Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktaş kardeşim değil abi,yaş kısmına dikkat etmedin galiba
    Hoş geldin aramıza.

Yalnız Kamil abi hemşerim diye sahip çıkıyon amma beybi feys sizin oralardan değil,
    hiç boşuna komitecilik yapma
    (Samsun'dan İlker yaş 28. Aslen Çaykaralı)
    diyor

Benim hemşerim sayılır,ben sorana Çaykaralıyım diyorum ya
    Ertan kardeşim, işim özüne bakınca Trabzonspor'lu herkezi Rekltaş olmakla birlikte hemşerim olarak görüyorum.
    Bu durum İst. takımlarında olmayan bize has durum.

Yorum

Yalnız Kamil abi hemşerim diye sahip çıkıyon amma beybi feys sizin oralardan değil,
      hiç boşuna komitecilik yapma
      (Samsun'dan İlker yaş 28. Aslen Çaykaralı)
      diyor

Neresinden abi

Şu stadı nolur Torku Arena ile kıyaslamayın, nolur.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertan kardeşim, işim özüne bakınca Trabzonspor'lu herkezi Rekltaş olmakla birlikte hemşerim olarak görüyorum.
        Bu durum İst. takımlarında olmayan bize has durum.
        Amasya hiç heyecanlandırmadı yani
        Pekala öyle olsun bakalım
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Amasya hiç heyecanlandırmadı yani
          Pekala öyle olsun bakalım
          Heyacanlandırdı tabiiki. Bir gün bir organizasyonda denk gelir tanışırız insallah

Yorum

• Beşiktaşın stadı harika olmuş, ışıklandırma çimler tribünlerin sahaya yakınlığı bir avrupa stadı gibi. Ha tribünlerde oturanlarda! bir değişiklik yok. Anasını satayım avrupa maçlarına bakıyorum adamlar öyle güzel oturuyor ki hepsinin kafasını gözünü seçebiliyorsun, bizim en modern statta bile sanki piknik yapar gibi halay çeker misali birbirinin içine geçmiş tribünler var. Çözemedim bu paradoksu bir türlü.

Türk telekom güzel stat diyorlar bence çok kötü ışıklandırması berbat, rezalet keza zemini de öyle.

Kendin yapınca en iyisini yapıyorsun işte, bende bundan bahsetmiştim ama olmayan paracıklar cebimizde kalsın gibi yorumlar geldi.

Neyse umarım bizim stadın en azından ışıklandırması ve çimleri güzel olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neresinden abi

Şu stadı nolur Torku Arena ile kıyaslamayın, nolur.
              Memedim Cihanım Çaykara Merkez

Bizim stadın doluluğu başarıya endeksli bana göre de,
              şöyle ısıran,çatır çatır top oynayan,zor yenilen bir takım oluşturabilirsek çok farklı olur her şey,
              1 kıvılcıma bakar yani,o kıvılcım bırak Akyazıyı ülkeyi yakar kavurur.

Tabi ülkenin futbol kültürü değişirse öyle başarıya falan da ihtiyaç yok,
              oraya sövmeye değil de takımına destek olmak için ailelerin,sevgililerin,arkadaşların eğlenmeye,zaman geçirmeye geldiği günleri de görürsek o zaman başka tabi
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Memedim Cihanım Çaykara Merkez

Bizim stadın doluluğu başarıya endeksli bana göre de,
                şöyle ısıran,çatır çatır top oynayan,zor yenilen bir takım oluşturabilirsek çok farklı olur her şey,
                1 kıvılcıma bakar yani,o kıvılcım bırak Akyazıyı ülkeyi yakar kavurur.

Tabi ülkenin futbol kültürü değişirse öyle başarıya falan da ihtiyaç yok,
                oraya sövmeye değil de takımına destek olmak için ailelerin,sevgililerin,arkadaşların eğlenmeye,zaman geçirmeye geldiği günleri de görürsek o zaman başka tabi
                Uzungöl demeni bekliyordum abi

Yorum

Renktaş kardeşim değil abi,yaş kısmına dikkat etmedin galiba
                  Hoş geldin aramıza.

hiç boşuna komitecilik yapma[emoji14](Samsun'dan İlker yaş 28. Aslen Çaykaralı)
                  diyor

Vallahi yaş kısmına bakmadım abi kusura bakma. Saygılar.

Yorum

• Dün itibariyle 3 istanbul takımının stadında da bu sezon maç izlemiş oldum. Tekrar gözden geçirdiğimde stad atmosferi olarak 1. BJK, 2. Fener 3. GS stadı derim.
                    BJK stadını açmış ama sadece açmış. Maça biber gazları arasında girdik. Kapılar, turnikeler hak getire. Tüm merdivenleri dolduracak kadar kaçak insan vardı içeride.
                    Stada gelince sahaya yakınlığı, zemini, tribün dikliği ve kompakt bir stad olması ile kesinlikle diğer stadların önünde. 41 bin kapasite de gayet yeterli. 50bin üstü olayı bozuyor.

Bu anlamda bizim stadı bittiğinde çok merak ediyorum. Beni en çok tedirgin eden o hangarlar. Kesinlikle en az ikisi kapatılmalı. Sahaya yakınlık da diğer kritik konu. Kesinlikle önemli bir baskı unsuru ve aynı zamanda seyir zevkini artırıyor. Koltuk rengine takılmayın. Dolu tribunde gözükmüyor

Umarım herşey Trabzonsporumuza yakışan şekilde olur. Yönetime güveniyorum.
                    Malzeme kalitesinden taviz verilmezse proje olarak diğer stadlardan eksiğimiz yok. İyi koltuk yerleşimi ile apartmanlar bile göze batmayacaktır.Yeter ki stadı dolduralım.

Yorum

• Oooooo muhabbet koyu. Vay be zamanında banada hoşgeldin demişlerdi

Yorum

• İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallahi yaş kısmına bakmadım abi kusura bakma. Saygılar.
                        Est.canım kardeşim ne kusuru. Sevgiler.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen katılıyorum..
                          mesela bu haftaki 6 bin seyircinin en az 3 bini stada yakın yerlerden arabasız gelmiştir...
                          altında arabası olmayan bence zor gider maça..
                          Şanadan gittim hatta arabamla değil dolmuşla

Yorum

• Stada maç günü ulaşımı için ben yönetimde olsam şöyle bir şey önerirdim.
                            Bu Metrobüs tarzı körüklü belediye otobüsleri tıka basa bindiğinde yaklaşık 200 kişi alıyor. Belki daha da fazla. Yönetim bunlardan 3, 4 tane alsa ve sadece maç günleri olmak üzere belirli bir noktadan stada ücretsiz ya da sembolik bir ücret karşılığında taraftarı taşısa bu iş büyük oranda çözülür. 4 Otobüs tek seferde 800 kişi götürse her biri 10 sefer yaptığında 8.000 kişi eder ki bu da baya iyi bir sayı. E herlhalde kendi arabalarıyla, ya da şehir dışından minibüslerle, ya da şehrin farklı noktalarından dolmuşlarla gelen de olacaktır. Zaten her maçta da 40.000'e oynamayacağımıza göre gayet yeterli olur kanımca.

Ha stattan çıkıştaki yoğunlukta belli bir sıkıntı olabilir ama bu şehir dışındaki bir stat için her için her ulaşım sisteminde olacaktır.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen katılıyorum..
                              mesela bu haftaki 6 bin seyircinin en az 3 bini stada yakın yerlerden arabasız gelmiştir...
                              altında arabası olmayan bence zor gider maça..
                              Stadyumu herkesin evinin dibine yapmak gibi bir olanak yok. Büyük camiayım, Dünyanın en büyük şehir takımıyız demeyi biliyoruzda. iş icraata gelince neden sukoyuveriyoruz kardeşim. Lafım sana değil yazdıkların üzerinde senin gibi düşünen Trabzon lu vatandaşlara. O stada her hafta gitmek isteyip te Trabzonda yaşamadığı için gidemeyen yüzbinler var bu ülkede. Birazcık çaba, birazcık emek, armut piş ağzıma düş değil, fedakarlık yapacaksın büyüğüm diyorsan.

Yorum

• takım böyle giderse kimse gitmez stad yapılsa bile
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X