Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 500 büyük rakam değil sanıldığı gibi. sadece stad isim hakkı değildir o. kompleks çok güzel adam sportif başarıya felan bakmaz kulübün geçmişine bakar. vizyona bakar

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-Benim dikiş olarak gördüğüm o parça parça mebran normal mi,diğer stadlarda da öyle mi,
      2-ts tuncay renktaşın da sorduğu, demir le mebranın arasında boşluk var o öyle mi kalacak yoksa gerdirme ile kapanacak mı.

(Bu konuda başka konuşmayacağım dedin ama ben anca anlıyorum baba sen gine yaz sana zahmet)
      1, evet
      warsava, özellikle sag üstte güzel görünüyor

bitmis hali

frankfurt commerzbankarena

En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 13:51.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• nice nin allianz riveira stadi

Türkiye membran üretim sirketi bilgilendirme sitesi (bizimki ptfe, etfe yine baska özelliklere sahip [örn.münih])

2) kolonlara takilan germe mekanizmasi bi 20 santim disda, dösemeye gerek kalmadan bisey görülmeyecektir

özellikle bu resimde ki gözüktügü gibi kolondaki eke kadar gerildimi ve diger membranda gerildimi arada fark kalmaz

dikkatli bakarsaniz sol üst ve sagda germe islemi icin gecirilmis ipler gözüküyor

sonucta bittimi bu ortaya cikmali
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 13:53.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu asparagas haberlere inanmayın...ne 500 milyonu biz ne yaptık da herkesten daha fazla isim hakkı gelirimiz olacak...az gerçekçi olun yapmayın...sonra umutlanıyosunuz,gerçek rakamı duyunca da gelip burda küfür ediyosunuz...
          Belkide bu haberlerin amacı tamda budur.

Loading %61..

Yorum

• Forma reklamı vs. paket halinde olursa belki mümkün olabilir.

Stadyum ismi + forma + tribün isimleri vs.

O kadar saraya'a çıktılar boşa değildir herhalde

Yorum

• Selm arkadaslar,
              Memran ile ilgili sizlerle paylasacagim bir iki sey oalcak.

Membran malzeme olarak gerilmedigi sürece normal bir bez gibi duruyor. Bu malzemeyi furlarda stand giydirmelerinde dahi kullanmaya basladik. cünkü kullanimi,tasinmasi, temizligi, islenisi ve islevi bu is icin de cok uygun. bizim stadyumda deneme mahiyetinde kullanilan malzemeyi begenmeyen ya da cok basit bulan arkadaslara sadece resmin tamamini görmeden birsey söylememek gerektigini hatirlatmak isterim.
              Internette biraz arstirdim, Membran kelimesi latincede Deri, dericik anlamina geliyormus ve yeni yapilan,yapilmakta olan stadyumlarda memran kullaniliyor,. Membran teknolojisi o kadar genis bir alana yayilmis ki enerji üreten membranlar dahi mevcut su anda dünyada.
              Dolayisiyla yapilmakta olan cati bitmeden bir yargilamada bulunmak u an icin cok da fayda getiren bir tartisma ortami yaratmiyor.

Sahsi fikrim, su anda stadyum insaati iyi gidiyor ve anladigim kadariyla da bittiginde hicte fena olmayan su anda türkiye ve dünya standartlarin uygun bir bina sahibi olacagiz. kullanilan malzeme kalitesi, teknolijik yeniliklerin binada uygulanmasi gibi konular cok önemli olmasina ragmen sayet eksiklikler ortaya cikarsa daha sonra yapilacak eklemeler ve yeniliklerle bunlar da ortadan kaldirilabilir.

Yorum

• İlk ciddi rüzgarda bu membran yırtılacak gibi duruyor.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Deniz kenarinda manzarali bir alana stad yapiyoruz. Ama etrafini membranla kapatiyoruz ki kimse o manzarayi görmesin. Karadeniz fikrasi gibi.
                  sevgi ve ışıkla

Yorum

• Gel de Fikret Orman'ın Akyazı Vodafone Arena karşılaştırmasına katılma..

ek:

En son gometra tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 16:38.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] ve [MENTION=46091]blues[/MENTION]

teşekkürler bilgiler için,ellerinize sağlık,eksik olmayın.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk ciddi rüzgarda bu membran yırtılacak gibi duruyor.....
                        1 karemetre 5-10ton yüke kadar tasiyabiliyor montajdan sonra

bu videoda anlatiliyor

almanca olusu dezavantaj

bu videoda cok iyi
                        kaynak islemide mevcut

31 dk. itibaren öneririm
                        bu etfe olsada dayaniklilikda pek fark yok
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 16:33.

Ünal Karaman

Yorum

• Türkcell 500 milyon TL haberinin yönetimi zor durumda bırakmak için yapılan uydurma bir haber olduğunu düşünüyorum.
                          Bilerek beklentiyi yükseltiyorlar. Böylece normal bir rakamı bile yönetimin başarısızlığı olarak görecek taraftar.
                          Haberin ilk kaynağı da İho'nun 1 numaralı yalayıcısı Ali Çil..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Kaynak: [MENTION=11159]Mehdi[/MENTION]
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkcell 500 milyon TL haberinin yönetimi zor durumda bırakmak için yapılan uydurma bir haber olduğunu düşünüyorum.
                              Bilerek beklentiyi yükseltiyorlar. Böylece normal bir rakamı bile yönetimin başarısızlığı olarak görecek taraftar.
                              Haberin ilk kaynağı da İho'nun 1 numaralı yalayıcısı Ali Çil..
                              Bende böyle düşünüyorum....

Yarın öbür gün 300 lü rakamlar geldiğinde kamuoyunda hoşnutsuzluk yaratma niyetindeler...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başkan zaten tv programında sorulduğunda söyledi rakamın İst takımlarındaki rakamlar kadar olmadığını, gereksiz mevzuyu kaşıyorlar.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X