Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stad önü heykel meselesini 5 yıldan beri yazıyorum.
    Avrupa'daki örnekleri ile kıyaslanan fakat aynı örnekleri yaya bırakacak kadar bize özgün bir projeyi bir önceki yönetimin staddan sorumlu yöneticisine göndermiştim.
    Kapsamlı yazıya ve örneklere cevabı iki harf olmuştu "ok."
    Şansımızı bu yönetimde de denemek istiyorum. Bakalım neler olacak.
    Abi Dergimizle ilgili çektiğim faksa direkt cepten aranarak...

Twitterdan attığım mesaja özel mesajla cevap aldım....

Mevcut yönetim en azından söylediklerimizi dikkate alıyor.. yaparlarmı bilmem....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hadi bakalım bitsin artık şu çile...

taaa İstanbul dan alacağım kombine....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

ImageUploadedByTapatalk1455692267.724113.jpg

Böyle bir şeyde düşünebilir stad cevresinde vs

Sent from my iPhone using Tapatalk
        En son nsevencan61 tarafından düzenlendi; 17.02.2016, 09:02.

Yorum

• Nasil bir şey

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatı bağımsız aday gibi.
            Yalnız anlayamadığım bir husus var.bjk statının yüksekliğini konumu gereği çok yüksek yapamadı haliyle bu durum kapasiteye yansıdı.iyide madem çatıyı bu kadar yükseğe inşa ettiler aradaki boşluğuda tribün olacak şekilde çatıya sıfır yapsalardı.en azında kapasiteleri artırmış olurlardı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasil bir şey

Anlatılmak istenen şeyi ( [MENTION=50250]nsevencan61[/MENTION] ) doğru görseller kullanarak sunmak gerek.
              En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 17.02.2016, 09:30.
              t @Selim_Turan

Yorum

• [eQUOTE=Selim Turan;1920391829]

Anlatılmak istenen şeyi ( [MENTION=50250]nsevencan61[/MENTION] ) doğru görseller kullanarak sunmak gerek. [/QUOTE]

Teşekkürler renktaşım ben canlı yayında görmüstüm oradan çektim ondan dolayi bu resim [emoji3]

Yorum

• Kombineler satışa çıksada alsak ilk defa bu kadar heyecanlıyım.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız anlayamadığım bir husus var.bjk statının yüksekliğini konumu gereği çok yüksek yapamadı haliyle bu durum kapasiteye yansıdı.iyide madem çatıyı bu kadar yükseğe inşa ettiler aradaki boşluğuda tribün olacak şekilde çatıya sıfır yapsalardı.en azında kapasiteleri artırmış olurlardı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Beşiktaş'ın çatısı olması gereken yükseklikte aslında. Ama çatının germe olması ve iki katmandan oluşması bu tarz bi görüntüye neden oluyor. Bursa stadında olan da aynısı. İki kademeli olduğunda germe halatları alt kısma bağlanıyor, onun üzerine çatı iskeleti ekleniyor. O zaman da iskelet haliyle yukarda kalıyor.

Bizimkinde ise durum farklı. Tek katmandan oluşuyor stad ve şöyle bir durum var, destek kuleleri alındığında çatıda hafif bir içeri sarkma olacak. Çatının yüksek durmaması ve basıklık açısından bu da avantaj.

Yorum

• ...Heykel konusunda...
                      Efsaneye karsiyim, hele hele Yasayan Efsanelerin HEPSINE...

Benim düsüncem Trabzon deyince akla gelen 1-2 belki 3 seyin Heykelini dikmek daha hos olur.
                      Yol tarafina Horon Tepek 5-6 Kisinin Heykelini
                      Deniz tarafinada.. Denize bakan Hamsi Maskotumuzun Heykelini..

Mis gibi Hamsi kokan Sehrimize laf atanlara cok güzel bir cevap olur..
                      Horon Tepen Adamlar belki biraz klise olur ama, azicikta olsa gecmisimizi gelen Taraftarlara anlatir...

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ...Heykel konusunda...

Benim düsüncem Trabzon deyince akla gelen 1-2 belki 3 seyin Heykelini dikmek daha hos olur.

Horon Tepen Adamlar belki biraz klise olur ama, azicikta olsa gecmisimizi gelen Taraftarlara anlatir...
                        Bizim maskotumuz hamsi miymiş?
                        Yaşayanlar zaten olmaz, gerçek efsanelerimizden bir iki tanesi, ya da bir şampiyonluk kupasını kaldırırkenki o oyuncu grubunun heykeli yapılabilir. Hamsi olayına zaten karşıyım, horon oynayanlar olabilir tabi ama ekstra bişey katmaz yani bize. Basit, sıradan olur.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Dergimizle ilgili çektiğim faksa direkt cepten aranarak...

Twitterdan attığım mesaja özel mesajla cevap aldım....

Mevcut yönetim en azından söylediklerimizi dikkate alıyor.. yaparlarmı bilmem....

Faik Bey, önerilerimizi daha organize olmuş taraftar isteği olarak sunabilirsek bu yönetim kesinlikle bir çalışma yapar.
                          O hassasiyet fazlası ile var.
                          Biraz bizlerin de daha sistematik ve organize işler yapmamız gerek.

Yorum

• Heykel konusunda benim önerim; Dozer Cemil'in elinde yükselen şampiyonluk kupasının heykelinin yapılmasıdır

.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Faik Bey, önerilerimizi daha organize olmuş taraftar isteği olarak sunabilirsek bu yönetim kesinlikle bir çalışma yapar.
                              O hassasiyet fazlası ile var.
                              Biraz bizlerin de daha sistematik ve organize işler yapmamız gerek.
                              Ayrı ayrıda ilgi gösteriyorlar.....

Lakin

Birlikte çalışmalar yapıp bir konsensüs oluşturup dediğiniz gibi bu projeleri topluca sunabilirsek daha iyi olur tabiki....

şahsen her trülü çalışmaya varım ben. yeter ki fikir olsun
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...Heykel konusunda...

hamsi olayına bende karşıyım varsın olmasın maskotumuz
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X