Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un sadece futbolcularının üzerinde ölü toprağı yok, taraftarının da üzerinde ölü toprağı var.

Taraftar umutsuz, mutsuz, isteksiz!

Bu durumun düzelmesi için normali, taraftarın takımını ayağa kaldırmasıdır.

Fakat Trabzonspor için durum böyle değil...

Ancak iyi bir takım, iyi futbol, zevkli oyun ile taraftar kendine gelebilir.

Bunun için de epey bir zaman bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Allah hepimize sabır versin.

Yorum

• çok bel bağladığım bu stad ile de umutlarım bugünkü maçtan sonra yavaş yavaş tükenmeye başladı

çok heyecanlıydım bu maç için 30.saniyeye kadarda gayet beklediğim gibiydi ama ondan sonra ne oldu anlamadım ne bir tepki ne bir ıslık

nerede o takım atağa kalkarkenki uğultu 'bordo gol mavi gol' 'adını dağlara yazdım' kötü bir tecrübe daha bence yönetim yapacakları işler düzeltmeler listesine taraftardan başlamalı

Yorum

• 12771711_1165583363454214_2376475759635304945_o.jpg

Bu işaretlediğim yere dikkat edin.
        Burada çok güzel bir çalışma yapılıyor.
        Hem önden hem de arkadan kaplama yapıyorlar. Böylece daha şık görünecek.
        İnce işçilik ve güzel fikir. Tebrikler.

Yorum

• bugün stadtaydım.gözlemlerimi ve önerilerimi aktarayım.

1-taraftar profilimiz skandal.başkan sağduyulu falan olalım diyor adamlar ne diyo ya bu diyolar.çok yazık.
          2-iki kale arkası o kadar bağımsız ki hiçbir tezahuratın çıkmaması son derece doğal.
          3-tam göremedim ama maraton fulldü sanki.kale arkaları da full olabilir çünkü merdiven boşluklarındaydılar.

önerilerim

1-yeni stada geçerken yeni bir tribün kültürü kazanmamız gerkiyor.
          2-ilk tavsiyem ingilteredeki gibi maraton tribünün tamamen oturması.kızanlar olabilir ama bazıları ayakta bazıları oturuyo çok kötü bir görntü.ayrıca kahvede maç izleyenlerde belki stada çekilir.
          3-bütün taraftar topluluklarını aynı kale arkasına almamız gerkiyor.kavga eden grup bir daha stada alınmama şartıyla tabi.
          4-diğer kale arkasına lise öğrencilerini yerleştirmek çok güzel olur.zenginler loca alırken öğrencilere de kombine alsınlar yönetimden de destek olur.öğrencileri seçerken eşit sayıda kız erkek seçilmeli ki tribün güzelliği oluşsun.
          5-komibine satarken kesinlikle aile indirimi olması lazım.kendine aldın karına %50 çocuğuna %75 indirimli gibi.

tabi en önemlisi izlenebilecek bir takım yaratmak inşallah olur.

Yorum

• Şuraya takılan şey tam olarak ne? membran değil galiba, beyaz parçaların etrafındaki o demir korkuluk öyle kalacak mı takıldıktan sonra?

Ama bordo şerif detayı güzel olmuş, projede bu yoktu. Keşke bordo mavi olsaydı, öyle daha güzel olurdu.

Yorum

• O alt kısımlara membran gelmeyecek diye biliyordum zaten ben hep.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şuraya takılan şey tam olarak ne? membran değil galiba, beyaz parçaların etrafındaki o demir korkuluk öyle kalacak mı takıldıktan sonra?

Ama bordo şerif detayı güzel olmuş, projede bu yoktu. Keşke bordo mavi olsaydı, öyle daha güzel olurdu.

Demir korkuluk etrafını o beyaz sert cisim ile kaplıyorlar.
                Bordo çizgi detayı da oldukça şık duruyor.
                O demir parmaklığı 360 derece dönerek etrafını saracaklar.
                Böylece çok şık olacak.
                Beklediğimden daha iyi oluyor.

Yorum

• Bizim stadyumun çelik iskeleti oldukça şık!

Diğer stadyumlarda olduğu gibi sıska bir görüntüsü yok.

