kesinlikle 1 numara diğerleri maceraya girmek gibi bir olay,pikselli koltuklu stadlar baydı güzelim vodafone arenayı bile piksele boğdular sade olsun bizim olsun bordo olsun inşallah
Beyler bu arada yıldızımızı da tribüne yerleştirelim. Diğer anadolu takımları onu gördükçe saygı duysunlar.
Bu arada tff'nin sarı renk saplantısını anlamakta zorlanıyorum.bildiğim kadarıyla uefanın böyle bir mecburiyeti yok sadece tavsiye edilen renktir diye düşünüyorum net bilgisi olan varsa aydınlatsın. Zira avrupada yeni yapılan statların çıkış merdivenleri genellikle koyu renk.
Ben çıkış basamaklarının füme olması taraftarıyım.ath.bilbao statı gibi.
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 20:35.
Beyler bu arada yıldızımızı da tribüne yerleştirelim. Diğer anadolu takımları onu gördükçe saygı duysunlar.
Bu arada tff'nin sarı renk saplantısını anlamakta zorlanıyorum.bildiğim kadarıyla uefanın böyle bir mecburiyeti yok sadece tavsiye edilen renktir diye düşünüyorum net bilgisi olan varsa aydınlatsın. Zira avrupada yeni yapılan statların çıkış merdivenleri genellikle koyu renk.
Yıldız mühim, en üste koyulabilir çok da güzel durur. 3 şampiyonluk sonra ikinciyi katarız
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
isim hakkı konusunu konuşabilmemiz için Akyazı nın Trabzonspor a devir edilmiş olması lazım şu anda böyle bir şey söz konusu değil, isim hakkı konusunda Muharrem Usta Başkan bu iş bitirici yönetim anlayışı ile kolay sonuca ulaşır önemli olan Toki den Akyazının devrini alalım.
Bu arada tribünde trabzonspor değilde yalnızca trabzon yazsa nasıl olurdu.? İngiliz statlatında o şekilde bencede sade şehir adı yazılması daha şık olur.
Yıldızlı bir tasarımı paylaşılan e-posta adresine gönderirsek mutlaka dikkate alacaklardır diye düşünüyorum.
Tercihim Fırtına veya Dalgalı-1. Karadeniz ve Trabzon'u temasını içinde barındırıyor. Ayrıca temiz şampiyonluklarımıza vurgulamak için; alt tribün kale arkaları ortasına birer beyaz yıldız konulabilir örneğin.
Evet bekir kardeş yap yorumunu takilalim peşine hangisine atalim oyu
Eyvallah hocam, yalnız bu konu zevk meselesi. Herkes farklı düşünebilir, doğal olan da budur. Burada diğer arkadaşların tercihlerinin "zevksizlik" olarak tanımlanması üzüyor beni.
Ben başından beri tek renk bordo dedim ama başka bişey olsa da hiç üzülmem, diğer tasarımlar da güzel çünkü.
Burada asıl önemli olan yönetimin böyle bir işe girişmiş olması, artık sonuç ne olursa olsun hiç mi hiç gocunmam
Yorum