Ucakli kombine fikri fena fikir degil istanbulu trabzona tasimak istiyo baskan biletler makul olursa tutabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
istanbulun herhangi bir yerinden olimpiyata, başakşehire maça gitme süresi-zahmeti, istanbuldan Trabzona gitme süre ve zahmetinden fazladır.
ayda iki kere Trabzona gitmek o kadar zor olmasa gerek
ama şu da var her şey düşünülmeli planlanmalı
özellikle pazar akşamları,
gerekirse kalacak yerler,
havaalanı-stad ulaşımı gibihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa.dan, istanbul.dan, ordu.dan, bilimum yurdun dört bi yanından yazan arkadaşlar...
ben zaten gelmiyorum dedim . gitmek isteyen gider .
ama gerçekleri gördüğünüzde de inşallah sesiniz böyle gür çıkar .
ayrıca bana laf yetiştireceğinize
pamuk elleri bi cebinize atın da görelim .
alın şu kombinelerinizi de bi copy-past yapın o zaman da alem delikanlı görsün .
böylelikle gururunuz da okşanmış olur.
fena mı .
bursa.dan yazan arkadaş . Artvin ts .
madem bana iç güzelliğini gösterdin .
bilhassa senden uçak kombinesi aldığına dair ait bir foto bekliyorum .
sizi seviyor , heyecanınıza veriyorum .
saygılar .istediğini yazabilirsin. sen trabzon'da oturmuyor musun bu arada? o tip yazıların da vardı, akyazi'ya gelmezler diye.
Yorum
-
Türkiye'de bir ilk! Uçaklı kombine dönemini başlatıyoruz...
Türkiye’nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan taraftarlarımızın takımımızı yeni stadyumumuz Akyazı'da izleyebilmesi için “uçaklı kombine” uygulaması hayata geçiyor. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek bu uygulama sonucu en az 5 bin kombinenin satılması hedefleniyor.
Buna göre organizasyon kapsamında ilk olarak taraftarlarımızın yoğun şekilde bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Antalya gibi şehirlerden Trabzon’a maç öncesi geliş ve sonrasında dönüş için uçak seferleri olacak. Derbi olarak nitelenen maçlarda ise yurt dışından Trabzon’a benzer bir seyahat planı organize edilecek.
Ayrıca Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum gibi Trabzon’a yakın illerdeki taraftarlarımız için de “otobüslü kombine” uygulaması olacak.
Başkanımız Muharrem Usta, Avni Aker'den Akyazı Stadyumu'na geçeceklerini belirterek, "Trabzonspor'umuz şampiyonlukların tarihini Avni Aker'de yazdı. Yeni şampiyonlukların tarihini de yeni stadyumuzda yazmak istiyoruz. Ama bu tek başına olmaz. Hem biz hem de taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapacak. Sahada yarışan bir Trabzonspor izletmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımız da yeni stadyumumuzu doldurarak Trabzonspor'umuza destek vermeli. Bunun için yakın zamanda kombine satışlarına başlıyoruz" dedi.
Türkiye'nin değişik şehirlerinde yaşayan Trabzonsporlulara yönelik kombine kampanyası başlatacaklarını açıklayan başkanımız Muharrem Usta, "Bu uzak şehirlerimiz için uçaklı, bölgemizdeki şehirler için de otobüslü kombine satışı şeklinde yapılacak. Derbi maçlar için de yurt dışı yine aynı planlamayla uçaklı kombine satışını planlıyoruz. Taraftarlarımızdan kampanyanın ilk duyurduğumuz andan itibaren yoğun talepler geldi. Mesela öğrencilere yönelik tarife, kupa maçlarını kapsayıp kapsamayacağı... Bunları da değerlendireceğiz."
