Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Firtina Grupdan bahsediyorsun sanirim . Onlari salla gitsin adami kanser ederler , tartismaya degmez
    He kardeşim aynen ya. Edebimi bozdum dayanamadım.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      He kardeşim aynen ya. Edebimi bozdum dayanamadım.
      Bilirim yasadim aynilarini . Eskiden daha nato kafa nato mermerlerdi . Bugun baktim da gruba bkraz duzelme var iclerindeki bazi kisilerde. Ercan Haciosmanoglunu da kaale alma . Yazdiklarinin altindaki yorumlarda da zatrn kaale almiyorlar.

Yorum

• İpek yaptığı açıklamada, stadın yeni olması nedeniyle özellikle teknik bakımdan bazı aksaklıklar yaşandığını, bunun da çim zeminle ilgili çalışmalarını olumsuz etkilediğini anlattı.Stadın açılışı sonrası yaşanan olumsuz hava koşullarının da zeminde sıkıntılara yol açtığını vurgulayan İpek, bu durumu gidermek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ancak teknik anlamda eksiklikler bulunduğunu dile getirdi. İpek, yeni statta art arda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yapıldığına dikkati çekerek, "Alttan ısıtma çalışmadığı ve yapay ışıklandırmalar henüz takılmadığı için özellikle zeminin güneş görmeyen yerlerinde sıkıntılar oluştu. Yoğun maç trafiği de arzuladığımız çalışmayı yapmamıza engel oldu. Medipol Başakşehir maçı sonrası çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, zemini Fenerbahçe maçına kadar arzulanan seviyeye getireceğiz" diye konuştu.Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda dün Amed Sportif Faaliyetler ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, stadın zeminiyle ilgili sorunların oyuncularının mücadelesini olumsuz etkilediğini ifade etmişti.

günes isiginin ne denli önemli oldugunun göstergesi
        catinin alti kapansin diyen arkadaslar bidaha düsünsün estetik icin buna degermi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @kanforfi'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...

Çok güzel bir çalışma olmuş yıldızı ekleseymişsin daha da güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim

Bunun mavi çizgi olmayanını tercih ederim. Her yer bordo, çizgi yok, maratonda buradaki gibi kocaman bir ts yazısı. Yapabilen varsa buraya koysa güzel olurdu.
            En son atomantcum tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 15:50.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Ayrıca dümdüz "Trabzonspor" yazması çok sıradan ve çirkin duruyor. Logodaki gibi bir TS yazısı olmalı, tıpkı üstteki örnekte olduğu gibi.

Hangi desen olursa olsun böyle bir şey tercih edilmeli.

Yorum

• 11850193_554180041401412_1187417263_n.jpg

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunun mavi çizgi olmayanını tercih ederim. Her yer bordo, çizgi yok, maratonda buradaki gibi kocaman bir ts yazısı. Yapabilen varsa buraya koysa güzel olurdu.
                  Katılıyorum

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesela bu da olabilir. Şekli böyle sade, logosu da böyle olsun, tek renk olsun. Mavi stat bordo logo / Bordo stat mavi logo.

İki tasarım da güzel. Çizgiye gerek yok. Hele dalgaya vs hiç gerek yok.

Yorum

• Taraftarımızın resmi sitedeki 7 seçenek arasında 1 ve 5 numarayı beğenmesi gerçekten önemli..demek ki taraftarımız güzelden anlıyor...hangisi olursa olsun itiraz etmem.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftarımızın resmi sitedeki 7 seçenek arasında 1 ve 5 numarayı beğenmesi gerçekten önemli..demek ki taraftarımız güzelden anlıyor...hangisi olursa olsun itiraz etmem.
                        Ama o tercihler biraz da zorunluluktan. Ben mesela "Trabzonspor" yazısını çok sıradan buldum, bir heyecan yaratmadı ama 1'i seçtim el mecbur.

Burada arkadaşların yaptığı tasarımlar onların önerdiklerinden daha güzel. Bir şekilde bizim beğenimizi onlara iletmeliyiz geç olmadan.

Yorum

• Akşam vaktim olursa model çalışmayı psd haline getirmeyi planlıyorum. Psd haline getirince aklınızdaki bütün modelleri çok pratik şekilde yapabilirim. Her fikrin nasıl göründüğünü de kanlı canlı test etmiş oluruz.

Ama keşke daha büyük çözünürlüklü bi çalışma olsaydı. mevcut foto biraz küçük kalıyor. daha büyük olsa daha iyi fikir verebilirdi.

Eğer nette vs. başka herhangi bi iki katkı stadyum modeli bulabilen varsa buraya koysun onun üzerinden yürüyelim. Hangi takım olduğu önemli değil, çözünürlüğü yüksek olsun kafi.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesela bu da olabilir. Şekli böyle sade, logosu da böyle olsun, tek renk olsun. Mavi stat bordo logo / Bordo stat mavi logo.

İki tasarım da güzel. Çizgiye gerek yok. Hele dalgaya vs hiç gerek yok.
                            buna bordo şerit çekilse daha güzel olur gibi. alt üst farklı renk olacaksa bordo yukarda mavi aşağıda olsun. böyle şerit çekilecekse de şerit bordo gerisi mavi olsun.şöyle yani

Yorum

• [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi fotoları bulamadım tekrar bir yükleme olabilir mi.
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• 6 ve 7 çember oyası gibi.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X