İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Koltukların koyu renk olması her zaman iyidir (bordo), emin olun daha güzel gözükecektir. Piksel vs. farklı şeyleri beğenenlerin kesinlikle zevkine güvenmiyorum. Bana göre piksel net bir şekilde zevksizlik. İsterse dünyanın çoğu beğensin. + Muharrem Usta'yı da çok hafife alıyorsunuz, istediği koltuğu yaptıramayacak kadar da aciz değildir.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 09:46.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Çıkış tünellerinin bir şekilde yüksekliği düşürülmeli ve branda ile kamufle edilmelidir. Tribün bütünlüğü ciddi anlamda bozmaktadır. Oyundan alınmış görüntü olsa bile durum ortada
ts.jpg
Yorum
-
İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkış tünellerinin bir şekilde yüksekliği düşürülmeli ve branda ile kamufle edilmelidir. Tribün bütünlüğü ciddi anlamda bozmaktadır. Oyundan alınmış görüntü olsa bile durum ortada
[ATTACH]8879[/ATTACH]
Portatif tribün yapılma imkanı varsa çok iyi olur mesela.
Yorum
-
İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkış tünellerinin bir şekilde yüksekliği düşürülmeli ve branda ile kamufle edilmelidir. Tribün bütünlüğü ciddi anlamda bozmaktadır. Oyundan alınmış görüntü olsa bile durum ortada
[ATTACH]8879[/ATTACH]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
@Mustafa Çolak renktaş sürekli bir dönem Bursa şimdi bjk stadının fotolarını paylaşmak farklı bu senin paylaştığın farklı. Ben çok merak ediyorum mesela bizim stad gibi bitme aşamasındaki stadların son hallerini,çatılarını,mesafelerini,bu bakımdan teşekkür ederim fotolar için.
Bizim stad için taraftarın istediği o ufak dokunuşlar gerçekleşsin,
hepsinden kıyak stadımız olacak Allahın izni ile,
iyi bir hoca,ortalama bir kadro ile rakibi ısırmaya başlarsak stadı da doldurur hakkını veririz,gelir geçer inşallahEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 10:42.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
akyazı sadece bir stad değil yanlarındaki saha ve etkinliklerle tam bir karnaval yolu olma yolunda ilerliyor,ayrıca uçaklı ,otobüslü kombine olayını kesinlikle destekliyorum,bu stad ancak bu şekilde dolardı zaten,makul mantıklı bir fiyat olursa biz gurbetçiler içinde memlekete gitmek ayrı bir güzellik olacak ,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Arkadaşlar yavaş yavaş stadyumun koltuk işleri yaklaşıyor.
Aklıma stadyumdan sorumlu "Erol Ağaoğlu'nun sözleri" geldi.
Koltuk konusunda aynen şu şekilde konuşmuştu:
"Stadyumumuz bordo mavi koltuk olacak, yer yer beyaz da olacak!"
Şimdi bu sözleri ve TOKİ'nin diğer projelerini düşününce; bize de böyle yamalı bohça gibi koltuk renkleri yapacaklar gibi geliyor.
Yönetimimiz bir müdahalede bulunmazsa muhtemelen böyle olacaktır.
Umarım çim konusunda olduğu gibi koltuk konusunda da en kaliteli olanı tercih edilir.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz Bordo olmalı, Aston Villa nın bordo tonuna hastayım onu yapsınlar...
Yorum
-
Maratondaki o çıkışlar reklam ile kapatılır.
Dün akşam İngiltere - Hollanda maçında da bu şekilde kapattıklarını gördüm.
En azından bu çirkin görüntüyü bir nebze olsun siliyor.
Keşke en azından bir köşede araç çıkışı olmasaydı.
O köşeler birleşince çok güzel görünüyor ve baskı oluşturan bir atmosfer oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yavaş yavaş stadyumun koltuk işleri yaklaşıyor.
Aklıma stadyumdan sorumlu "Erol Ağaoğlu'nun sözleri" geldi.
Koltuk konusunda aynen şu şekilde konuşmuştu:
"Stadyumumuz bordo mavi koltuk olacak, yer yer beyaz da olacak!"
Şimdi bu sözleri ve TOKİ'nin diğer projelerini düşününce; bize de böyle yamalı bohça gibi koltuk renkleri yapacaklar gibi geliyor.
Yönetimimiz bir müdahalede bulunmazsa muhtemelen böyle olacaktır.
Umarım çim konusunda olduğu gibi koltuk konusunda da en kaliteli olanı tercih edilir.
Yorum
Yorum