Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barcelona diyoruz 2 milyon nedir ya. Diğer masraflarla hadi diyelim 2.5 bir gün önceden şehre getireceksin stadın yanında Trabzon manzarasında taraftara açık idman yaptıracaksın ordan yürüyerek stada geçecekler al sana mükemmel bir reklam.. Hem takımın hem şehrin hem de kompleksin..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bu stada 5000 parça puzzle gibi çatı yapmak zorundamıydık gerçekten en ağır işleyen yer çatı bjk stadının bu kadar hızlanmasındaki en büyük etken asma çatı modeli olması işleri cok hızlandırdı...

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu stada 5000 parça puzzle gibi çatı yapmak zorundamıydık gerçekten en ağır işleyen yer çatı bjk stadının bu kadar hızlanmasındaki en büyük etken asma çatı modeli olması işleri cok hızlandırdı...
        Haziran ayından önce membran başlamaz diye tahmin ediyorum, sicim teorisi gibi çatımız var, çöz çözebilirsen.

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu stada 5000 parça puzzle gibi çatı yapmak zorundamıydık gerçekten en ağır işleyen yer çatı bjk stadının bu kadar hızlanmasındaki en büyük etken asma çatı modeli olması işleri cok hızlandırdı...
          jimnastikin catisi en az 2 kati parcadan olusuyor

dogru bakalim

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haziran ayından önce membran başlamaz diye tahmin ediyorum, sicim teorisi gibi çatımız var, çöz çözebilirsen.
          ozaman stat yetismez

membrani montaji min. 2 ayi alir
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 12:15.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla ben de anlayamadım hocam. Twitter'da öyle yazmış paylaşan @f1bekir abi gelsin, anlarız ne olduğunu
            Stadyum harici orada 4 veya 5 adet suni çimden saha olacaktı onlar için olabilir sanırım .
            .

Yorum

• Alıntıdır: wowturkey.com
              .

Yorum

• Stadyumun zeminine serilecek olan çimin iklime, toprağa vb. alışması için önceden getirilip dışardaki sahaya serilmesi planlanıyordu. Ama şu anki çim serme işi o plan çerçevesinde yapılan bir iş midir bilemiyorum, net bilgi alırsam paylaşırım ama bence öyledir.

Yorum

• [MENTION=22582]f1bekir[/MENTION]

Stadyumun çimi hibrit çim mi olacak, bir bilgin var mı hocam ?
                  .

Yorum

• Arkadaşlar bu maç işi Acun+Arda tarafından organize ediliyormuş ve aynı anda Yattara'nın jubile maçı olacakmış gibi bir duyum var ama duyumun gerçekliği konusunda hiçbir fikrim yok.

Ama 2 milyon euroyu direk biz ödeyeceğiz diye düşünmemek lazım yani...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadyumun zeminine serilecek olan çimin iklime, toprağa vb. alışması için önceden getirilip dışardaki sahaya serilmesi planlanıyordu. Ama şu anki çim serme işi o plan çerçevesinde yapılan bir iş midir bilemiyorum, net bilgi alırsam paylaşırım ama bence öyledir.
                      Fotoğraftaki çimler suni çim, stadyumla bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @f1bekir

Stadyumun çimi hibrit çim mi olacak, bir bilgin var mı hocam ?
                        Tartışılıyordu ama bir karara varılamamıştı. Son kararı bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotoğraftaki çimler suni çim, stadyumla bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum.
                          Suni çim ise iş başka tabi ama suni çim olduğu kesin mi?

Yorum

• Bunlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama ikisi de hoş gözüküyor resimlerde;

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stadyum çok güzel oluyor. Dört gözle açılışı bekliyoruz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tartışılıyordu ama bir karara varılamamıştı. Son kararı bilemiyorum.
                                Umarım hibrit çim yapılır nedenleri ise (bilmeyen arkadaşlar için);

• Doğal çim zeminde oynama kalitesi
                                • 4-mevsim kullanım avantajı
                                • Daha güçlü çim sahalar
                                • Çim kopmaları görülmez
                                • Çim kökleri muhafaza altındadır
                                • Kendini yenilemesi daha hızlıdır
                                • Yeniden çimlendirmeye ihtiyaç duyulmaz.
                                • Etkinliklerden spor aktivitelerine kolay geçiş imkanı
                                • Yatırımın en hızlı sekilde geri dönüşümü

Bu listede hibrit çim kullanılan yerler yer. Listede

Liverpool - Tottenham - Arsenal - Aston Villa gibi kulüpler var .

.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X