Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Skyscrapercity'de alman mühendisin okuduğum yorumuna göre yeni yapılan stadlar arasında bizimkisi en alçak çatılardan biri.

kurtulmak lazım
    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Skyscrapercity'de alman mühendisin okuduğum yorumuna göre yeni yapılan stadlar arasında bizimkisi en alçak çatılardan biri.

kurtulmak lazım
      link atabilirmisin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Anıtkabir'deki Aslanlı yol gibi şampiyon kadronun isimlerinin heykelleri girenleri karşılasa güzel olmazmıydı.....

gerçi ilk ayında bıyık sakal yaparlar 2.ayında da kırarlar......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Heykel konusunda benim önerim; Dozer Cemil'in elinde yükselen şampiyonluk kupasının heykelinin yapılmasıdır

Aynen bundan bahsediyorum. Bence çok hoş ve anlamlı olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bence ilk şampiyonluğun kadrosunu güçlü bir şekilde ya da maç esnasındaki halleriyle heykelleştirmek lazım.

Hatta sahaya giriş bölümüne de bu isimlerin heykelleri dikilmeli ve futbolcular bu heykellerin arasından geçerek sahaya çıkmalı.

Yorum

• Bence de aslanı yol şeklinde bir yol yapılıp, yolun sağında ve solunda ilk şampiyonluktan bu zamana kadar şampiyon olan kadroları sembolleştirebiliriz. Çok da şık olur.

Yolun üzerinde o dönemin en önemli karakterleri sembolize edilebilir.

Hayaller bizden uygulamak kulüpten.

Bizler bir konsensus sağlayıp, iletirsek bu yönde bir çalışmayı yaptırabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anıtkabir'deki Aslanlı yol gibi şampiyon kadronun isimlerinin heykelleri girenleri karşılasa güzel olmazmıydı.....

gerçi ilk ayında bıyık sakal yaparlar 2.ayında da kırarlar......

Bana fazlasıyla eskiye takılmak gibi geliyor. Tabi ki efsanelere saygı çok önemli lakin zaten kulübün kendilerinden bağımsız her hareketine muhalifler, heykelleri dikilirse ne olur tahmin edemiyorum. Ama taltif etmenin başka yolları aranabilir tabi ki. Gs gibi her maçı birine adamak güzel bir örnek mesela.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Heykel konusunda benim önerim; Dozer Cemil'in elinde yükselen şampiyonluk kupasının heykelinin yapılmasıdır

Kesinlikle budur en güzel öneri ve tespit....
                  Su anın heykeli yapılır ve STAD girişinin oraya konulması durumunda Sehir takım oyuncular taraftarlar yine o eski hevesi ve havayı yakalayabilir. bize bir çıkış bir kıvılcım lazım ve bu bize gereken ışıgı verebilecek bir öneridir...

Yorum

• Bence Karadeniz Bölgesiyle ve Trabzon şehriyle Trabzonsporun özdeşleşmesi hakkında bir heykel de olabilir.
                    Tabi bu bizi bölgesel bir takım yapar derseniz bir şey diyemem.
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Heykel 2 şekilde yapılabilir.
                      1. Şampiyonluk kupasını kaldıran oyuncu grubu.
                      2. Bireysel, efsane dediğimiz futbolcuların heykeli.
                      1. Seçenek her türlü yapılabilir ve gayet güzel durur. Avni Aker stadı dendiğinde akla gelecek figürlerden biri haline gelir.
                      2. Seçenekte ise kesinliklr yaşayan efsanelerin heykeli dikilmemeli. Çünkü bu görüyoruz ki efsane dediğimiz adamın tutumundan dolayı çeşitli tartışmalara sebep oluyor.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Karadeniz Bölgesiyle ve Trabzon şehriyle Trabzonsporun özdeşleşmesi hakkında bir heykel de olabilir.
                        Tabi bu bizi bölgesel bir takım yapar derseniz bir şey diyemem.
                        Bu yapılabilir tabi ki ama biliyorsun bu tarz şeyler çok var. Örnek vermek gerekirse Giresunun yarısında Fındıkçı heykeli var

Yorum

• ben heykele karsiyim
                          anitlar yapilsa daha güzel olur
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hamsi derken, EYOF'da olan Basketbol macinda Boy gösteren Hamsimiz
                            Boztepedeki Hamsiyi bahs etmiyorum.. ayrica Wowturkeyde yeni resimler mevcut..

Yorum

• şenol güneşin heykelini de koyacaksanız oraya heykel yerine klima taktırın bence adam üşümesin daha makbule geçer onun için

Yorum

• Suni çim sahalar bir ay içerisinde tamamlanacak gibi görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X