Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz da ciddiyet.......

ben mavi koltukçuydum ama şimdi bordo olsun isterim .
    çünkü geçenlerde bir yazı okudum ve ikna oldum .

sıcak ve soğuk renklerin insan psikolojisine etkisini araştıran bilim adamları
    sıcak renklerin insanı her daim pozitif düşünceye ittiğini ,

soğuk renklerin ise insanda karamsarlık , tedirginlik ve şüphe başta olmak üzere
    gerilim ve stresi çağrıştırdığına dikkat çekiyorlar .

peki bizim stadımızda hangi renk ağırlığına önem verilmeli .
    sıcak renklere mi , yoksa soğuk renklere mi .

stadın dışı açık renk . beyaz ağırlıklı .
    saha ise yeşil .
    yeşil ve beyaz rengi en güzel hangi renk gösterir.

tabi ki sıcak renklerden birisi .

peki nedir sıcak renkler .
    sıcak renkler kırmızı , turuncu , sarı ve türevleridir .
    bu noktadan hareketle kırmızının türevi olan bordo renk sıcak renk tanımına girer .

peki soğuk renkler .
    soğuk renkler ise yeşil , mavi ve mor.un türevleridir .

yani mavi sıcak değil , soğuk bir renktir .
    saha zaten yeşil .
    ikinci bir soğuk renge gerek var mı bilmiyorum .

eğer bordo ağırlıklı koltukların üzerine
    kibar ve estetik bir şekilde kulüple özdeşleşmiş bir kelime veya amblemi
    mavi puntolarla yazarsanız
    hem verilmek istenen mesaj ilgili yerlere ulaşmış olur ,
    hem de sıcak renk ağırlıklı olarak kullanıldığından milletin ruh yapısı da ( en azından maç başlayana kadar )
    pozitif kalır .

bu da herkesin işine gelir .
    Bu konuyu baya bi önceden dile getirip mavinin mutluluk ve motivasyon sağlayan etkisinden dolayı mavi olmasını istemiştim. Sosyal medya sitelerine dikkat ederseniz mavi ağırlıklı tonlar kullanılmasının sebebi budur.
    Ancak burada bizim renklerden ne beklediğimize bağlı olay. Eğer rahatlama değil de agresiflik istiyorsak o zaman da bordoyu kullanırız. Sonra da düşündüm ki büyüklerimiz ikisini bir araya getirerek en güzelini yapmışlar

Yorum

• motivasyonu artıran azaltan elli tane şey var. hepsi detay. detaylara inmek güzeldir ama ana meseleyi ıskalamadan yapılmalıdır. bir detayın bütün meselenin önüne geçmesi doğru bir şey değil. bu da stoperin teknik olması gibi bir şey oluyor. sonra donk gibi stoper transferi yapılıyor. önce bir oyun konsantrasyonu, ciddiyeti, sertliği olsun, yani stoper gibi stoper olsun da üstüne teknik olsun.

sadece motivasyona ruh haline göre tasarım yapılmaz. kimlik belirtmesi lazım, şık olması lazım. bütün bir kompleksle uyum göstermesi etkileşim halinde bulunması lazım. ayrıca kırmızı gördüm havaya girdim kadar basit değil insan piskolojisi, katalizör etkisi gördüğü doğrudur. renklerimiz yeşil beyaz olsa yine mi kırmızı kullanacaktık koltuklarda?

bunları söyledikten sonra yine bütün koltuklar bordo olabilir ama öncelik detaylarla birlikte tatmin eden bir görüntü sağlamaktır. benim için bu tip yapılarda öncelik kimliktir. taraftarlığın altında da bu yatar.amaç sadece mutlu, huzurlu olmak olsaydı olay başka takımı tutardık ama trabzonspor'un bizi mutlu etmesini istiyoruz. aynı sebeplerle bordo mavi koltukların beni huzurlu, heyecanlı veya mutlu etmesini istiyorum.

