Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fikret Orman az önce bizim statla Trabzon'unkini kıyaslamayın dedi. Bizim ki lüks olacak falan dedi.
    bjknin stad bizim staddan daha maliyetli olmuş onu sormuşlar, ona cevap verdim diyor. ama abarttı, Sultanbeylide yapılan evin maliyeti ile boğazdaki bir mi vs. dedi, maksadını aştı. sana ne bizim stadın nerede olduğundan işine bak

Yorum

• Trabzon ve ist. isciligin fiyati bir degil
      ayrica bizim stadi gönül bagi olan sirket kazanci olmamasi pahasina üstlendi, prestij icin
      onlarinkini agaogulu yapiyor, kazancsiz adim atmaz sokakda

fiko derdini anlatirken yüzüne gözüne bulastirmis yine, dogru konussa hakli olacakken
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha lüks bile olsa bu şekilde söylemesi yanlıştı, ardından yer kıyaslaması yapması da hiç hoş değildi bence.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stadın malzeme kalitesi konusunda birşey diyemem iki stat malzemesini görmediğim için ama Karadeniz için sultanbeyli benzetmesi yaparken bir duracak yerinde,konuştuğu lafı tartıp söyleyecek.Haddini aşan bir açıklama yapmış.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• onların statiyla da bizim kompleks kiyaslanamaz....

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Stad malzemesi konusunda haklimi haksizmi bilemem ama, yer konusunda hakli adam ist. En guzel yerinin degeriyle burasi bir degildir heralde.

Yorum

• Arkadaslar koltuk ve cim islerine baslanmasi icin membranin da bitmesi gerekiyomu yoksa celik parcalar bitince hepsi eş zamanli olabiliyomu

Yorum

• İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar koltuk ve cim islerine baslanmasi icin membranin da bitmesi gerekiyomu yoksa celik parcalar bitince hepsi eş zamanli olabiliyomu
                  zemindeki destekler söküldümü her sey es zamanli olabilecek
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu Fikret Orman neden bizimle uğraşıp duruyor?
                    Boğaz kenarındaymış! Kıstasa bak,sanki daire,futbolcular statta konaklayacak sanki,ki kendi mantığıyla bakacak olursak,bizimki denize sıfır.
                    Öyle bir açılış töreni yapalım istiyorum ki geçsin hepsini.
                    Hem dünya kulübüyle maç yapalım,hem konsere dünya yıldızı gelsin,hem de yerel sanatçılar olsun.
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Fikret Orman neden bizimle uğraşıp duruyor?
                      Boğaz kenarındaymış! Kıstasa bak,sanki daire,futbolcular statta konaklayacak sanki,ki kendi mantığıyla bakacak olursak,bizimki denize sıfır.
                      Öyle bir açılış töreni yapalım istiyorum ki geçsin hepsini.
                      Hem dünya kulübüyle maç yapalım,hem konsere dünya yıldızı gelsin,hem de yerel sanatçılar olsun.
                      şımarıklık işte.şu yaştaki tavırlara bak.

Yorum

• yani bjk stadının hela taşı vitra marka oldu diye çok mu kaliteli stat oldu anlamıyorum,(bjk stadı kötüdür diye demiyorum) ama kabahat bizim taraftarda toki başkanı ırgat bi türk mimar yerine gitmiş almanya da proje çizdirmiş, mümkün mertebe herşeyin iyisi olsun diye yırtınıyor,(ki onun sebebi de bana göre erdoğan bayraktardır, o olmasa böyle kaliteli stadyum projemiz olmazdı) bizimkiler yok bize kazık attılar en kötü stadyumlardan biri bizde diye ağlıyor hergün, iyi diyor fikret orman..
                        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Fikret Orman'a gereken cevabı Başkan'ımız vermeli. Ayıp yani ne alakası var.

Yorum

• Fikret Orman, yani nam-ı değer ''FİKO'' maksadını aşmıştır.

Haddi olmadan Trabzonspor'un marka değerine zarar vermektedir.

Bu açıklama nedeniyle Trabzonspor'un kendisini dava etme hakkı bile olabilir.

Trabzonspor'un marka değerini aşağılamakta ve kendi değerini öne çıkarmaya çalışmaktadır.

Bu kabul edilemez!

Bir çıkıp, ''Vodafone Arena gecekondu gibi bir stadyum, bir tarafı yamuk'' diyor muyuz?

O zaman herkes işine bakacak. Kimse kimsenin stadyumuna laf etmeyecek.

Fikret Orman'ın haddine değil böyle bir kıyaslama yapmak.

Ki Trabzonspor'un stadyumu da Vodafone'dan aşağı kalır bir stadyum değil!

Hatta pek çok özelliği ile Vodafone'un önünde bir stadyum.

Herkes kendi önünden yesin lütfen. Kendi işine baksın.

Yorum

• Resmi siteden açıklama bekliyorum. Gereken cevap verilmeli.

Yorum

• Çatısı kurtarıyodu wodafone arenayı onunda içine zıçtıktan sonra bana göre hiç bir esprisi kalmadı.
                                GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X