Baskan önümüzdeki gunlerde diyeli 1 hafta oldu. Sponsorluk isi olmuyor mu acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut tesiste neler var ve Akyazı'da da hepsi olacak mı? Ben Akyazı'da pek fazla bina görmedim.
sadece ek olarak bir ufak spor salonu suni cimlen olsa tadindan yenilmezdi
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan önümüzdeki gunlerde diyeli 1 hafta oldu. Sponsorluk isi olmuyor mu acaba?
kesinlikle karar bekleniyordur
karardan sonra 2-3 güne gögüs sponsoru aciklanir
stadyum ismi bir törenlen aciklanacaktir
oda acilis günü belli olmadan aciklanmaz bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefazlasi var olacak, zaten cogunu kulüp döseyecek, tasinmazlar olacak
sadece ek olarak bir ufak spor salonu suni cimlen olsa tadindan yenilmezdi
normalde uefa karari 10 gün icinde aciklardi
kesinlikle karar bekleniyordur
karardan sonra 2-3 güne gögüs sponsoru aciklanir
stadyum ismi bir törenlen aciklanacaktir
oda acilis günü belli olmadan aciklanmaz benceTrabzonspor
Yorum
-
Platformun üstüne şöyle T R A B Z O N S P O R hayal etmekten alamıyorum kendimi..
1ebac6e314ea2b08a50e5f29896b45cf.jpg
e79b6f16193b5e810bde3255112b6688.jpg
c0e526c4b33a059fddedc59f939c6bb5.jpgO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Besiktasin Stadini begenen bir benmiyim burda ?
Demin periscopta stadda calisan birisi cekmis twitterda var, kat aralarini isikli pano takiyolar buda türkiyede bir ilk galiba, öyke böyle degil ya acayip kiskandim hayvan gibi olmus [emoji16]keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktasin Stadini begenen bir benmiyim burda ?
Demin periscopta stadda calisan birisi cekmis twitterda var, kat aralarini isikli pano takiyolar buda türkiyede bir ilk galiba, öyke böyle degil ya acayip kiskandim hayvan gibi olmus [emoji16]
güzel stad aslında ama tinerciler allianz arenayla falan kıyasladıkları için bizde kötü özelliklerini sayıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan önümüzdeki gunlerde diyeli 1 hafta oldu. Sponsorluk isi olmuyor mu acaba?....
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFilelerin bordo mavi olması konusunda ciddi misiniz gerçekten?
Hiç şık olmaz bence düz beyaz iyidir
İçinde logomuz olsun.
Şık durur böylesi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUeafadan ceza almazsak sponsor ısı artar bence*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum