Pardon mayıs başında. Ulen sizdende bişe kaçsın beyaaaa. Yada şom ağzımımı açtım bir sene daha sürecekmi yoksa bu stad.öleyim ben ozaman.
Ağzından yel alsın abi, Allah uzun ömürler versin. Latife olsun diye söyledim
Zira stadın yetişeceğine inanıyorum. Yoksa bu kadar hummalı bir çalışma olması mümkün değil. Benim tek korkum sezon öncesi açılış maçına yetişip yetişmemesi. Ligin ilk maçına kesinlikle yetişeceğini düşünüyorum.
kesinlikle avrupanin en iyi 30 tesisinden biri
bunu bize gelen oyuncularda cok kez tekrarladi
en son constant bukadarini beklemedigini demisti...
besirlide ikamet edenler yerliler degilmi
Neye göre söylemiş bunu yeşillik olarak olabilir ama ucak sesi zaten eksiye doğru çekmeye yeter bu az bir ses değil ve Trabzon hava limani gerçekten çok hareketli yerli ağırlıklı ama yabancı da var zaten yeniden yapılanma adi altında birçok futbolcuyla yolların ayrılacağını düşünürsek bu çok büyük bir sorun olarak durmuyor bence en kisa zamanda da taşınmali
Neye göre söylemiş bunu yeşillik olarak olabilir ama ucak sesi zaten eksiye doğru çekmeye yeter bu az bir ses değil ve Trabzon hava limani gerçekten çok hareketli yerli ağırlıklı ama yabancı da var zaten yeniden yapılanma adi altında birçok futbolcuyla yolların ayrılacağını düşünürsek bu çok büyük bir sorun olarak durmuyor bence en kisa zamanda da taşınmali
futbolcu neye bakarsa ona göre
stepanov, celustka gibi oyuncularimiz direk tesislerde kalmisdi ilk zamanlar, okadar begenmisdiler
stepanov medya yüzünden, celu ailesi icin tasinmisdi
hangi oyuncunun kötü laf ettigini gördünüz bu konuda
bak senol günes ilk is olarak jimnastigin bütün tesislerine tadilat ettirdi
bilmiyorum kulüplerin tesislerini avrupada köskler olarakmi görüyorsun, bu konuda cok iyi durumdayiz
senol günes ve ersun yanalin bu konuda cok iyiligi bize dokundu, her seferinde eskimis taraflari tadilat ettirdiler, 2kerede ufak tefek yangin yüzünden tadilat olmusdu
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
futbolcu neye bakarsa ona göre
stepanov, celustka gibi oyuncularimiz direk tesislerde kalmisdi ilk zamanlar, okadar begenmisdiler
stepanov medya yüzünden, celu ailesi icin tasinmisdi
hangi oyuncunun kötü laf ettigini gördünüz bu konuda
bak senol günes ilk is olarak jimnastigin bütün tesislerine tadilat ettirdi
bilmiyorum kulüplerin tesislerini avrupada köskler olarakmi görüyorsun, bu konuda cok iyi durumdayiz
senol günes ve ersun yanalin bu konuda cok iyiligi bize dokundu, her seferinde eskimis taraflari tadilat ettirdiler, 2kerede ufak tefek yangin yüzünden tadilat olmusdu
Kardesim ben seni anlıyorum da sen anlamıyorsun sanırım celustka dediğin adam daha önce ne görmüş ki begenmesin sonuçta bizde türkiyenin 4. Büyük Kulübüyüz bunda sıkıntı yok ama senin abartılı kadar lüks bir tesisimiz yok bunu anlamamak için bukadar uğraşmaya gerek yokki diğer konuya gelirsek bu hocalarin tercihidir çalışma metodu farklıdır farklı aletler isteyebilir veya farklı bir bölüm ki Keza Ersun Yanal da bize en son geldiğinde yine yeni şeyler istedi
Kardesim ben seni anlıyorum da sen anlamıyorsun sanırım celustka dediğin adam daha önce ne görmüş ki begenmesin sonuçta bizde türkiyenin 4. Büyük Kulübüyüz bunda sıkıntı yok ama senin abartılı kadar lüks bir tesisimiz yok bunu anlamamak için bukadar uğraşmaya gerek yokki diğer konuya gelirsek bu hocalarin tercihidir çalışma metodu farklıdır farklı aletler isteyebilir veya farklı bir bölüm ki Keza Ersun Yanal da bize en son geldiğinde yine yeni şeyler istedi
bende sana asiri lüksmü diyorum
hatta avrupada kösklermi tesisler sordum
orasi bir is yeri, iyi aletler, temiz güzel bina, kaliteli mobilya, güzel sahalar olmasi insana yetiyor
birde deniz kenari, yat limani ve yesillik oldumu insana lüks geliyor
riva gibi tesis istiyorsan, ondan zaten dünyada 5-6 tane var
sen 5 yildizli hoteli kiyaslar gibisin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
kesinlikle avrupanin en iyi 30 tesisinden biri
bunu bize gelen oyuncularda cok kez tekrarladi
en son constant bukadarini beklemedigini demisti...
besirlide ikamet edenler yerliler degilmi
Mübalağanın daniskası.
Orada çalıştım ben.
Eğer Avrupa'nın en iyi 30 tesisinden biri ise futbol endüstrisine giren para tesislere hiç uğramamış demektir.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Eğer Avrupa'nın en iyi 30 tesisinden biri ise futbol endüstrisine giren para tesislere hiç uğramamış demektir.
Yok arkadaş illa da diretiyor ne diyeyim ben yani ilk 30 demek ne demek allah aşkına türkiyede ilk 3 te bile değilsin nasıl bu şekilde Avrupa'dan daha iddialı oluyor neyse ben kapatıyorum
Saint-Gobain Türkiye temsilcisi sayın Halid Katipzadeler; Akyazı'da kullanılan çatı malzemesinin PTFE kaplı, cam elyafından üretildiğini ve yüzeyindeki her türlü organik kiri temizleme özelliği olan yüksek performanslı bir membran olduğunu, membranın son yüzey katmanında koruyucu bir tabaka bulunduğunu, bu tabakanın UV ışığını aldıkça ayrışacağını ve beyazlamaya başlayacağını belirtti.
Muhtemelen Trabzon'daki güneşli gün sayısının azlığından dolayı hızlı bir beyazlaşma göremiyoruz ancak süreç tamamlandığında fotoğraftaki gibi bir beyaz renk ortaya çıkacak. Bu örnek bizim stadyumdaki malzemenin kullanıldığı çok sayıda örnekten biri...
En son f1bekir tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 19:16.
Yorum