Trabzonspor Resmi Site...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak absorve tarafından gönderildiRonin şu forumun gördüğü en büyük trol sensin gibime geliyorhatta acaba diyorum revelotion sensin de kendi kendine mi gider yapıyorsun
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildiasıl sen ne halin varsa gör bencil yaratık.
bmnde yetkili biri olsaydım senin bu mesajından sonra üstünü direk çizmiştim sen gibi gerçek ts li olmayan bencillerin asla yeri yok bu bmn de.asla burda yazmayı haketmiyorsun.
ne kadar negatif ve olumsuz bir yazı bu.başkanımız iyiniyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor yazdığın şeylere bak utanmalısın varsa sende o vasıf.
senin farzetme gibi bir lüksün yok bu takıma aidiyetin varsa abd de olsa gelirsin böyle çıkar hesapları yapmassın .rezil herif.sen sadece kendini düşünen birisin.
akhisar osmanlı değil trabzonsporu izlemeye geliceksin .ama sen o kadar bencil birisin ki onu bile idrak edemiyorsun.ediyorsunda işine gelmiyor aynı zamanda ikiyüzlüsünde.
ts maçına gitmek rezillik haa asıl senin bu yazdıkların rezillik.
laflara bak arkadaş yaa bide burda üye ve yazıyor .evinde ailesi ile geçirirmiş salonunda dıgıturkten izlermiş canın cehenneme senin gibi şeytanların.
bu adam bir ajan bmn bunu mutlaka çizin.bu deep blue ile çizilen tayfadan biri.
sevgili 61 ronin 61
az bi soluklan hele yeğenim .
her yenilgi sonrası takıma nasıl giydirdiğini ,
ağzına ne gelirse yazdığını buradaki herkes biliyor .
ayrıca neden ve nasıl kaç defa ceza aldığını da.
açtırma bana şimdi pandora.nın kutusunu .
seninle ve eklentilerinle tartışmayacağım .
fikirleri zincirleyemezsin .
prangaya da mahkum edemezsin .
en zıt , en karmaşık , en zararlı bile olsa fikir fikirdir.
kaldı ki fikirler ancak mantıklı bir tezin ve savın varsa ve gerçeğe , somut bir olaya dönüştürdüğünde zaten yok olmaya mahkumdur .
yoksa fiziki ve zihinsel şiddetle ne onları engelleyebilirsin . ne de yok edebilirsin .
beni engelleyen engeller zaten . senin aracılığına gerek var mı bilmiyorum .
hem yönetici arkadaşların zekasına da hakaret etmiş oluyorsun aynı zamanda .
son olarak
benim hep kötümser yazılarımın sebebi
bu takımın bende yıllardır yarattığı tahribat , yıkıntı diyelim .
ve ben uzatmak istemiyorum .
beğenirsin .beğenmezsin .
ben de bazılarının yazısını beğenmiyorum ama
onu da Allah yaratmış , onun da zihni bu şekilde çalışıyor ,diyorum ve
kim ne yazarsa yazsın saygı duyuyorum .
artık konu benim tarafından son kez kapatılmıştır .
bir daha kimseye bu şekilde cevap verilmeyecektir .
saygılar .
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonini yakın takibe aldım. Bir gün elbet BMN organizasyonunda buluşuruz..Çapraz sorguya alacağım onu. O zaman Troll olup olmadığı anlaşılacak
ts için can feda hepimiz kardeşiz renkdaşım .burda yazdıklarım sadece trabzonsporun iyiliği için .evet bir gün organiasyonda karşılaşırız .
Yorum
-
Geçen hafta başkana twitterdan uçaklı kombine mevzusunu iletmiştim. Burada da üzerinde konuşmuştuk. Bu durumun hayata geçecek olması beni çok mutlu etti umarım en makul şekilde bir fiyat aralığı belirlenir ve her bütçeye uygun olur. Alan kişi sayısı bir o kadar artar inşallah. Ben iş icabı 3-4 haftada bir İstanbul-Ankara arası yolculuk yapıyorum. Tek sorun uçakların rötar durumu. Bu risk her zaman var ne yazık ki. Ayda 2 kez bir yolculuk sorunu çekilmeye fazlasıyla değer. Kendi sahamızı eski günlerdeki gibi cehenneme çevirmek istiyorsak bu gibi şeylere katlanmamız lazım. Tek sorun cuma ve pazartesi günü oynanacak maçlar. Oraya nasıl bi çözüm bulunabilir bilmiyorum. Muhtemelen gidemeyeceğimiz için cuma-pazartesi maçları için her kombine sahibi Trabzon'da okuyan bir öğrenci kardeşimize sponspor olabilir. Zaten önümüzdeki yıl Avrupa'da olmayacağımız için çok aşırı da olmayacaktır bu günlerde oynayacağımız maç sayısı.
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak buradan yazıyorum .
uçak kombinesi ile değil 5000 , 500 kişiyi anca toplarsınız .
sabiha gökçen.e 2 saat önceden gel . uçağa bin . 1.5 saat uç .
havalimanından taksiye atla. akyazı.ya gel . maça gir .
üstüne üstlük kıçı kırık bi takıma yenil .
sonra 23.00 de tekrar uçağa bin . gerisin geri maltepe.deki eve varış saatin abartmasız sabaha karşı 2.30
ertesi gün işe bizim yerimize başkan gidecek herhalde .
ayrıca otobüs kombinesi de
gümüşhane-torul-bayburt hattını da hesaba katarsak taş çatlasa 1000 olur .
3 lira verip evinin yanındaki maça gitmeye tenezzül etmeyen bir güruhla
kilometrelerce uzaktan her hafta maç izlemeye gelecek 30-40 garibanla bu stadı nasıl dolduracan başkan . ?
farzet ki bayburt.dayım . kombine aldım . şimdi param yanmasın diye ta bayburt.dan akyazı.ya maça mı geleceğim .
gece 22.00 den sonra ayazda kalmış bekçinin bilmem neyi gibi bayburt.a geri nasıl dönecem .
hadi geldiğim otobüsle döndüm diyelim .
eve döndüğümde saat kaç olacak .
herkes sizin gibi faroz.da , erdoğdu.da oturmuyor koçum .
veya hadi kombine aldık geldik diyelim .
hangi takımı seyretmek için kombine alacağız.
akhisar için mi , osmanlı için mi , gençlerbirliği için mi ,
yoksa bizim takım için mi . ( bu arada başkan seneye de bu futbolcuların çoğunluğuyla beraberiz dedi. hatırlatayım dedim )
hem de 15 günde bir .
kim çeker bu rezilliği .
daha stada girmeden , otobüste, uçakta, mola yerinde , maçtan önce ve sonra
harcayacağın paraları da daha hesaba katmadım .
2 haftada bir bu rezillik için bu kadar para harcayacağıma ,
otururum mahallemde ,şehrimde ,
çocuklarımla ve ailemle beraber güzel bir hafta sonu geçiririm .
akşamına da oturur salonumda
krallar gibi açarım digitürk.ü mü
yayıla yayıla , gevrek gevrek otorite gibi ilk saat yerden yere vurur,
ikinci saatte de kurtarırım .
nasıl olsa hepimiz bir trabzonspor teknik direktörü , hepimiz bir trabzonspor başkanı değil miyiz.
şimdi diyeceksiniz ki ''gelme o zaman.''
gelen yok zaten .
ne haliniz varsa görün .
Hiç bir şey denemeden olmaz,ekonomik bir getirisi olmasın ilk başta ama bölgemizde bir birliktelik olur,sinerji olur,en azından mesela adam görecek Samsun'dan kalkmış bilmem kaç km yol yapmış,takımı desteklemeye,sosyalleşmeye falan hani en azından utanır, 10 dakikalık stada gitmiyorum,eğlenmiyorum,sosyalleşmiyorum der,bir hareket bir gelişme olur.
Bu arada Bayburt-Araklı tüneli yapılırsa 1 saatten az tutacak diyorlar Bayburt,İstanbul'da bir maç çıkışı ortalama 1.5 saattir en az giden.En son sasone tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 00:38.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş,neden gerildiniz?
Hiç bir şey denemeden olmaz,ekonomik bir getirisi olmasın ilk başta ama bölgemizde bir birliktelik olur,sinerji olur,en azından mesela adam görecek Samsun'dan kalkmış bilmem kaç km yol yapmış,takımı desteklemeye,sosyalleşmeye falan hani en azından utanır, 10 dakikalık stada gitmiyorum,eğlenmiyorum,sosyalleşmiyorum der,bir hareket bir gelişme olur.
