Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 12999724_1114354001962733_1606779521_o (1).jpg

Platformün önünde o büfelerin olduğu kısmın zemin kaplamasında yuvarlak boşluklar bırakılmış. bu bölümlere heykel flan mı yapılacak acaba. bilgisi olan var mı.

Yorum

• Renktaslar bordo olsun, mavi olsun, cubuklu olsun, dalgali olsun bircok fikir var. Bu is sonsuza kadar olacak diye bir kural yok bir cok stadda sponspor isimleri olsun koltuk renk dizayni olsun sezonluk degisebiliyor. Ilk kez yapilirken ben de tabiki guzel olsun istiyorum ama verilecek karar hep gecerli olacak diye bir durum da yok unutmamak lazim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• biraz da ciddiyet.......

ben mavi koltukçuydum ama şimdi bordo olsun isterim .
        çünkü geçenlerde bir yazı okudum ve ikna oldum .

sıcak ve soğuk renklerin insan psikolojisine etkisini araştıran bilim adamları
        sıcak renklerin insanı her daim pozitif düşünceye ittiğini ,

soğuk renklerin ise insanda karamsarlık , tedirginlik ve şüphe başta olmak üzere
        gerilim ve stresi çağrıştırdığına dikkat çekiyorlar .

peki bizim stadımızda hangi renk ağırlığına önem verilmeli .
        sıcak renklere mi , yoksa soğuk renklere mi .

stadın dışı açık renk . beyaz ağırlıklı .
        saha ise yeşil .
        yeşil ve beyaz rengi en güzel hangi renk gösterir.

tabi ki sıcak renklerden birisi .

peki nedir sıcak renkler .
        sıcak renkler kırmızı , turuncu , sarı ve türevleridir .
        bu noktadan hareketle kırmızının türevi olan bordo renk sıcak renk tanımına girer .

peki soğuk renkler .
        soğuk renkler ise yeşil , mavi ve mor.un türevleridir .

yani mavi sıcak değil , soğuk bir renktir .
        saha zaten yeşil .
        ikinci bir soğuk renge gerek var mı bilmiyorum .

eğer bordo ağırlıklı koltukların üzerine
        kibar ve estetik bir şekilde kulüple özdeşleşmiş bir kelime veya amblemi
        mavi puntolarla yazarsanız
        hem verilmek istenen mesaj ilgili yerlere ulaşmış olur ,
        hem de sıcak renk ağırlıklı olarak kullanıldığından milletin ruh yapısı da ( en azından maç başlayana kadar )
        pozitif kalır .

bu da herkesin işine gelir .

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]9006[/ATTACH]
          Şaka maka bu niye bu kadar güzel oldu ya [emoji23]

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka maka bu niye bu kadar güzel oldu ya [emoji23]
            İnşallah bitince de böyle deriz artık herkes 4 gözle bekliyor
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok güzel olmuş. bir kale arkasına mavi tarafa, yani sadece alt kata amblem yapılabilir.diğer taraflara sponspor ve trabzonspor yazıları yazılır.bordonun etkisi çoğaltılır.
              Evet olabilir güzel de olur
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spartak stadı görüldüğü gibi tek renk koltuk.ve maraton ve kale arkalarında loca saçmalığı yok.catimiz daha iyi onlarınki daha yukarıda. Locali trubunlarimizde benziyor.
                kale arkalarında ve maratonda loca olması niçin saçmalık ? görüntüde bir değişiklik olmayacak loca olmasaydı o kısımlar boş kalacaktı bilmen gerekir bunu
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kale arkalarında ve maratonda loca olması niçin saçmalık ? görüntüde bir değişiklik olmayacak loca olmasaydı o kısımlar boş kalacaktı bilmen gerekir bunu
                  Heh işte geldi sevgili renkdasim.

Duruma şöyle bakiyorum gerçi 3500 kere yazdım ama gene yazayım. O localar 5-6 basamağı yutacak ve yutuyor. Loca sahipleri localarından maçları izleyecek onlara ayrılan yuttuklari koltuklar genelde hep boş kalicak bu görüntü olarak ilk katı bitirecek.zaten 24 basamak oda 18 e düşecek hatta son durumunda görmek lazım localara ayrılan basamaklar dan sonra bir tampon bölgede olur yani ilk katta 17-18/basamagimiz kalacak nerde 25-26. Nerde 17 .bu loclar yüzünden ilk katın etkileyicilik baskı ürkütücüluk görsellik olarak biteceğini düşünüyorum. Kale arkası maratondan localardan gelecek paralara kalmamıştik biz.çok büyük hata yapıldı bu localarda.gorende kale arkası maratondan localarının her biri 1milyon euroya satılıyor sanicak. Çok çok gereksizdir bunlar stad etkileyiciliği ambiansi mahvedildi bana gore bu kale arkası ve maratondaki localarla.

Yorum

• Bugün stadın önünden gectim...uzun zamandan beri ilkkez bu kadar hareketli gördüm çalışmayi...iceride büyük vinç disarida ise küçük vinçler çalışiyor..fotoğraf çektim ama tlf dan yukleyemedim...

Yorum

• İlk olarak selcuk54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün stadın önünden gectim...uzun zamandan beri ilkkez bu kadar hareketli gördüm çalışmayi...iceride büyük vinç disarida ise küçük vinçler çalışiyor..fotoğraf çektim ama tlf dan yukleyemedim...
                      Bunami seviniyoruz yani.bitmeyen stad kalmadı.biz ise o bela çatıyla ugrasiyoruz.bize cok büyük ayıp ve kufur yapıldı bana gore.beş para etmez ne kupası olan ne başarısı olan sehirlerde stadlar bitti sayılır. Bizde oraya 5 vinç geldi filan diye avunuyoruz.yazık valla .
                      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 16.04.2016, 23:25.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunami seviniyoruz yani.bitmeyen stad kalmadı.biz ise o bela çatıyla ugrasiyoruz.bize cok büyük ayıp ve kufur yapıldı bana gore.beş para etmez ne kupası olan ne başarısı olan sehirlerde stadlar bitti sayılır. Bizde oraya 5 vinç geldi filan diye avunuyoruz.yazık valla .
                        Biten statlara bakarak ne uzelecek ne de sevinecek degilim...Benim için asıl olan benim stadimdir..Ondaki hareketlilik beni sevindiriyor..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ey gidi günler, gözlerim yaşardı yeminlen. Hatta hatırlıyomusunuz aylarca fizibilite çlışması için küçücük bi taka beklemişti orda
                          Of of of!
                          Aklımdan çıkmıştı... İlk gördüğümde ne kadar da utanmıştım.
                          Bir de resmi siteden haber yapılmıştı diye hatırlıyorum...
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak selcuk54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biten statlara bakarak ne uzelecek ne de sevinecek degilim...Benim için asıl olan benim stadimdir..Ondaki hareketlilik beni sevindiriyor..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Keske senin gibi olabilseydim renkdasim ama olamam.

Mutlu olmanın en büyük formülü küçük şeylerden mutlu olabilmek te geçiyor.

Bense herşeyi en mukemmelin bizim olmasını istedim. Zaten ondan trol oldum

Yorum

• koltuk renkleri alt ve üst köseler bordo yada mavi, öbür tribünler köselerden farkli bordo yada mavi seklinde yapabilirmiyiz.
                              En son altuntastelfs tarafından düzenlendi; 17.04.2016, 00:03.

Yorum

• tam heykellik alanlar oluyor stadın etrafında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X