Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gözle görülür ilerleme var. Çevre düzenlemesi işleri de hızla devam ediyor.cepten hızlı yazamıyorum eksikler olabilir kk kusura bakmayın
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yorum

• [MENTION=30439]trabzonspor10[/MENTION]

Usta bu görüntüyü şeref tribünün üzerinden karşıyı alacak şekilde yani canlı yayın yapılan yerden alabilme imkanın var mı?

Bir de logo çok geniş kaçmış onu benim görsellerdeki kadar daraltabilir misin?
        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 15:48.
        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gözle görülür ilerleme var. Çevre düzenlemesi işleri de hızla devam ediyor.cepten hızlı yazamıyorum eksikler olabilir kk kusura bakmayın
          Abi şuan çatıda nereyi yapıyorlar tam olarak ? Canlı gördüğün için soruyorum

Yorum

• Buradaki ankette birden fazla seçeneğe oy verilebilmesi çok saçma. Böyle bir sistemde kimsenin 1. tercihi olmayan bir desen de seçilebilir. Kim en çok neyi istiyorsa ona versin işte, atla deve değil ki.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bursa stadı'na gelen takımların ayağı titreyecekti hani beyler öyle diyordunuz ? Top gostermediler bursaya ne oldu simdi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Telefonda olduğum için aynı fotoğrafı bi kaç kere atmış olabilirim. Kusura bakmayın öyle olduysa
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kale arkalarındaki çubuklar dik değil V şeklindeler... Çok mu fantazi oldu

yav bu mükemmel değil mi ?
                  Allah aşkına bunu yönetime bildirin

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Selim Turan Teşekkür ederim.Yıldız yok mu onda ?

Birde üst kata bordo renk ile TRABZONSPOR yazıp, alt kata yukarıdaki Trabzonspor yazısını ortalayacak şekilde mavi renk ile o amblemi ve yıldızı koyar mısın ?
                    [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] Hocam bekliyorum haberin olsun
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Üst kata Trabzonspor yazısı oturmuyor ki yani 2 şer harf koyamıyorsun her dikdörtgen alana kesin bir harf boşa çıkıyor. hatalı görünüm oluyor.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üst kata Trabzonspor yazısı oturmuyor ki yani 2 şer harf koyamıyorsun her dikdörtgen alana kesin bir harf boşa çıkıyor. hatalı görünüm oluyor.
                        Anladım.Peki Alta Trabzonspor yazıp üste dediğim gibi amblemi yapsak olur mu?
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X