Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben de bordo dedim yalnız atladığımız bir konu federasyon merdiven boşluklarını sarı diye tutturursa sarı kırmızıyı andırır tribünler
    Bir şey olmaz.
    Bizim formamıza beyaz değil altın sarısı yakışıyor.
    renklerin bir araya gelmesinden bu kadar korkmayın.

Yorum

• Sırf mavi olan şablon yok sanırım.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Üst kat komple bordo. Alt kat keskin dalgali hatlara sahip maviye gecisli Paint terk projemi sundum. Bakalim ne cevap gelecek.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 1

Sırf 5 kazanmasın diye 1'i seçtim, yoksa gönlüm 2'den yana..

5 numaralı resimse bir de bizim protokolü hayal edin.. O dandik localar anca 1 ve 2 ike azbuçukgüzellleşir.. 5 ile iğrenç durur.. İyi düşünün

Yorum

• 5 numaranın alt katı mavi üst katı Bordo şekli daha iyi olmaz mıydı?
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              5 numaranın alt katı mavi üst katı Bordo şekli daha iyi olmaz mıydı?
              Aynen öyle bir sey yapip yolladim ama gitmedi Mail nedense...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu konuda Avrupa'yı baz almalıyız. Tribünlerde degrade ve birden fazla renk genellikle tercih edilmiyor çünkü sadeliği ve asaleti bozuyor..
                1-2-4 dışında hiçbiri kesinlikle olmamalı..
                Favorim 1..

Yorum

• Büyük kulüplerin stadlarına baktım genellikle tek renk kullanmışlar

Çingene işi yapılmaz inşallah
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Birde şu koltuklardan Trabzonspor yazmak zorunlu mu , Bir gemi dümeni olabilir şekil olarak.

Bence çok güzel durur. Hem Gemi dümeni bizimle alakalı hatta stadyum için bir ablem bile olabilir.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Favorim 1. Rengin bir ciddiyeti var en azından. Diğerleri ekran başındakilerin dahi gözünü bozacak cinsten.

Yorum

• mavi tonlar agirlikta olmali. bordo agirlikta olunca ruhum daraliyor.
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Stad boşken bile seyirciyi daha kalabalık gösterecek bir tasarım uygulanmalı kanaatindeyim. Seçenekler arasında böyle bir tasarım yok. Optik yanılma ile sanki seyirci oturuyormuş hissi verecek bir renk düzenlemesi gerekiyor. Avrupada ve dünyada bu sistem zaten uygulanıyor.
                          Bordonun içine serpiştirilmiş maviler, maviler içine serpiştirilmiş bordolar ve maviler olmalı. Stada yukardan bakınca arkadaki denizle birleşen bir tasarım olabilir, mavi denizin içindeki beyaz dalgalar gibi.

Stad oturma düzeni yeni stadın görsel görkemliliğinin sadece bir bölümü. Bence tüm spor kompleksi, işaret tabelalarından, yönlendirme tabelaları basın açıklamasının yapılacağı alana kadar görsel ve anlam bütünlüğü içinde tasarlanmalı ve projelendirilmeli.

Yapıcı firma TOKİ olunca TOKİ standartları beni korkutuyor. Kulüp ve taraftar işin daha estetik ve fonksiyonel olması için yapıcıve yönlendirici olmalı. Yoksa bunca yatırıma rağmen hayalkırıklığı olabilir sonuç.

Benim tercihim bunların tamamen dışında. Ne olabilir ile ilgili fikirlerim çözüm önerilerim var. Peki neler olabiliri sonra paylaşmaya çalışırım ( hepsini buraya sığdıramam zira olayı proje olarak düşündüğüm için sunumumu forum ortamına taşımam zor )

Sadede gelirsek benim cevabım bu mesajın ilk cümlesi.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 16:36.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 2 en güzeli
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• şeçimi nasıl bildiriyoruz bilginiz var mı ??

Yorum

• İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şeçimi nasıl bildiriyoruz bilginiz var mı ??
                                yorumunuzda belirtiyorsunuz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X