Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çatıyı ilerlerken gördükçe gözlerim yaşarıyor, içimi heyecan kaplıyor.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 için planlanan ufak stadyum var mı? Gelipte Akyazı'da oynamazlar inş.
5 bin tribünlü , ebilet sisteminle"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevar
5 bin tribünlü , ebilet sisteminleMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 bin yeter zaten taraftar gitmiyor 1461 maçına. Akyazı yerleşkesine mi yapılıyor yoksa merkeze mi?
benim bildigim burasi olacakti
ama oraya henüz tribün yapilmamasi tedirgin etmiyor degil
İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumlar arasında çatısı bu kadar zahmetli olan başka yoktur herhalde.
Ekle ekle bitmiyor
en az kolonlan, dev parcalarlan
hergün takip ettigimizden bize zor geliyor
inönünün catisi cöküp insan öldü, okadar zordu isciligi
bursanin timsahi halen tamamlanmadi...En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.02.2016, 16:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheykel konusunda benim önerim; dozer cemil'in elinde yükselen şampiyonluk kupasının heykelinin yapılmasıdır
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk nin stad o kadar arkadan gelip bizi geçti. Çatı işi biter bitmez zemine başlanmalı, koltuklar sonrada takılır.
bizim temeli oturtma süremiz inönünün bütün insasindan uzundu
sen koca tesis insasi yaparken adam inki sadece statEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.02.2016, 16:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
stadın dışı daha önce bitecek gibi.
çim serilmesi, taş döşemesi falan...
yakında ağaçlandırma, çimlendirmeye de başlarlar.
her şeyiyle yetişeceğini düşünüyorum.
ama şu koltuk modelleri, sponsor ve loca satışları konusundaki durgunluk can sıkıcı.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum