Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dayanamadım bunu yaptım.

Çok güzel olmuş,tebrik ederim de armayı havadan görünüşüne göre mi işleyeceğiz?Yani karşıdan da böyle gözükecek mi?

Yıldız fazla olmuş nacizane fikrime göre : )

Bir de mavi halini görebilseydik
    En son beratika tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 20:10.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok güzel olmuş,tebrik ederim de armayı havadan görünüşüne göre mi işleyeceğiz?Yani karşıdan da böyle gözükecek mi?

Yıldız fazla olmuş nacizane fikrime göre : )

Bir de mavi halini görebilseydik
      Kritik nokta da bu, en azından canlı yayın kamerasının açısından nasıl göründüğüne bi bakmak lazım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapılması gereken şey tam da bu işte. Bordonun içinde mavi, mavinin tonlarının içinde bordo ve beyaz serpiştirmek.
        bunu yapmayan kalmadi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben tribüne DİK OYNA yazılmasını savunuyorum.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Stadyumun ic tasariminin agirlikli renginin bordo olmasinin altinda yatan psokolojik sebebi bulmak gerek! Mavinin hafifligi ve icaciciligi dururken koyu bir rengi ve özellikle de kirmiziya yakin bordoyu secmek icin bir neden gerek!

Internette renklerin anlamlarini aradiginiz zaman ortaya cikan sonuc bize bir ipucu veverebilir!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunu yapmayan kalmadi
              İlk Kayseri yaptı.Sonra da yapmayan kalmadı.Güzel bir yanı vardır muhakkak ama ben çözemedim olayı.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadyumun ic tasariminin agirlikli renginin bordo olmasinin altinda yatan psokolojik sebebi bulmak gerek! Mavinin hafifligi ve icaciciligi dururken koyu bir rengi ve özellikle de kirmiziya yakin bordoyu secmek icin bir neden gerek!

Internette renklerin anlamlarini aradiginiz zaman ortaya cikan sonuc bize bir ipucu veverebilir!
                nedenleri kendin yazmissin

hafifligi ic aciciligi isteyen yok
                rakibi bogacak renkler istiyoruz

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk Kayseri yaptı.Sonra da yapmayan kalmadı.Güzel bir yanı vardır muhakkak ama ben çözemedim olayı.
                kopya merakliligi
                hic diyen yokki kendimize özgü bisey üretelim

örnek armamizin dalgasini red bull f1 gibi serit olarak kullanilabilir
                yani bordo üzerinde bordo dalgali serit
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 20:29.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ben 3 numarayı beğendim koltuktan ziyade inşallah yeni mekanımız uğurlu gelir de nice şampiyonluklar daha görmek nasip olur

Yorum

• akyazi@trabzonspor.org.tr

mail attim ve bana sagolsun Sayin Hamza Ertunga cevap yazdi...

Yani cidden ilgileniyorlar
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akyazi@trabzonspor.org.tr

mail attim ve bana sagolsun Sayin Hamza Ertunga cevap yazdi...

Yani cidden ilgileniyorlar
                      Evet, her cumartesi bütün e-postalara cevap verilecek, boşuna yapılan bişey değil yani arkadaşlar. Herkes fikrini iletsin lütfen.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onuda yaptım bütün maratona sığdırılmış hali

Yıldız bütünlükten uzak kalmış fakat genel hatlarıyla çok güzel duruyor.
                        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                        Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak SenolDurgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yıldız bütünlükten uzak kalmış fakat genel hatlarıyla çok güzel duruyor.
                          Photoshop olduğu için yıldız tribün ile aynı düzlemde değil, bu yüzden eğreti duruyor. Yapılırsa gerçek hayatta çok güzel olacağını düşünüyorum.

Ancak arma için de tam tersini düşünüyorum, bu şekli güzel görünüyor ama gerçekte kat aralarındaki boşluktan dolayı nasıl görünür emin değilim.

Yorum

• Koltuk rengi ile rakibi boğmak ?
                            Koltuk rengi ile iç açılması ?

Arkadaşlar konunun ne kadar enteresan bir noktaya getirdiğinizin farkında mısınız ?

Koltuk renginin bence en can alıcı noktası şudur ; özellikle EPL'ye dikkat edin.
                            Ana renk , genellikle kulübün kurumsal kimliğini oluşturan ana rengidir. Old trafford , kırmızı şeytanlardır , Londra aristokratlarının stadı Stanford Bridge gök mavilerdir...

Parçalı renk kullanan büyük avrupa kulüpleri , en bilineni barca...
                            Ya da son yapılan stadyumlardan Lyon'un koltuk deseni , adamlar kendi kulüpleriyle özdeşleşmiş o mavi beyaz kırmızı bandı aynen kale arkasına koymuşlar.

İşte bu açıdan bakınca , ekmeğini denizden kazanan şehrin karadeniz fırtınası denen takımı adına , Düz mavinin ( Trabzonspor mavisi - açık mavi ) seçenekler arasında olmaması eksikliktir bana göre.

TSbzlQE.jpg
                            k5oTgRc.jpg

İkinci eksiklik ise önerilen görsellerde koridorların merdivenlerin nedense açık mor-menekşeye yakın tonlanması ki bu da hatalıdır.

TFF yönetmelik ilgi emiri arka sayafada paylaştım. Açık sarı ve turuncu şu ana kadar türkiyede stadyumlarda kullanılan renkler.
                            Ancak yine yönetmeliği incelerseniz , her nekadar kulüplerin tamamı sarıyı kullanıyor olsa da TFF tavsiye dışında , bağlayıcılığı olan ifadeler kullanmamış.

Bu da bizim aydınlatılacak koridorları , açık parlak renkle belirtilmesi noktasında kulüple daha fazla özdeşleşen bir rengi kullanabileceğimiz sonucunu doğurur. Eğer bu 2011'e çıkan son TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU STADYUM ve GÜVENLİK KOMİTESİ TALİMATI ,üzerine yeni bir talimat yazılmadı ise tff de Açık mavi yahut Beyaz kullanımına karışamaz.

Yine de bu konunun , kulüpteki yöneticilerin kulağına gitmesi iyi olacaktır.
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 20:58.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapılması gereken şey tam da bu işte. Bordonun içinde mavi, mavinin tonlarının içinde bordo ve beyaz serpiştirmek.
                              Herkesin yaptığı bir şey...

Bence taraftarımızın bize özel çok güzel düşünceleri var...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...İşte bu açıdan bakınca , ekmeğini denizden kazanan şehrin karadeniz fırtınası denen takımı adına , Düz mavinin ( Trabzonspor mavisi - açık mavi ) seçenekler arasında olmaması eksikliktir bana göre.
                                Aynen katılıyorum. Anketin ilk günü mail attığımda da bunu yazdım, biz karadeniz fırtınasıyız, bizi en güzel açık mavi anlatır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X