Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dedim dedim yapmadılar. Bak ne oldu şimdi?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dedim dedim yapmadılar. Bak ne oldu şimdi?
      Renktaş kusura bakma ama hiç olmamış bence [emoji4]
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Degrade olmasında...
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktaş kusura bakma ama hiç olmamış bence [emoji4]
          Valla bence de.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Park falan sanki osmancık ta dinlenme tesisi ismi gibi çağrışım yapıyor.

arena yerine daha iyi olur bence,farkımız olur.

örnekleri var signal iduna park,st james park vs

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle bir karşılaştırma olamaz. O senin eleştirdiğin askeri orda korkusuzca tutan o duvara o yazıları yazmasına sebep olan duygudur. Eğer bir asker onu yazacak duyguyu taşımıyırsa o zaman sıkıntı var demektir. Yazmasalar daha iyi ama yazıyorlar diye de kimse ağzını açamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
              bir elestirmedim, olani yazdim
              askeri elestirecek son insanlardanim
              ama bu konuda kullaniliyorlar, probaganda icin
              asker emir kuludur, 2 söz bu durumu durdurur
              cocuklarimizin örneklerini böyle kullanmak hata
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• stad iyi olacak ama orayı sürekli canlı tutmak lazım
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Favorim.

Gerçekten çok hoş,çok şık,
                  klasik gibi ama farklı,
                  kulüp zaten kendiniz boyayın bize yollayın demişti,kulübe ulaştırmak lazım bunu,
                  ellerine sağlık Ömerim,eksik olma.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerçekten çok hoş,çok şık,
                    klasik gibi ama farklı,
                    kulüp zaten kendiniz boyayın bize yollayın demişti,kulübe ulaştırmak lazım bunu,
                    ellerine sağlık Ömerim,eksik olma.
                    Begenmene cok sevindim abi. Ben kulube oneri olarak gonderdim. Begenen herkes akyazi@trabzonspor.org.tr adresine gonderebilir.

Yorum

• Paylaştığınız şu resimlerdeki stadın hali ne öyle Allah aşkına...

Yorum

Begenmene cok sevindim abi. Ben kulube oneri olarak gonderdim. Begenen herkes akyazi@trabzonspor.org.tr adresine gonderebilir.
                        Yolladım...
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Çatı altının kaplanması ile ilgili başkanın düşüncesi neler yada başkana ulaşan varmı? Koltuk rengi vs bunlar kadar çatı akustiğide önemli.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• .
                            En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 19.02.2016, 10:51.

Yorum

Favorim.

Harflerdeki düzeltme işaretlerini kaldırmanız daha uygun olur.
                              Bakınız;
                              Düzeltme işaretinin kullanılacağı yerler aşağıda gösterilmiştir:
                              1. Yazılışları bir, anlamları ve söylenişleri ayrı olan kelimeleri ayırt etmek için okunuşları uzun olan ünlülerin üzerine ko*nur: adem (yokluk),âdem (insan); adet (sayı), âdet (gelenek, alışkanlık);alem (bayrak), âlem (dünya, evren); aşık (eklem kemiği), âşık (vurgun, tutkun); hal (sebze, meyve vb. satılan yer), hâl (durum, vaziyet); hala (babanın kız kardeşi), hâlâ (henüz); rahim (esirgeme),rahîm (koruyan, acıyan); şura (şu yer),şûra (danışma kurulu) vb.UYARI: Katil ( öldürme) ve kadir (<kadr = değer) kelimeleriyle karışma olasılığı ol*duğu hâlde katil (ka:til = öldüren) ve kadir (ka:dir = güçlü)kelimelerinin düzeltme işareti konma*dan yazılması yaygınlaşmıştır.2. Arapça ve Farsçadan dilimize giren birtakım kelimelerle özel adlarda bulunan ince g, künsüzlerinden sonra gelen a ve u ünlüleri üzerine konur: dergâh, gâvur, karargâh, tezgâh, yadigâr, Nigâr; dükkân, hikâye, kâfir, kâğıt, Hakkâri, Kâzım; gülgûn, merzengûş; mahkûm, mezkûr, sükûn, sükût vb.Kişi ve yer adlarında ince lünsüzünden sonra gelen a ve u ünlüleri de düzeltme işareti ile yazılır: Halûk, Lâle, Nalân; Balâ, Elâzığ, İslâhiye, Lâdik, Lâpseki, Selânik vb.3.Nispet ekinin, belirtme durumu ve iyelik ekiyle karışmasını önlemek için kullanılır: (Türk) askeri ve askerî (okul), (İslam) dini ve dinî (ersonname>bilgiler), (fizik) ilmi ve ilmî (tartışmalar), (Atatürk’ün) resmi ve resmî (kuruluşlar) vb.Nispet ekialan kelimelere Türkçe ekler getirildiğinde düzeltme işareti olduğu gibi kalır:millîleştirmek, millîlik, resmîleştirmek, resmîlik vb.

Yorum

Favorim.

O arma hiç olmamış be abi çok küçük, o toplar da olmamış bence, ben zaten tribünde yazı olmasına karşıyım...
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X