Oldukça tok, kalın ve ağır görüntüsü var.

Bu da stadyuma ayrı bir hava katıyor. Ben bu tarzı beğeniyorum.

Bursaspor ve Beşiktaş'a yaptıkları tüy siklet çatılar gerçekten güzel görünmüyor.

Stadyumumuzun kaba inşaatı ile ilgili eksikleri olsa da çatı ve kaplama konusunda diğerlerinden çok daha iyiyiz.

İnşallah bu ince noktalara verdikleri önem artarak devam eder.

Stadyumu stadyum yapan ince detaylardır.

Yorum

• Arık haftada iki baklava monte edebiliyolar vuda demek oluyoki mart sonunda baklavalar bitecek. Benim tahminim bu hızla nısan ortasında koltuklarla zemine başlarlar.membran montajını hiç düşünöüyom takılsınlar kafalarına göre üç beş ay artık
                    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bde şu koltukları komple açık mavi yapsalar ufffffff değme keyfine
                      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşte budur be. Şuranın güzelliğine bakın, insanın içi açılıyor. Bir de çoğunluğun istediği bordonon ağırlıkta olduğu renklere bakın insan stada girmek istemez.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuraya takılan şey tam olarak ne? membran değil galiba, beyaz parçaların etrafındaki o demir korkuluk öyle kalacak mı takıldıktan sonra?

Sanirim merdiven altlari görünmeyecek...Projede degisiklik olmus.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bordo şerit düşüncesi güzel olmuş,inşallah diğer tarafına da mavi şerit yaparlar.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlkokul 5teyim. Yani bundan 16 sene önce. Kalearkasındayım. Çılgınlarda. Abilerimiz vesilesiyle bizde gittik yerimizi aldık. Seyirci olarak değil de taraftar olarak stada ilk adım atışım. . Ama alışık değilim tabi daha öncesinde maratonda babamla izlemişim bir kaç kere.. ister istemez maç oynanırken bir anda herkesi bırakıp maça kaptırıyorum kendimi sonra Osman abinin sesiyle irkiliyorum " izlemeye mi geldiniz beyler bağırsanıza haaydii !! "
                              Kazanıyoruz maçı eve geliyorum.
                              Babam heyecanla soruyor, oğlum ilk golü gördün mü nasıldı ?
                              - Görmedim baba..
                              Oğlum 2. gol nasıldı peki uzaktan atmış herhalde ?*
                              *- Göremedim baba..
                              Oğlum sen nasıl maç izlemeye gittin ?
                              - İzlemeye gitmedim ki baba, bağırmaya gittim..

Önce garipsedi sonra gülümsedi babam..

O günden beri ne zaman tribüne gitsem kendi kendime izlemeye değil ki bağırmaya geldim derim..
                              Belki maça dair çok az şey hatırlarım ama boğazın patlayıncaya kadar tezahüratlara ortak olmak kendini orada kaybetmek ve ardından gelen galibiyetle eve yürümenin tadı tarif edilmez bir duyguydu benim için..

Ne var ki sonra tribünde birşeyler oldu eski günlerin tadı gelmez oldu.
                              Passolig almadığım için maçlara, o çok sevdiğim tribüne gidemiyorum. Almayıda düşünmüyorum.
                              Nasıl Başkan vizyon vizyon diyorsa bu işlerde gerçekten vizyon işi..

Bunlar böyle bedava kombine alıp her adamın kendi köyünden 3 5 adam getirtip onlara " bu tribünlerin ağası benim abisi " havası taslamasıyla oluşacak grupların, insanların işi değil.

Eskiden Lisenin önünde kim toplanacak kim önceden geldi burası bizim yerimiz kavgası bile olurdu gruplar arasında. Adanada turuncular ve maviler arasında bile bu kadar çekişme kavga vs olmuyordur herhalde.

Vizyon sahibi taraftarların basketbolda nasıl bir hava yakalattığını gerek tribünde gerekse saha dışında nelere imza attıklarını görüyorsunuz. Yeni stadımızda vizyon sahibi yaratıcı bir kitlenin tekrardan oluşması dileğiyle..

İzlemeye değil bağırmaya gidilen günlerin özlemine..
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X