Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine de alçak olacak ve üçgen aşağıya doğru indiği için sesi sahaya doğru verecek bence, çok güzel ambians olur rahat olun.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH=CONFIG]8622[/ATTACH]
      Ayasofyadaki şehit anıtı. Yorumsuz yani buna söyleyecek söz yok..
      Akyazıda Heykel önerileri çok güzel. Umarım gerçekleşir ama böyle üzücü görüntüleri de görmek istemeyiz
      Benim fikrim böyle bir görüntü olmama ihtimali yok.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]8622[/ATTACH]
        Ayasofyadaki şehit anıtı. Yorumsuz yani buna söyleyecek söz yok..
        Akyazıda Heykel önerileri çok güzel. Umarım gerçekleşir ama böyle üzücü görüntüleri de görmek istemeyiz
        Buralara kamera koyup bir iki tanesine İtalyanlar'ın yaptığı gibi 3bin 5bin ceza keseceksin bir daha yapılıyor mu bak.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Evet mantıklı bir yöntem ama gönül ister ki halkımızda bu bilinç kendiliğinden olsun.. Şehit olduğu zaman profilleri karartmayı biliyoruz ancak bir Şehit Anıtına sahip çıkmayı bilemiyoruz.. Tabi ki herkesi suçlamıyorum ama insan diyecek laf bulamıyor bir taraf efsanelerine saygı diye bu fikri ortaya atıyor diğer taraf önce heykele adını kazıyor sonra stada girip bordo mavi diye bağırıyor yazık gerçekten..
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• askerlerimiz bile duvarlari boyayarak görüs belirttigi ortamda cocuklarin bu konuda duyarsiz olmasi normal

bir ülkenin en büyük örnek insani askerleridir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadimizin mimari Mete Arat'in diger projelerini buradan inceleyebilirsiniz. Spor kategorisinde Türk Telekom Arena ve Inönü Stadyumu icin tasarladigi projede bulunuyor.

Mete Arat, architect | 45 years retrospective Germany/Turkey | Viergiebelweg 23, 70192 Stuttgart, Germany, Tel: +49 (0)711 251256, Fax: +49 (0)711 2579031
              .

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                askerlerimiz bile duvarlari boyayarak görüs belirttigi ortamda cocuklarin bu konuda duyarsiz olmasi normal

bir ülkenin en büyük örnek insani askerleridir
                Böyle bir karşılaştırma olamaz. O senin eleştirdiğin askeri orda korkusuzca tutan o duvara o yazıları yazmasına sebep olan duygudur. Eğer bir asker onu yazacak duyguyu taşımıyırsa o zaman sıkıntı var demektir. Yazmasalar daha iyi ama yazıyorlar diye de kimse ağzını açamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu stadın çatısı 4-5 aya ancak biter oda iyi ihtimal çok parça var resimde görülen kısımda ayrıca dikine direklerde eklenecek galiba yani bir çatı üçgeninde neredeyse 60-70 tane ufak direk olacak gibi toplamda da 14 yada 15 üçgen olsa oho..

bu arada fotolar için wowturkey deki buğradeniz adındaki arkadaşa da teşekkürler çok açıklayıcı oldu bu görüntüler..

ben çatıdan ziyade zeminden tribünler çok küçük görünüyor.sanki dersin rize stadı gibi.özellikle üst kat da5.6 sıra varmış gibi
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arma ve ihtilal yazısının üst üste gelmesi dışında gayet iyi. Önceki sayfalarda Armanın tek üst kata uyarlanmış şekli vardı. O şekilde olursa daha güzel olabilir.
                    İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence de çok güzel olmuş arma ve ihtilal yazısı üst üste gelmeyecek şekilde ayarlanırsa ve ve yazılar farklı bir renkte yazılırsa on numara olacağı kanaatindeyim !
                    İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet arma ile ihtilal karışmış olmamış
                    geçişli tasarımların hoş gözükmediği gerçeği ortadayken,
                    sizin şu paylaşıma dönmek lazım çünkü sade ve şık,
                    zaten tüm oylamalarda komple bordo çok seviliyor,sıralama da önlerde,
                    ama ben olsa şöyle yapardım,
                    Fırtına kameranın karşısında olmalı,
                    sıralama değişip,
                    İHTİLAL-FIRTINA-EFSANE ve AÇIK MAVİ renklerle yazılırsa şahane olur diye tahmin ediyorum,
                    eğer zor değilse,fazla zamanınızı almazsa bir de öyle yapın da bakalım renktaşım olma mı.
                    Önerilerinizi dikkate alarak yeniden yaptim. Firtina ihtilal efsane siralamasini degistirmek uygun gelmedi bana, bu motto bu sekilde biliniyor cunku. Insallah begenirsiniz.

Bir de soyle birsey denemek istedim:

En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir de soyle birsey denemek istedim:

İşte bu gayet güzel olmuş. Elinize sağlık [emoji122]
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• stadyumun ismi sponsor fırtına park olsa çok güzel olur.tabi başkanın hastanesinde park geçtiği için yerel medya bunu kullanır ama hoş olurdu.

turkcell fırtına park

Yorum

• yazılara fazla kapılmayın.o koltuklara sponsor isimleri yzılacak.tıpkı bjk nın gibi,belki orta kısıma ts yazabilirler
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Park falan sanki osmancık ta dinlenme tesisi ismi gibi çağrışım yapıyor.

Yorum

• Favorim.

Yorum

• çatı iskeleti takılacak sonra membranın takılması için gerekli olan çelik aksan takılacak daha sonra membran takılacak.inşallah planlanan sürede bu kadar işlemi yaparlar.ben yazarken yoruldum valla.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X