Yine de alçak olacak ve üçgen aşağıya doğru indiği için sesi sahaya doğru verecek bence, çok güzel ambians olur rahat olun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8622[/ATTACH]
Ayasofyadaki şehit anıtı. Yorumsuz yani buna söyleyecek söz yok..
Akyazıda Heykel önerileri çok güzel. Umarım gerçekleşir ama böyle üzücü görüntüleri de görmek istemeyiz
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8622[/ATTACH]
Ayasofyadaki şehit anıtı. Yorumsuz yani buna söyleyecek söz yok..
Akyazıda Heykel önerileri çok güzel. Umarım gerçekleşir ama böyle üzücü görüntüleri de görmek istemeyizÖzkan SÜMER
Yorum
-
Evet mantıklı bir yöntem ama gönül ister ki halkımızda bu bilinç kendiliğinden olsun.. Şehit olduğu zaman profilleri karartmayı biliyoruz ancak bir Şehit Anıtına sahip çıkmayı bilemiyoruz.. Tabi ki herkesi suçlamıyorum ama insan diyecek laf bulamıyor bir taraf efsanelerine saygı diye bu fikri ortaya atıyor diğer taraf önce heykele adını kazıyor sonra stada girip bordo mavi diye bağırıyor yazık gerçekten..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
askerlerimiz bile duvarlari boyayarak görüs belirttigi ortamda cocuklarin bu konuda duyarsiz olmasi normal
bir ülkenin en büyük örnek insani askerleridir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Stadimizin mimari Mete Arat'in diger projelerini buradan inceleyebilirsiniz. Spor kategorisinde Türk Telekom Arena ve Inönü Stadyumu icin tasarladigi projede bulunuyor.
.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaskerlerimiz bile duvarlari boyayarak görüs belirttigi ortamda cocuklarin bu konuda duyarsiz olmasi normal
bir ülkenin en büyük örnek insani askerleridir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stadın çatısı 4-5 aya ancak biter oda iyi ihtimalçok parça var resimde görülen kısımda ayrıca dikine direklerde eklenecek galiba yani bir çatı üçgeninde neredeyse 60-70 tane ufak direk olacak gibi toplamda da 14 yada 15 üçgen olsa oho..
bu arada fotolar için wowturkey deki buğradeniz adındaki arkadaşa da teşekkürler çok açıklayıcı oldu bu görüntüler..
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma ve ihtilal yazısının üst üste gelmesi dışında gayet iyi. Önceki sayfalarda Armanın tek üst kata uyarlanmış şekli vardı. O şekilde olursa daha güzel olabilir.İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence de çok güzel olmuş arma ve ihtilal yazısı üst üste gelmeyecek şekilde ayarlanırsa ve ve yazılar farklı bir renkte yazılırsa on numara olacağı kanaatindeyim !İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet arma ile ihtilal karışmış olmamış
geçişli tasarımların hoş gözükmediği gerçeği ortadayken,
sizin şu paylaşıma dönmek lazım çünkü sade ve şık,
zaten tüm oylamalarda komple bordo çok seviliyor,sıralama da önlerde,
ama ben olsa şöyle yapardım,
Fırtına kameranın karşısında olmalı,
sıralama değişip,
İHTİLAL-FIRTINA-EFSANE ve AÇIK MAVİ renklerle yazılırsa şahane olur diye tahmin ediyorum,
eğer zor değilse,fazla zamanınızı almazsa bir de öyle yapın da bakalım renktaşım olma mı.
Bir de soyle birsey denemek istedim:
En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 23:25.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir de soyle birsey denemek istedim:
[emoji122]
Yorum
-
çatı iskeleti takılacak sonra membranın takılması için gerekli olan çelik aksan takılacak daha sonra membran takılacak.inşallah planlanan sürede bu kadar işlemi yaparlar.ben yazarken yoruldum valla.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum