaya başlayın hatta ülke politikalarının Trabzondaki kentleşmeyi nasıl etkilediğini sorgulayın.

Ben tümüyle bir tarafı haksız bir tarafı haklı çıkarmaya çalışmıyorum. Şuan kaşüstünde Karayolları köprülü geçitte karar vermişken Trabzondaki meslek odalarının çabalarıyla dal çık projesine dönüldüğünü hatta projeyide oda bünyesinde yapıp hiçbir talep beklemeden belediyeye sunduğunu, onay aşamasına geldiğini ve Trabzonu böyle çirkin bir görüntüden kurtardığını biliyormuydunuz ?

Yani hee bak kentleşme çarpık nerde bu odalar ancak çay içsinler boş konuşsunlar proje nerde projeee tarzı söylemler herhangi bir bilimselliğe dayanmayan popülist laflardır benim için.

Proje üretmeye çalışanların karşılaştığı bazı durumları da sizler ve kamuoyu gayet iyi hatırlıyordur diye tahmin ediyorum. En son Tabipler Odası şehir hastanesi ile ilgili bir anket çalışması yapıp görüşünü bildirdi ve istemezükçü ilan edildi.

Amacım sizleri hor görmek vs kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ancak bazı konularda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek diye düşünüyorum.
            Saygılar.
            o halde bu şehrin çarpıklığınada itiraz edin. boz tepeden bakınca gördüğüm çirkin manzaranın nasıl ortadan kalkması gerektiğine planlar sunun. gündem oluşturun. medyada yer alın. sadece yeni yatırımlar için konuşmayın. tTürkiye nin her yeri böyle . ortaya laf atıp kaçmayın. biz belgemizi veririz raporu hazırlarız sonra çayımızı içeriz diyorsunuz gibi. mücadeleniz nedir ? kaş üstünde ki olayı size deöornek olsun o halde. demek mantıklı ve doğru iş yapıldığında kabul edilebiliyormuş.

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [/TD]
              [/TR]
              [/TABLE]

la şu resme bakınca bıle bu inşaatın bıtmeyeceği anlaşılıyor. toplanmak için toplanmışlar. takım gıyınmışler resim çeekılmek için. kimlerin eline kalmış akyazı ! toplantı diye de milleti kekleyecekler... kim bunlar ? sıfatları ne ? bi bılen varsa soylesin .. üst düzey yetkılı kişiler olduklarınıda sanmıyorum ?
              alitilamadigin haber kisminda isimler mevcuttu

neyin sovsu bu
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2 gün önce beşiktaşın stadını dışardan görme fırsatım oldu öyle resimlerde gördüğünüz gibi devasa gözükmüyor galatasarayın daha devasa bir stadı var hem dışardan hem içerden belkide cukur bir yerde durduğu için olabilir
                bizim stada gelince çok fazla kurcalamayalım bize fazla bile kupası elinden alınmış ligde lime lime doğranmış bir takıma verilen bir sus payı
                eminim bunu yapanlar bunlar hala niye susmaz diye kızıyorlardır bile belediyemiz hiç bir yere elini değdirmiyor bir çok büyük şehrin stadını belediyeleri yapmış biliyorsunuz dimi başkanın takımı tuttuğu bile belirsiz geçelim
                kulübün 700 trilyon borcu olduğu dillendiriliyor bu şartlarda ne yapabilirsiniz ki kafanı kaldırsan bankalar üstüne üşüşür susarsan onlarda susar bu kadar basit
                asıl konu kendinizi uzun bir süre vasat bir takıma alıştırın bu şartlarda iyi bir takımı kimse kuramaz stat ismi sponsor muhabbetleri de yukardakilerin elinde tamamen sizin pozisyon almanıza göre ayarlanacak ne öldürecekler ne yaşatacaklar bu belli
                ilahi adalet diyecez Allahın belalarını vermesini bekleyeceğiz
                @ okşoholu

Yorum

• beşiktaş taraftarının bilindik yalandan futbol romantikliği ayaklarına yatarak stadyumlarını göğe çıkarması işte semte geri döndük eve geri döndük cart curt işler bunlar kafaya oynadıklarında hep böyleler herşeyi abartmayı seviyorlar takılmamak lazım küçük şikecilerin stadlarına. Stada giden fanatik bjk li arkadaş stad işte bi ekşınını göremedik belki de fark edemedik dedi.

Yorum

• KardeS sen hayırdır firmaya bedava yaptirmiyorlar her yeni şey için ek ödenek çıkıyor sen ne mesalı anlatiyorsun
                    Trabzonspor

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dğer taraftan da bir tane takılmış
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dğer taraftan da bir tane takılmış
                          2 tane takılmıştı diğer tarafa son gördüğümde
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TRABZONSPOR Yönetiminin Yeni Yuvamıza Renk Ver isimli projesini oyluyoruz...

[ATTACH=CONFIG]8458[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]8460[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]8461[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]8462[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]8463[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]8464[/ATTACH]
                            [ATTACH=CONFIG]8465[/ATTACH]
                            2 numara bence hepsinden güzel duruyor ama çoğunluk tek bordo renkten yana.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 tane takılmıştı diğer tarafa son gördüğümde
                              iki tane takılmıştı zaten bir tane daha takılmış oldu üç
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beşiktaş taraftarının bilindik yalandan futbol romantikliği ayaklarına yatarak stadyumlarını göğe çıkarması işte semte geri döndük eve geri döndük cart curt işler bunlar kafaya oynadıklarında hep böyleler herşeyi abartmayı seviyorlar takılmamak lazım küçük şikecilerin stadlarına. Stada giden fanatik bjk li arkadaş stad işte bi ekşınını göremedik belki de fark edemedik dedi.
                                İşin puf noktası bu zaten.Adamlar oyle bır reklam yaptıkı sankı dunyanın en ıyı stadını yapıyorlar.Bu senedekı basarıda eklenınce adamlar halıyle butun kombınelerı sattı,stad gelırlerı kaç kat artmıs.
                                Bız denızın ustunde stad yapıyoruz ama hala reklam yapmasını ogrenemedık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X