Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende bu hızla gitsin Ağustos da iş tamamdır diyorum.
    Çatı bitmesi demek stadın %80 bitti demektir.
    Haziran ayına kadar çatı son bulur.2 ay da koltuklar ve çim işi halledilir.
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• çalışmalar çok ağır ilerliyor gibi ya inşallah yetişir yeni sezona

Yorum

• Aslinda Stadin ismini alacak olan sirket simdiden belli olsa cok harika olurdu.
        Sonuc itibari ile adamlar o kadar para verecek. Kurumsal acidan en güzeli olsun isterler.
        belki'de kendileride birkac degisiklik ister hatta bunun maddiyatini üstlenirler.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Stad bir şekilde yetişir fakat sponsor işi belli olmalı.

Yorum

• herkes belediyeden başkandan şikayetçi maşallah, belediye binası trabzonda değilmi o kadar üyeniz var yap bir organizasyondan belediyeye gidelim binlerce kişi, anlaltırsın istediklerini yüzüne ama kim uğraşcak dimi klavyeden burdan yazalım ))
            kahramanlar bordo mavi giyer.
            komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              herkes belediyeden başkandan şikayetçi maşallah, belediye binası trabzonda değilmi o kadar üyeniz var yap bir organizasyondan belediyeye gidelim binlerce kişi, anlaltırsın istediklerini yüzüne ama kim uğraşcak dimi klavyeden burdan yazalım ))
              Şikayetçi olsalar her seçimde daha fazla oy atmazlardı.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon Belediye Başkanı diyor ya : Raylı sistem maliyeti kurtarmaz...

X şahıs Trabzon'a gelince desin ki " Raylı sistem Trabzon'a yakışır" 1 dakika sonra raylı sistemin en büyük destekçisi olur....
                Ben zaten başından beri diyorum hatta Ray hattiyla ilgili planlarımız hazir haftaya başlıyoruz der.

Akcaabattan merkeze hatta surmeneye kadar Ray hatti cok da zor bisey degil. Turkiyede de birsürü ilde var. Sanki aya mekik yolla diyoruz.

17 bin de tamamen uydurmadir az kullanılıyorsa az sefer yaparsın, Mac gunleri cok sefer yaparsın parasini cikarir.

Krediye kefil olmuyolar nedir koca belediyesin ya sanki avrupada amerikadayiz. Kimi kandiriyolarsa..

Yorum

• Abi bursanin Belediyesi stad yapıyor bizimkide park siz hala raylı sistem bekliyorsunuz bu adamdan
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yetişecek çünkü ekimde seçim var....Pardon referandum.....
                    Ha ha ha ha, ne kadar da komikli bir yazı Görende stad yetişmese referandundan farklı bir sonuç çıkacak, Trabzondan istediklerini alamayacaklar sanır.Değil stadı yetiştirmemek, bu haliyle yarım bırakıp, sarı laciverde boyayıp, ismini aziz yıldırım stadı koyup, tapusunu da şikebahçe ye verseler GENEDE TRABZONDAN İSTEDİKLERİ OYU ALACAKLAR.Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
                    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• 2014 yazında izindeydim prekastlar takılıyordu dedim bu stad seneye biter açılışınada gidemem, yıl oldu 2016 çokta umutluydum bu yaz açılır diye açılışada giderim ama stad hala yerinde sayıyor..
                      Eğer cidden bilerek bitirmiyorlarsa şu stadı varya büyük şeyler yazmak istemiyorum...
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• Yalana bak abi yok 17 bin yolcuymuş da bi gidin ya sövdürmesin akşam akşam yapılcak olsa yapılır.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzon Belediye Başkanından fazla şey beklemeyin.....

Kar 4 gün önce yağdı hala ana arterleri bile temizleyemedi adam.....

Ha güzel asfalt seriyor ama .

Asfaltıda gerçekten serip gidiyorlar mübalağa değil yani..... 1- ayda çözülmeye başlıyor 1 yıl sonra yine asfalt serilmeye muhtaç oluyor....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ha ha ha ha, ne kadar da komikli bir yazı Görende stad yetişmese referandundan farklı bir sonuç çıkacak, Trabzondan istediklerini alamayacaklar sanır.Değil stadı yetiştirmemek, bu haliyle yarım bırakıp, sarı laciverde boyayıp, ismini aziz yıldırım stadı koyup, tapusunu da şikebahçe ye verseler GENEDE TRABZONDAN İSTEDİKLERİ OYU ALACAKLAR.Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
                            Hey gidi abi....

2007 den beri bütün seçim mitinglerinde bu konunun lafı geçiyor ve geçince çılgınca alkışlanıp destekleniyor..

gene geçecek ve gene desteklenecek.....

bunu söylüyorum sadece.....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 08:58.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stadyum kadar çevre düzenlemesi de önemli.
                              Şampiyon kadronun, hocaların olduğu güzelce işlenmiş bir heykel lazım stadyumun ana girişine.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onlar şehirden istediği oyu almayıp başkası alsa ne değişicek diğerleri fanatik Trabzonsporlu da ben mi bilmiyorum. Gelip gidecek olan hangisiyasi varsa bu takımın ve şehrin durumu aynı kalacak siyasilere suç atıp köşeye çekilmekle olmaz akyazı bitmedi diye ne zaman düzgün tepki göstetdi bu taraftar sadece stadda değil hangi olay karşısında tek yumruk olup tepki gösterdikte karşılığını alamadık ki. Oturduğumuz yerden sadece yönetenlere burdan eleştiri yazarak bir şeylerin değişmesini bekliyoruz. Bu tepki sadece oyla olmaz çünkü yerine gelen emin ol onu aratmayacak burda taraftar gücünü gösterecek ve yumruğunu masaya koyarak bu işi yaptırması lazım eğer hakkını vermiyolarsa sen alıcaksın ama malasef biz burdan ve twitterdan bir kaç satır yazıp içimizi rahatlatıyoruz ama bu tepki bile değil kulüp olarak bu konuda çok ama çok zayıfız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X