Gözle görülür ilerleme var. Çevre düzenlemesi işleri de hızla devam ediyor.cepten hızlı yazamıyorum eksikler olabilir kk kusura bakmayın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[MENTION=30439]trabzonspor10[/MENTION]
Usta bu görüntüyü şeref tribünün üzerinden karşıyı alacak şekilde yani canlı yayın yapılan yerden alabilme imkanın var mı?
Bir de logo çok geniş kaçmış onu benim görsellerdeki kadar daraltabilir misin?En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 15:48.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözle görülür ilerleme var. Çevre düzenlemesi işleri de hızla devam ediyor.cepten hızlı yazamıyorum eksikler olabilir kk kusura bakmayın
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalarındaki çubuklar dik değil V şeklindeler... Çok mu fantazi oldu
Allah aşkına bunu yönetime bildirin
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Selim Turan Teşekkür ederim.Yıldız yok mu onda ?
Birde üst kata bordo renk ile TRABZONSPOR yazıp, alt kata yukarıdaki Trabzonspor yazısını ortalayacak şekilde mavi renk ile o amblemi ve yıldızı koyar mısın ?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst kata Trabzonspor yazısı oturmuyor ki yani 2 şer harf koyamıyorsun her dikdörtgen alana kesin bir harf boşa çıkıyor. hatalı görünüm oluyor.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum