Stadyumun çevresine kulüpte oynamış, görev yapmış efsanelerin dikilen heykellerinden örnekler;
Liverpool - Anfield Road
Barcelona - Camp Nou
Manchester United - Old Trafford
Benfica - Estadio da Luz
Arsenal - Emirates
Şu meselenin üzerine özellikle durmalıyız. Hep farklılık diyoruzya, işte farklılık bu. Hem de çok anlamlı bir farklılık olur. Sayın vizyonlu başkanımız da eminim bu işe çok sıcak bakar.
Localardaki sorun iki veya üç katlı olması değil, güzel statlarda locaları tribünün içine çekerek gömüyorlar ve localar sırıtmıyor, bizim statlarda ise tribünlerle aynı hizada olduğu için vitrin gibi duruyor ve görüntü kirliliği yaratıyor. Sorun burada.
Bizim çatıyla ilgili sıkıntı dizaynından ötürü hata kabul etmeyen bir birleşim yapısı var. Çelik yapılarda civata delikleri birbirini karşılamaması gibi sorunlar çıkar. Bizim çatıda o kadar çok civatalı birleşim var ki ve hepsi bir sistem içinde birbirini örtmek karşılamak zorunda. Hem imalatı hem de montajı çok zor bir çatı projesi. Allah mühendis arkadaşlara kolaylık versin.
Localardaki sorun iki veya üç katlı olması değil, güzel statlarda locaları tribünün içine çekerek gömüyorlar ve localar sırıtmıyor, bizim statlarda ise tribünlerle aynı hizada olduğu için vitrin gibi duruyor ve görüntü kirliliği yaratıyor. Sorun burada.
Bizim çatıyla ilgili sıkıntı dizaynından ötürü hata kabul etmeyen bir birleşim yapısı var. Çelik yapılarda civata delikleri birbirini karşılamaması gibi sorunlar çıkar. Bizim çatıda o kadar çok civatalı birleşim var ki ve hepsi bir sistem içinde birbirini örtmek karşılamak zorunda. Hem imalatı hem de montajı çok zor bir çatı projesi. Allah mühendis arkadaşlara kolaylık versin.
o mühendisde adam akıllı çatı yapsaydı,herkesin çatısı 10 parça.bi bizimkisi 1000 parça
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
burada görselliği bozan şey bence alt kattaki çıkış kapıları.. sırf 7-8 loca daha kazanalım diye o kapıları ordan değil de kat arasından yapsalardı çok daha iyi gözükürdü..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
BJK'nin stadının alt tribünleride çıkış tünelleriyle birlikte katledilmiş . Bizim stadda Allahtan köşelerdeki araç giriş çıkış tünelleri hariç böyle bir sorun yok . üst katlar tam facia hele o locaların olduğu tribün . ama en azından alt katı kurtardık çatı konusunda da bence bizim çatı bjk nin çatısından daha güzel ve daha iyi olacak .
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
bence akyazi, kompleksiyle birlikte türkiyeye yapilan statlarin en güzeli.
bence 3 tane ana sorun cözülürse bizim stada herkez hayran kalacak.
1. catinin alt kisminada membran gerdigimiz zaman tam anlamiyla baskin mükemmel bir catimiz olur.
2. kapalidaki localar en iyi sekilde saklanmasi icin her ciplak beton görünen yer koyu bordoya boyanmali.
3. ambulans cikislari portratif tribünle olmadi reklam panosuyla gizlenmeli.
bunlar yapilirsa, ki istedigimiz zaman bunlari yapma imkanimiz olabiilir, herkezin bizim stada özenecegine inaniyorum.
ayriyetten hibrit cim bence olmazsa olmaz. bu komplekse bence o yakisir. yaza kadar bitsede izine gidince mac seyretme imkanimiz olsa keske.
Beşiktaşlı arkadaşların forum sitesinden bir alıntı;
Bu trabzonlular akyazı binasını harbiden stad sanıyorlar ya..Gireyim konusulanlara bakayım bi dedim suan kafayı yemek uzereyim o kadar boş beleş,ümit karan tarzı konuşuyorlarki üyede olamadım cevap yazayım bilgilendireyim dedim oda olmadı.Adamlar herseyi gectim localarımıza ve çatıya çok sallıyorlar atmosfere çatı yapmışlar vs vs. !
Stadı full doldurduğumuz takdirde göze batacak problemler görmüyorum, yeter ki o stadı dolduralım.
Signal Iduna Park koltuk dizaynı bize yapılsa çok büyük küfürler edilir ama adamların koltuk dizaynı vs bunları düşünmelerini gerektirecek bir durum yok... Bunun gibi bir çok örnek çıkartılır mesela Aris'in basketbol salonu berbat bir tasarımı var ama içinde o muhteşem taraftar olduğu zaman adeta bir cehennem... Stadı güzel gösteren koltuk rengi, merdiven vs değildir taraftardır sadece...
En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 16.02.2016, 22:23.
Stadı full doldurduğumuz takdirde göze batacak problemler görmüyorum, yeter ki o stadı dolduralım.
Signal Iduna Park koltuk dizaynı bize yapılsa çok büyük küfürler edilir ama adamların koltuk dizaynı vs bunları düşünmelerini gerektirecek bir durum yok... Bunun gibi bir çok örnek çıkartılır mesela Aris'in basketbol salonu berbat bir tasarımı var ama içinde o muhteşem taraftar olduğu zaman adeta bir cehennem... Stadı düzel gösteren koltuk rengi, merdiven vs değildir taraftardır sadece...
bizim stadı toki bu stadları da emlak konut yapmış herhalde
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Besiktasin catisi yuksek de olsa seffafken bi havasi vardi simdi tum anadolu takımlarının catisiyla ayni gözüküyor. Hepsi gereksiz yuksek. Akilli stad falan cok da önemli degil.
Beşiktaş taraftari oraya ne yaparlarsa yapsınlar gidip dolduruyor stad nolursa olsun guzel gözükcek.
Bizim taraftar sehrin ortasındaki stada gitmiyor akyaziya nasil gitcekler.. rayli sistem falan yapilsa bari
Çatının alçaklığı çok hoşuma gidiyor. Ama komple tek renk membranla kaplanacak olması çileden çıkarıyor beni.
[MENTION=2035]zafer6161[/MENTION] abi ilk yapan mühendis voleyi vurdu gitti kankası erdoğan bayraktar sayesinde. Olan bu işi yükledikleri adamcağızlara oldu.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Stad önü heykel meselesini 5 yıldan beri yazıyorum.
Avrupa'daki örnekleri ile kıyaslanan fakat aynı örnekleri yaya bırakacak kadar bize özgün bir projeyi bir önceki yönetimin staddan sorumlu yöneticisine göndermiştim.
Kapsamlı yazıya ve örneklere cevabı iki harf olmuştu "ok."
Şansımızı bu yönetimde de denemek istiyorum. Bakalım neler olacak.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Yorum