Bu arada Bayburt-Araklı tüneli yapılırsa 1 saatten az tutacak diyorlar Bayburt,İstanbul'da bir maç çıkışı ortalama 1.5 saattir en az giden.
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili 61 ronin 61
az bi soluklan hele yeğenim .
her yenilgi sonrası takıma nasıl giydirdiğini ,
ağzına ne gelirse yazdığını buradaki herkes biliyor .
ayrıca neden ve nasıl kaç defa ceza aldığını da.
açtırma bana şimdi pandora.nın kutusunu .
seninle ve eklentilerinle tartışmayacağım .
fikirleri zincirleyemezsin .
prangaya da mahkum edemezsin .
en zıt , en karmaşık , en zararlı bile olsa fikir fikirdir.
kaldı ki fikirler ancak mantıklı bir tezin ve savın varsa ve gerçeğe , somut bir olaya dönüştürdüğünde zaten yok olmaya mahkumdur .
yoksa fiziki ve zihinsel şiddetle ne onları engelleyebilirsin . ne de yok edebilirsin .
beni engelleyen engeller zaten . senin aracılığına gerek var mı bilmiyorum .
hem yönetici arkadaşların zekasına da hakaret etmiş oluyorsun aynı zamanda .
son olarak
benim hep kötümser yazılarımın sebebi
bu takımın bende yıllardır yarattığı tahribat , yıkıntı diyelim .
ve ben uzatmak istemiyorum .
beğenirsin .beğenmezsin .
ben de bazılarının yazısını beğenmiyorum ama
onu da Allah yaratmış , onun da zihni bu şekilde çalışıyor ,diyorum ve
kim ne yazarsa yazsın saygı duyuyorum .
artık konu benim tarafından son kez kapatılmıştır .
bir daha kimseye bu şekilde cevap verilmeyecektir .
saygılar .
yenilgilerde herkes ceza alıyor .o zamanki ruh halinde.benim aldığım cealrın yüzde 70 i haksız yere ceza aldım .sataşanlarla tartıştım ama onlar kaldı ben ceza aldım.önemli değil bmn böyle uygun gördü.
valla dayı aç pandorayı tüm bmn görsün burda saklı iş olmaz.
dayı seninki fikir değilki burda tüm trabzonsporlulara ne haliniz varsa görün diyorsun.
mantıklı tez güzel.usta başkanımızın bu çabası uçak kombine düşüncdelerini çürütmen olumsuz bir yargı hava oluşturman ve hafta sonunda ailenle geçirip evinde salonun dıgıturkunden maçı izlemen bu mu mantık sence.bu kösteklikten ve bencillikten başka bişey değil.
engelenmen gerektiğini sölemedim ki .tüm bmn ve trabzonspor tarftarına ne haliniz varsa görün diyerek rest çektin bu bir aşağılama ve ahakeret bu restte adminlerde dahil ama şimdi adminlere yalakalık yapıyorsun.
yazdığın yorum ve yazı yanlış.hem bir ayağa kalkma için yapılmış harekete yanlış yaptın hem tüm ts taraftarına ne haliniz varsa görün dedin .insanlar kendinide sorgulayabilmeli bu yazdıkların sence normalmi .
salonumda dıgıturkten izlerim ne haliniz varsa görün bunlar normal mi sence normal de cevap yazmıcam sana renkdaşım.
Yorum
-
Ne haliniz varsa görün biraz kin kokan bir cümle. Yoksa eleştirilerinde haklı olabilirsin.
Fikirlerden bahsetmişsin ama bu tarz fikirler bence kirli fikir. Üslubun olmalı, sonrası için zaten eleştirmene kimse bir şey demez.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Uçaklı kombine fikri bence süper. Atla git trabzon'a maçını izle dön. Ama arada bi batum yapacak kadar zaman olması lazım. Gezip tozup öyle döneceksinevliler için süper fırsat, bekarlar bilmez
ankara'dan sevgiler...
En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 01:48.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum