Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya şu cam kaplamayı dibe kadar indirsenize ya.
Ya da alt kısmı kapatıp mavi renkte ışıklandırıp, orta katı bordoya boyasınlar. Cillop olur cillop.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 25.04.2016, 19:17.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Kendini Trabzonspor taraftar grubu zannedip, Trabzon ve Trabzonspor'a hiç bir yararı olmayan taraftar gruplarının yeni stadyuma alınmaması taraftarıyım.
Taraflı değilim fakat her şey ortada. Trabzonspor'u desteklemek yerine takıma ve şehre zarar veren bu taraftar grupları neyi amaçlamaktadır anlaşılır gibi değil...
Gerçekten futbol kültürü olan, güzel şehrimizi dünyaya tanıtabilecek(ki bu konuda takım kadar taraftarda önemlidir), maç içerisinde atmosfer yaratacak, tribün kültürünü yaşatabilecek taraftar grubu yada gruplarını yeni statta görmek istiyorum.
Benim gönlüm stadyumda tek taraftar grubu olmasından yana. Gürültü kirliğini önleyeceği gibi bir ahenk içinde olurlar.
İnşallah Trabzon'u ve Trabzonspor'u ileri taşıyabilecek bu dileğim gerçek olur. İnşallah Trabzon şehri güzel anılarla anılır...DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 yasında bir çocuk'ta ki bu cesaret hayret verici oraya atlaması filan.
Polise verdiği ifadede RTE ye küfür etmişte atlamış , gerçekten buna inanıyormusunuz onca kargaşanın içinden etse bile duyması imkansız ama verilen mesaj cok net siyasi bir olay oldugu cok net ve bizimde duydugumz bazı şeyler var.İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyan hakem çocugun polise verdiği ifade
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini Trabzonspor taraftar grubu zannedip, Trabzon ve Trabzonspor'a hiç bir yararı olmayan taraftar gruplarının yeni stadyuma alınmaması taraftarıyım.
Taraflı değilim fakat her şey ortada. Trabzonspor'u desteklemek yerine takıma ve şehre zarar veren bu taraftar grupları neyi amaçlamaktadır anlaşılır gibi değil...
Gerçekten futbol kültürü olan, güzel şehrimizi dünyaya tanıtabilecek(ki bu konuda takım kadar taraftarda önemlidir), maç içerisinde atmosfer yaratacak, tribün kültürünü yaşatabilecek taraftar grubu yada gruplarını yeni statta görmek istiyorum.
Benim gönlüm stadyumda tek taraftar grubu olmasından yana. Gürültü kirliğini önleyeceği gibi bir ahenk içinde olurlar.
İnşallah Trabzon'u ve Trabzonspor'u ileri taşıyabilecek bu dileğim gerçek olur. İnşallah Trabzon şehri güzel anılarla anılır...stata eğitim şart. yanlış kararlarda butun stat ıslıklasa bu bile yeter hakemı etkı altına almaya. ama bizde adam yere dusuyo onemlı poszısyon var ama hala gereksız tezahurat sesleri ... ıslıklayan çok az. trıbunlere bırlık gelır ınsallah yenı stat ile..
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığımız cezalar buraya kalmaz. Bu stat yetişmez. Ayrıca maksimum 4 maç alırız bence.
5'e bile razıyım.
Yorum
-
Şimdi eğer muhtemel bir 7 maç ceza aldık diyelim. 2 maçı bu sezon çekip 5 maç birdahaki sezona kalacak. 5 maç seyircisiz oynama cezasının bitimide birdahaki sezonun 10. Haftasına denk geliyor . Yani aşağı yukarı Ekim-kasım ayları ligin 11. Haftasına cezan biter stadının açılışını yaparsın olur biter Avni akerde son maçlarını seyircisiz oynamış olur. Yeni stadımız ile ilgili çok ciddi bir problem olacağını düşünmüyorum yaşadıklarımızın...& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum