Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadın arkasına heykel alanı yapılabilir.bütün efsaneler orda anılır.

kazım koyuncu
    şamil ekinci
    dozer cemil
    şenol güneş
    ahmet suat özyazıcı
    özkan sümer
    hami mandıralı
    ünal karaman
    şota
    gökdeniz
    fatih
    yattara
    bide onur yapılabilir ama riskli halen pro futbolcu çünkü ama 2011 senesini taçlandırmaç için yapılsa iyi olur.eğer masraf çok olur diyorsanız dozer cemilin kupa kaldırışı heykel diğerleri büst yapılır.bir heykel ne kadar tutuyor acaba?

Yorum

• Bjk stadı şöyle daha güzel böyle daha iyi diyenler vardı ama şu an gördüğümde bizim stad daha güzel gibi geldi bana. Bir kere çatısı kötü Bjk'nin. Koltukları da beğenmedim ben.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bjk stadı şöyle daha güzel böyle daha iyi diyenler vardı ama şu an gördüğümde bizim stad daha güzel gibi geldi bana. Bir kere çatısı kötü Bjk'nin. Koltukları da beğenmedim ben.
        bizim stadın iki kusuru var bence.birncisi tribünler fazla yatay ve sahaya uzak.ikincisi ise loca bölümünün en üst katı.okat olmasaydı çok güzel bir tribün olurdu orasıda.ama çatımız efsane olacak gibi.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim stadın iki kusuru var bence.birncisi tribünler fazla yatay ve sahaya uzak.ikincisi ise loca bölümünün en üst katı.okat olmasaydı çok güzel bir tribün olurdu orasıda.ama çatımız efsane olacak gibi.
          Tabi dediğin gibi illa ki kusur olacaktır ama bana çok yatay gelmedi tribünler, sahaya bence de çok yakın olmalı ama yine de kötü değil bence. Localar da dediğin gibi güzel değil ama stat atmosferi olarak çok kral atmosfer oluşacak. Çatı müthiş.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.02.2016, 19:17.

Yorum

• Arkadaşlar bu arada plaj yapılacak mı stadın arkasına?

Yorum

Tabi dediğin gibi illa ki kusur olacaktır ama bana çok yatay gelmedi tribünler, sahaya bence de çok yakın olmalı ama yine de kötü değil bence. Localar da dediğin gibi güzel değil ama stat atmosferi olarak çok kral atmosfer oluşacak. Çatı müthiş.
              cati.jpg

çatı gerçekten aşağıdaki direklerin seviyesinde mi olacak acaba ya.öyle olursa süpe olur.yoksa üçgenin seviyesindemi olacak merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH=CONFIG]8617[/ATTACH]

çatı gerçekten aşağıdaki direklerin seviyesinde mi olacak acaba ya.öyle olursa süpe olur.yoksa üçgenin seviyesindemi olacak merak ediyorum.
                Sanırım o üçgenlerden aşağıya doğru inip direklerle birleşecek, çünkü projeden öyle anlaşılıyor.

Yorum

Sanırım o üçgenlerden aşağıya doğru inip direklerle birleşecek, çünkü projeden öyle anlaşılıyor.

komple alt direk hizasında olsa daha iyi atmosfer olurdu ama yinede fazla bir kayıp olmaz.ben başkanın yerinde olsam bütün taraftar gruplarını aynı kale arkasına koyardım.kavga edenin kombinesini iptal ederdim.karşı kale arkasınada gençleri alırdım.gençlere kombine için loca alan iş adamlarıyla görüşülebilir aslında.her iş adamı 50 gence kombine alsa hem sevaba girer hem takıma büyük katkı sağlanır.atmosferde çok iyi olur.winner bir takıma dönüşmenin yolu stadında maçları kazanmaktan geçiyor.

Yorum

• Bu arada sponsorluk mevzusu yalan oldu galiba.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Skyscrapercity'de alman mühendisin okuduğum yorumuna göre yeni yapılan stadlar arasında bizimkisi en alçak çatılardan biri.

kurtulmak lazım
                      Türkiyedeki statlar arasında mı kıyaslama yapmış acaba?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hamidoların stadı da bitmiş

bu ne böyle her stada aynı koltuk modeli yapılıyor
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şu yeni stadyumlardaki örnekleri gördükçe kesinlikle renk geçişinden tiksiniyorum. Umarım Akyazı'da aynısı olmaz.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Heykel konusunda benim önerim; Dozer Cemil'in elinde yükselen şampiyonluk kupasının heykelinin yapılmasıdır

Evet bu resmi temsil eden efsaneler Dozer Cemil'in kupa kaldırışı, Şenol, Turgay,Necati, Hüseyin ve efsanelere doğru koşan sonraki nesil yıldızlardan oluşan bir heykel veya daha değişik bir motifle anıtsal yapı Akyazı girişine 50-60 metre karelik bir alana yapılırsa camia için çok büyük bir anlam ifade eder.

Yorum

• bizim stad ne zaman biter bilinmez. ama şu locaların olduğu tribünde biraz oynamaları gerekliydi . locaların önünde ki çıkıntıya koltukları koyarken locaların üzerinde ki tribünlerinde aşağıya doğru bir iki basamak sarkıtılması durumunda o çirkin görüntünün giderileceğini düşünüyorum. ayrıca bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi bjk nin stadının bizim staddan daha iyi olmasının sebebi tribün açılarının dik ve sahaya yakın olması . bizim tribünler yatay ve sahaya uzak maalesef. ama en azından sahaya yakınlaştırılması açısından . alt kat tribünün en alt sırasının zemine yüksekliği 1 - 1-5 metre olarak hesap edersek stadın dört tarafını da dönecek şekilde 5- 6 basamak daha koyulması ile ( İnönü stadının 2004'te tadilata sokularak 25000 olan kapasitesinin 32000 ve sıradan olan stad görüntüsünün biraz daha albeni kazanmasını sağladığı şekilde ) hem stad kapasitesinin ortalama olarak +3000 civarı arttırılması sağlanabilir hem de tribünlerin sahaya yakınlığı sağlanabilir kanaatindeyim .
                              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hamidoların stadı da bitmiş

bu ne böyle her stada aynı koltuk modeli yapılıyor
                                Sanki 3 kat yapilacakmis ama ust kat unutulmus gibi duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X