İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe kardeşim aynen ya. Edebimi bozdum dayanamadım.. Eskiden daha nato kafa nato mermerlerdi . Bugun baktim da gruba bkraz duzelme var iclerindeki bazi kisilerde. Ercan Haciosmanoglunu da kaale alma . Yazdiklarinin altindaki yorumlarda da zatrn kaale almiyorlar.
Yorum
-
İpek yaptığı açıklamada, stadın yeni olması nedeniyle özellikle teknik bakımdan bazı aksaklıklar yaşandığını, bunun da çim zeminle ilgili çalışmalarını olumsuz etkilediğini anlattı.Stadın açılışı sonrası yaşanan olumsuz hava koşullarının da zeminde sıkıntılara yol açtığını vurgulayan İpek, bu durumu gidermek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ancak teknik anlamda eksiklikler bulunduğunu dile getirdi. İpek, yeni statta art arda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yapıldığına dikkati çekerek, "Alttan ısıtma çalışmadığı ve yapay ışıklandırmalar henüz takılmadığı için özellikle zeminin güneş görmeyen yerlerinde sıkıntılar oluştu. Yoğun maç trafiği de arzuladığımız çalışmayı yapmamıza engel oldu. Medipol Başakşehir maçı sonrası çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, zemini Fenerbahçe maçına kadar arzulanan seviyeye getireceğiz" diye konuştu.Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda dün Amed Sportif Faaliyetler ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, stadın zeminiyle ilgili sorunların oyuncularının mücadelesini olumsuz etkilediğini ifade etmişti.
günes isiginin ne denli önemli oldugunun göstergesi
catinin alti kapansin diyen arkadaslar bidaha düsünsün estetik icin buna degermi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 15:50.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun mavi çizgi olmayanını tercih ederim. Her yer bordo, çizgi yok, maratonda buradaki gibi kocaman bir ts yazısı. Yapabilen varsa buraya koysa güzel olurdu.
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İki tasarım da güzel. Çizgiye gerek yok. Hele dalgaya vs hiç gerek yok.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarımızın resmi sitedeki 7 seçenek arasında 1 ve 5 numarayı beğenmesi gerçekten önemli..demek ki taraftarımız güzelden anlıyor...hangisi olursa olsun itiraz etmem.
Burada arkadaşların yaptığı tasarımlar onların önerdiklerinden daha güzel. Bir şekilde bizim beğenimizi onlara iletmeliyiz geç olmadan.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Akşam vaktim olursa model çalışmayı psd haline getirmeyi planlıyorum. Psd haline getirince aklınızdaki bütün modelleri çok pratik şekilde yapabilirim. Her fikrin nasıl göründüğünü de kanlı canlı test etmiş oluruz.
Ama keşke daha büyük çözünürlüklü bi çalışma olsaydı. mevcut foto biraz küçük kalıyor. daha büyük olsa daha iyi fikir verebilirdi.
Eğer nette vs. başka herhangi bi iki katkı stadyum modeli bulabilen varsa buraya koysun onun üzerinden yürüyelim. Hangi takım olduğu önemli değil, çözünürlüğü yüksek olsun kafi.
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela bu da olabilir. Şekli böyle sade, logosu da böyle olsun, tek renk olsun. Mavi stat bordo logo / Bordo stat mavi logo.
İki tasarım da güzel. Çizgiye gerek yok. Hele dalgaya vs hiç gerek yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum