Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Araplarin Trabzona olan ilgisi belli.Thy yanlis hatirlamiyorsam Trabzon Arabistan arasi aktarmasiz ucuyor.Emirates bu yuzden Turkiye pazarinda buyumek icin sponsor olabilir.Bence sasirilcak bir sey yok

Yorum

• thy nin bize yaptigi tek katki final four organizasyonudur, baska bilmiyorum ben
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Benim tahminim hala THY. Uçaklı kombine olayının başka izahı yok.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Araplarin Trabzona olan ilgisi belli.Thy yanlis hatirlamiyorsam Trabzon Arabistan arasi aktarmasiz ucuyor.Emirates bu yuzden Turkiye pazarinda buyumek icin sponsor olabilir.Bence sasirilcak bir sey yok
          Aynen THY Riyad ve Cidde seferleri başlatıyor direk hem de. Trabzon şehri ciddi anlamda turizm potansiyeli olan bir şehir o konuda hafife alınamaz katılıyorum.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanırım buldum dediğim gibi samsung stad sponsorluğunda daha öndeymiş forma ise emirates de

oha harbiden sonunda bulduk desene demek ki Samsung'u kastetmiş... ama Chelsea ile sponsorluğu bitmiş galiba, başka bir meşhur takımla yok sponsorluğu? Var mı?
            Edit: Varmış galiba hem de baya bir takımla https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Sports#Club
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 00:08.

Yorum

• 5 yıl yetmez 10 olsun 15 olsun şaka bi yana arena falan da dememize gerek kalmaz.vodofona gidiyorum denmez ama emirates e gidiyorum denir.türktelekomda goller yağmur gibi denmez ama emiratestte goller yağmur gibi denir.emirates acayip olur.olsun la bozma bizi arap abi

not:şu sürekli olumsuz konuşanlar nedir sizin olayınız ya merak ediyorum.hiç mi yaşama sevinciniz yok la şaşırıyorum gerçekten!

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim tahminim hala THY. Uçaklı kombine olayının başka izahı yok.
                Emirates bizim icin özel ic hatlar seyahati yapacakmis

Stad kirmizi (foto bugüne ait). https://www.facebook.com/trtavaz/posts/981937895207745

Logo kirmizi

Koltuklarda kirmizi olacak
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Samsung, Real Madrid, Juventus ve Olympiacos sponsoru. Ayrıca, milli takımlar düzeyinde de İngiltere, Brezilya ve Avusturya'nın sponsoru. Evet, demek ki Aspor'da bahsettiği sponsor Samsung'tu harbiden...

Ekran Alıntısı.JPG

Arkadaşın ağzından bal damlıyor
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 00:13.

Yorum

• Fazla zorlamaya gerek yok. Avrupanin en büyük 20 takimin sitelerine girip orda yazan bütün sponsorlarla anlasma yapabiliriz baskanin dedikleriyle yola cikarsak. Avrupanin büyük bir kulübüyle baglantisi olan bir sirketle görüsüyoruz veya anlasmaya yakiniz (tam ne dedi hatirlamiyorum) dedi baskan. Yani bu sadece THY, Samsung veya Emirates demek degil daha bircok sirket var bunlarin arasinda. Ben en fazla nisan sonunda stad sponsoru aciklanir diye bekliyorum.

Ucakli kombineden yola cikarsak THYnin seneye sponsor olma ihtimali yüksek. Stad sponsoru mu yoksa forma sponsoru mu orasini bilemem. Belki bunlarin disinda bir sponsorlukta olabilir.
                    En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 00:19.
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• Yıllık 3 milyon euro'ya Samsung göğüs sponsoru, 10 milyon euro'ya da Emirates stat sponsoru olsa tadından yenmez yemin ediyorum. Mırın kırın edenler bile kombineye saldırır.

Yorum

• Yalnız Avrupa'nın ilk 50 kulübü içinde olan en az 5 milyon taraftarı/sempatizanı olan bir kulübün taraftarı olduğumuz ve de en önemlisi insanlara anlatabileceğimiz bir hikayemiz olduğu gerçeğini göremeyen ne kadar çok insan varmış,bariz bir aşağılık kompleksi kaplamış adamları,hayalleri bile sınırlı.
                        Türkiye 80 milyon nüfuslu bölgesel bir güç,bu ülkeye girip,pazarda bilinir olmak için bu kadar genele hitap eden başka bir tanıtım imkanı var mı?
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 00:27.
                        • Memento mori

Yorum

• Cok fena halde heyecanlandim, bir an önce aciklansa sponsorlar'da rahatlasam

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Yalnız asporda stad konusu konuşulurken başkan neden göğüs reklamı için tüyo verdi ki

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız Avrupa'nın ilk 50 kulübü içinde olan en az 5 milyon taraftarı/sempatizanı olan bir kulübün taraftarı olduğumuz ve de en önemlisi insanlara anlatabileceğimiz bir hikayemiz olduğu gerçeğini göremeyen ne kadar çok insan varmış,bariz bir aşağılık kompleksi kaplamış adamları,hayalleri bile sınırlı.
                              Türkiye 80 milyon nüfuslu bölgesel bir güç,bu ülkeye girip,pazarda bilinir olmak için bu kadar genele hitap eden başka bir tanıtım imkanı var mı?
                              degilmi

1 yildir gücümüzü anlatiyoruz ama anlatamiyoruz
                              baskan dedigi gibi uyuyan dev, maalesef komaya düsen taraflarimiz var

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız asporda stad konusu konuşulurken başkan neden göğüs reklamı için tüyo verdi ki
                              taktik
                              baska sirket varsa düsünen son sansiniz demek istedi diye düsünüyorum
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 00:32.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                degilmi

1 yildir gücümüzü anlatiyoruz ama anlatamiyoruz
                                baskan dedigi gibi uyuyan dev, maalesef komaya düsen taraflarimiz var
                                Kuruluşundan şampiyonluklarına,Kazım Koyuncusuna,Arslan Binbaşımızdan,Dozer Cemilimize hatta şampiyonluk getiren Şamil Ekincmize kadar-Trabzonlu olmayan,Kırşehirli bir değerle gelen şampiyonluk-
                                Ve tabii şike sezonunda vefat eden Mustafa Çelik abimizden,Mehmet Dülgerimize kadar.
                                Bu kadar farklı ve özel kaç takım bulabilirsiniz?
                                Açın haritaya bakın UEFA organizasyonuna katılan bu kadar doğuda kaç takım var bu büyüklük ve etkinlikte?
                                Sadece şike sonrasında yaşadıklarımızla bile milyonların sempatisini ve ilgisini kazanmış bir kulüp,belki de tarihte ilk defa bir futbolcusu hakeme kırmızı kart gösterip de takdir edilen,dürüstlüğün ve emeğin diğer adı bir kulüp.
                                Markamız temiz ve değerli ama aşağılık kompleksi sarmış dört bir yanımızı.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X