Yorum

• Horoza sormuşlar ya tavuk yumurta meselesini,o da malum cevabı vermiş,
        onun hesap stad dolu olsun da ben başkasına karışmam

yani aslında renk menk hikaye (tabi keşke taraftara sorulsun ve onun istediği olsun)
        stad dolu olsun,ateşli bir seyirci kitlen olsun gerisi teferruat,
        kendi taraftarın 10 numara eğlenir,rakip tırsar da tırsar,
        2016 model stadın tek düşünülmesi gereken şey doluluğu olmalı bana göre.
        93 Şahinden inip 2016 passat a bineceğiz,
        2016 Bmv&Mersedes&Porşe falan olsa iyiydi ama yok olmuyor işte,
        Pasaatın keyfini bi sürelim kıymetini bilelim ne eksiği var onlardan
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Horoza sormuşlar ya tavuk yumurta meselesini,o da malum cevabı vermiş,
          onun hesap stad dolu olsun da ben başkasına karışmam

yani aslında renk menk hikaye (tabi keşke taraftara sorulsun ve onun istediği olsun)
          stad dolu olsun,ateşli bir seyirci kitlen olsun gerisi teferruat,
          kendi taraftarın 10 numara eğlenir,rakip tırsar da tırsar,
          2016 model stadın tek düşünülmesi gereken şey doluluğu olmalı bana göre.
          93 Şahinden inip 2016 passat a bineceğiz,
          2016 Bmv&Mersedes&Porşe falan olsa iyiydi ama yok olmuyor işte,
          Pasaatın keyfini bi sürelim kıymetini bilelim ne eksiği var onlardan
          abi herseyide taraftara sormayacan
          bugünki bmn profilinde hayatta kat arasi localar icin bi cogunluk kazanip baski yapamazdik
          taratan pistti olmayacak demisti yüklenici firmanin santiye sorumlusu, burda halen kimisi ileri zekalilar kirmizi tartan pisti diyip prim yapmaya calisiyor
          adamlara localarin 3 basamak aldigini koca koca resimlerlen, grafiklerlen gösterdik halen daha 5-6 basamak harcandi yalani söyleniyor
          böyle devam ediyor
          bir zaman bmn fikir öncülügü misyonu vardi camiada simdi trollerin cirit öncülügü yaptigi yer oldu
          bunlarami soracaklar
          kafalarina göre yapsinlar, eminim böyle insanlarin fikrinden cok daha basarili is cikartacaktirlar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• akyazıda halka açık halı saha veya çim saha olacak mı?

bugünden fotoğraflar face de paylaşılmış bu arada
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              akyazıda halka açık halı saha veya çim saha olacak mı?

bugünden fotoğraflar face de paylaşılmış bu arada
              su an sadece kulübün profesyonel kullanacagi mekanlar ihale edildi
              gerisi hakkinda ne kullanici nede sunum hakkinda verilmis bir karar yok

Ünal Karaman

Yorum

• Şu çatının bitmesine tahmini olarak ne kadar daha var?
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu çatının bitmesine tahmini olarak ne kadar daha var?
                  hepten mi iskelet mi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hepten mi iskelet mi
                    iskelet abi.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Samet Karadeniz sanırım toki görevli si ile konuşmuş stad kople eylül de bitecek miş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iskelet abi.
                        15 gün iyi hava, 30 gün cok rüzgarli veya asiri sicak olursa

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          15 gün iyi hava, 30 gün cok rüzgarli veya asiri sicak olursa
                          Çok fazla bir şey kalmamış
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samet Karadeniz sanırım toki görevli si ile konuşmuş stad kople eylül de bitecek miş

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Çok değilmi ya? Yani sezon açılışına yetişmeyecek.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok değilmi ya? Yani sezon açılışına yetişmeyecek.
                              zaten resmi sitede agustosda mac oynanacak duruma gelecegi denilmisti, bitecek yazilmamisti
                              özellikle platformun alti yetismesi zor

Ünal Karaman

Yorum

• İskeletinin haziran ortası membranın ise temmuz ağustos başları gibi bitirilecekmiş. TOKİ'nın planlaması buymuş. Koltuk konusunu sordum . Koltuklar net belli değil dedi. Karar verilmemiş .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X