Drone çekimine baktım da biraz, stat sandığımızdan çok daha güzel görünüyor bence. Ayrıca, localar o kadar da sırıtmıyor. Dehşet stat olacak ben gerçek anlamda inanıyorum. (Çok eleştirel bir insan olmama rağmen) Arkadaşlar ben Trabzon'da yaşamıyor olmama rağmen kombine almayı düşünüyorum. Herkese büyük iş düşüyor. Hibrit çim, güzel koltuk dizaynı, aydınlatma sistemi ve sağlam sponsorluk ve reklamla bu stat Vodafone Arena'yı sollar
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2016, 21:05.
Aslinda istanbulda oturan ve kombine almayi dusunen taraftarlar icin ucak bileti kampanyasi yapilabilse satilacak kombine sayisinda artis olur diye düşünüyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaklaşık 3000 koltuk var vip olarak pazarlanacak . locaların bazıları grup satışa açık olacaktır , yani koltuk bazlı satılacaktır . Yine bu koltuklar in-seat-tv özellikli ve daha geniş ; özel girişlere , konsept salonlara ve yardımcı servis çalışanlarına sahip olacaktır. Bu 2955 koltuk 2 sezon ya da 3 sezonluk taahhütlerle satılacak. Yani stat hizmete girdiği anda2-3sezonluk talep toplayacak ve bunun da çoğunu peşinen tahsil ederek önemli bir gelirle açılacak.
Fiyatlar loca bazında ele almak her ne kadar çok isabetli rakamlar üretmesede, bu takribi 100/110 locanın fiyatları 15.000$ ile 100.000$/sezon arasında değişen rakamlarda olacaktır.
Yaklaşık 200 koltuklu olacak şeref tribününe bitişik sağ ve sol blok sıralar( takribi 2500 koltuk) da loca vip koltuklarıyla aynı kalitede hizmet vermeli ve ürün çeşitliliği sağlamalı.
Üst gelir grubuna hitap edebilmenin yolu ise doğru ürün geliştirmekten ve doğru pazarlama faaliyetlerinden geçiyor. Sadece farklı özelliklerde koltuk değil bununla birlikte özellikle A+ gelir grubu için istanbuldan trabzona ve oradan stadyuma transferini içine alacak ürünler koltuk ile birlikte pazarlanmalı.
Bu vip tribünler sayesinde kale arkaları gerçekten cebindeki demir parayı dahi hesaplı harcamak durumunda olan öğrenci kardeşlerimizin trabzonspor tribünlerini üç beş çapulcu amigonun ağız kokusunu çekmeden yaşaması için gerekirse temel bakım idame maliyetine satılabilir. Yani stadyumun gelir fonksiyonu öyle kurulmalı ki , Trabzonda yaşayan genç kardeşlerimizin takımla bütünleşmesi için kale arkalarından biri , hariç tutulabilir. Maratona gelince , o tribünü doldurma konusunda valiye ve belediye başkanına ayrı ayrı görevler düşüyor. Göreceğiz 3 ay sonra ...
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 00:13.
Aslinda istanbulda oturan ve kombine almayi dusunen taraftarlar icin ucak bileti kampanyasi yapilabilse satilacak kombine sayisinda artis olur diye düşünüyorum
Trabzonspor'un evde oyniyacagi maclar icin sabah gelis ve mac sonu donus icin ozel birseyler ayarlanabilir aslinda. Thy ile yakin iliskiler varsa baskan bu konuyu bir projeye dokebilir. Katilim artikca bu taraftara ozel seferler artabilir.
Tek birsey istiyorum, ne olur bu jan baskan denen kisiler, ve onun saz ekibine bedava bilet vermeyin. Gerisini ne yaparsaniz yapin.
Ve baskanim Allah askina artik su tribunde bolunmeyi kaldir. Profesyonel tribun anlayisina gecelim. bunu dile getirelim arkadaslar. gercekten cok onemli
Trabzonspor'un evde oyniyacagi maclar icin sabah gelis ve mac sonu donus icin ozel birseyler ayarlanabilir aslinda. Thy ile yakin iliskiler varsa baskan bu konuyu bir projeye dokebilir. Katilim artikca bu taraftara ozel seferler artabilir.
Aynen oyle ben dahil bu sekilde kombine alacak tanidiklarim var. En azindan bir ucak bu sekilde ek olabilir ki buna thy ya da baska bir havayolu sirketi de sicak bakacaktir. Bu fikri baskana twitter dan yazacagim simdi ama farkeder mi bakalim
Bu projeyi Avni Aker'de ilk kombine organizasyonu başladığından beri BMN Yönetimi Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurullarına iletmiştir.
Bu yönetime Başkan seviyesinde iletildiğini biliyorum. Zor bir organizasyon değil. Bakalım sonuç ne olacak hep beraber göreceğiz.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Sonradan icat localar hiç gelir kaynağı gibi gözükmüyor. 7.5 milyon TL bir yabancının yıllık kazancı (mesela 2 milyon eurodan) bu 7.5 milyon bana çok komik geldi. Bu para yada yedi maç kazaninca kazanacagin para.bunlar cok basit paralar.yapılması gereken hiic ekstra localara bulasmadan 49 locayi tanesi 200 bin eurodan satmakti.bizim insanımız gösterisi sever rahatı sever ve loca az olduğu için anında satılırdı o 49 loca.ve tribün yapilarida bozulmadi..49 loca 10 milyon euro yapardı. Buda 30 milyon TL ederdi.
aynen öyle benim anlatmak istediğimde oydu . hayvani boyutlarda 49 locanı senelik 300 - 500 bin tl arasında kiralasan ortalama 20 - 25 milyon tl gelir elde ederdin ! ama seçenek çok olduğu için ve localar ufak olduğu için kiralama fiyatı da düşecektir . buda totali etkiler ...
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Beşiktaş stadını kendi yaptığı için mi sponsor ismi çok öncelerden belli oldu? Çünkü yanılmıyorsam geçen seneden beri anlaşmalılar Vodafone'la.
Akyazı'nın da yaza bitirileceği söylendiğini hesaba katarsak ve hala bir sponsor ismi açıklanmadıysa bu durum buna işaret ediyor olması lazım. Yanılıyor muyum?
Stad isim hakkında 300 Milyon geldiğini varsayıp bu parayı banka borçlarına yönlendirirsek, yani borcu Sponsor-Banka ikilisine itelersek tek hamlede 300 Milyon borçtan sıyırmış oluruz.
MAY tesislerinden de 140 Milyon gelir geleceği konuşuluyor. Bu parayı da transfere ayırdıkmı geleceğimiz kurtulur.
Yorum