Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çevre düzenlemesi nerdeyse bitti zaten..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agaclandirma, yesillik vs. yani güzellestirme operasyonu
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Valla UEFA'dan ceza alacağımızı hiç sanmıyorum nedense, GS bence bizden kötü durumdaydı ve 1 yılla kurtuldular. Bize ceza gelmez diye umuyorum. Göğüs + forma da yıllık 8-9 milyona bağlarsak yeterli, 10 ve üstüne çıkarsa tadından yenmez.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Agaclandirma, yesillik vs. yani güzellestirme operasyonu
        Bu saydıkların 1 2 haftada halolacak şeyler zaten parkeler ve çimlendirilecek toprak alanların çoğu hazır çimin ve ağacı kaldı onlarda kısa sürede olur.. Stadın çatısı bitsinde gerisi kolay

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Avni Aker ile Akyazı arasındaki mesafe
          Mesafe bile değil yemin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vinçler kuzeybatı köşesine geçmiş çalışmalar başlamış orda. Çok hızlı gidiyorlar helal olsun valla.
            artik insatin son viraji
            püf noktalar %90 asilmis, malzemeler vakitinde geliyor...

mayisda cim serilmeye gecilirse bjk nin yari fiyatina hibrit cimi hal etme sansin var, bu sansi toki ve yüklenici sirket elinden kacirmak istemez
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• vincler aynı yerınde
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla UEFA'dan ceza alacağımızı hiç sanmıyorum nedense, GS bence bizden kötü durumdaydı ve 1 yılla kurtuldular. Bize ceza gelmez diye umuyorum. Göğüs + forma da yıllık 8-9 milyona bağlarsak yeterli, 10 ve üstüne çıkarsa tadından yenmez.
                Trabzonspor'un borcu gelirlerine göre fazla. ama başkan yapılacak olan yatırımlarla birlikte ön görülen geliri 180 milyon Euro olarak gösterdiği için ( kulübün tl bazında borcunu sıfırladığı gibi +150 milyon tl civarı da artıya geçiriyor bu rakam artık hayal mi gerçek mi bilmiyorum ) ondan ötürü ceza geleceğini düşünmüyorum. sonuçta 3 ayda 50 milyon tl ye yakın borç ödenmiş durum daki bu şuan ki ekonomik buhran da büyük bir başarı ... ( gerçi yönetimdekilerden gelen sıcak para girişi ama olsun..)
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Krasnodar'ın yeni stadyumu, daha doğrusu kompleksi diyelim;

.

Yorum

• Bu arada aklıma takılan bir şey var;

Yeni yapılan stadyumlardan; Timsah Arena, Mersin Arena, Antalya Arena vs gibi stadyumlar isim hakkını verecek kimse bulamadı mı? Özellikle Bursaspor'un durumu nedir bu konuda? Bilen var mı?
                    .

Yorum

Bu arada aklıma takılan bir şey var;

Yeni yapılan stadyumlardan; Timsah Arena, Mersin Arena, Antalya Arena vs gibi stadyumlar isim hakkını verecek kimse bulamadı mı? Özellikle Bursaspor'un durumu nedir bu konuda? Bilen var mı?
                      hiçbir yatırımcı şampiyon olamayacağını bildiği bi takıma yatırım yapmaz büyük ölçekli olarak. kalkıp stad isim hakkına senelik 2 milyon Euro verecek güçte orta ölçekli bir sponsor potansiyeli olacak firma da yok yerel çapta. bence o iş yaş ..
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiçbir yatırımcı şampiyon olamayacağını bildiği bi takıma yatırım yapmaz büyük ölçekli olarak. kalkıp stad isim hakkına senelik 2 milyon Euro verecek güçte orta ölçekli bir sponsor potansiyeli olacak firma da yok yerel çapta. bence o iş yaş ..

Diyorsun ki Konya'nın şansı Torku idi talih kuşu başına kondu onun da
                        .

Yorum

bursa belediyenin
                          stadyumun bi cok geliride belediyeye ait
                          bu yandan isleri zor

mersindeki stadyuma ancak bi sinek agi sirketi ismini verir
                          markani zedelersin o yapitlan
                          antalya mutlak bulur bi sponsor, cok asiri para istemedikleri sürece

beni en cok sasirtan kayseri
                          gerci orada stadyumun haklari nasil paylasildigini bilmiyorum
                          ama öyle zengin bir kentten bi sponsor cikmamasi gercekten aci
                          birde dis görünüs olarak en güzel stadyumlardan biri olmasina ragmen, yazik

İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1 milyon versin
                          bundesligada bile 1,2 milyona satilan stad ismi mevcut
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 13:54.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Zengin işadamlarının destek verdiği vereceği bir kulüp varsa aralarında anca öyle ya da hükümetten destek gören varsa, sponsor bulurdu bence. Demek ki öyle bir şey de yokmuş.

Yorum

Krasnodar'ın yeni stadyumu, daha doğrusu kompleksi diyelim;

uploadfromtaptalk1459767710164.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Krasnodar'ın yeni stadyumu, daha doğrusu kompleksi diyelim;

Güzel olmuş gerçekten, statları da çok güzel. Tam gladyatör arenası olmuş.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 14:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X