Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mühendislerimizle stadı gezerken bana tuvaletlerdeki ayrıntıyı da gururla göstermişlerdi. Görür görmez mühendislere "ne yaptınız! eyvahlar olsun" demiştim.
    Tuvalete de mi arma koymuslar yoksa??

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tuvalete de mi arma koymuslar yoksa??
      Evet
      Görsen öyle güzel kabartmalı işlemeli fayanstan yapmışlar ki armayı... O fayansı söküp evine götürecek binlerce kişi bulunabilir.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Bu tip detaylar çok hoş, tebrik ediyorum akıl edenleri.

Yorum

• bakiyorum da cogu yerdeki anketlerde 1. koltuk secimi rengi yani klasik bordo ilk sirada. bizim taraftarlar kadar yenilikci düsünmeyen, hep klasikte israr eden bir topluluk daha görmedim. yahu cok koyu renk insanin ruhunu bunaltiyor bence, insallah bordo ve dalgali mavi olarak karisik yaparlar koltuklari. mesela formalarda da ayni, sikeciler turkuvaz tonlarina, gs siyah pembe, bejk kirmizi siyah, biz de de bir zamanlar sanirim kappa zamaniydi bordo koyu sari gibi bir renk vari gayette basariliydi. roma nin formalarini andiriyordu, hemen burun kivirdik mesela o renklere.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• estetik konuları ankete açmak doğru değil heralde, güvendiğimiz, mümkünse trabzonsporlu mimar veya bir mimar grubu ya da şirket yapacak biz de beğeneceğiz. illa ankete göre davranılması gerekmiyor.ne düşünüldüğü bilinsin ama bu da profösyönellik gerektiren bir saha, iş onlara teslim edilsin.sadece koltuk rengi değil tabi, tümüyle iç dizaynın ele alınmasından bahsediyorum.

Yorum

• Yeni stadımızın açılışında tribünlerin dolması için Barcelona'ya muhtaç değiliz herhalde?

Yorum

• Eleştirdik falan ama arada muazzam fark var. Sivasa yapilan ucubeden sonra bizim çati mukemmel olacak. Korkuluklardaki detaylar da bunun habercisi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gördüğünüz bizim stad değil. Fakat yapım aşamasında neredeyse aynısı fark ettiyseniz. Spartak Moskovanın stadı.

Bunlarda stad bittikten sonra görüntü. 45 bin kişilik bir stad.
                  Artık karamsar olmamak lazım koltuklar ve çatıyla beraber çok güzel bir şey ortaya çıkacaktır.

Ayrıca yapılan animasyon ve görsellerde çok yanıltıyor.Bakın Spartak'ın stadının görseli. Gerçeği çok daha iyi duruyor.
                  Apartman localar cok da kotu durmamış. Beklediğimden iyi.

Bizim Cati daha da basik sanki ortaya guzel bisey çıkacak gibi..

Yorum

• iyikide stad seklinin secimi taraftara birakmadilar..koltuk renkleri konusunda dahi birbirini yiyen insanlar var burda
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eleştirdik falan ama arada muazzam fark var. Sivasa yapilan ucubeden sonra bizim çati mukemmel olacak. Korkuluklardaki detaylar da bunun habercisi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Burçak, Sivas iklim şartları gereği kış mevsimi çok sert ve karlı geçen bir memleket. Haliyle çatı kar yağışından dolayı ağırlığı taşıması açısından bu şekilde yapıldığını düşünüyorum...
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Korkulukların gri olması merdivenlerin de gri olacağına a bir işaret olabilir mi
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• [IMG][/IMG]

membranlara başlandı galiba

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Korkulukların gri olması merdivenlerin de gri olacağına a bir işaret olabilir mi
                            korkulukları boyarlar diye tahmin ediyorum

Yorum

• Abi stat koltukları geçişli olmasın da onun dışında ne renk olursa olsun bence BJK Sivas vs. tüm geçişliler rezalet. Bunları beğenenler de her kimse zevki kötü.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Herşeyi geçtim merdiven rengine bari karar verelim. açık renk bence çok abes hafif kaçar.ben füme olmalı derim. san mames gibi . Düşüncelenizi paylaşalım en azından buna karar verelim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X